Radas Odesláno Říjen 1, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2018 Prasknutí nebo lupnutí může dělat homokinetický kloub. Je v převodovce dostatek oleje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 1, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2018 Homo kloub a olej v převodovce spolu ale vůbec nesouvisí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 1, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2018 To máš jistě pravdu. Jen jsem si spojil dvě témata autora do sebe a třeba to bude mít souvislost. Možná předbíhám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mp777 Odesláno Říjen 1, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2018 Vnější kloub se testuje tak, že zastavím dám plný rejd a jezdím dokola? To mi nic nedělalo, žádné zvuky. Jak se projevuje špatný vnitřní kloub? Jak to otestovat? PS: co to video? Ta vůle tam je normální. BTW_2: jak poznám množství oleje v převodovce? Řazení jde volně bez problému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Říjen 2, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2018 Kontrola hladiny oleje - na boku převodovky je kontrolní šroub (stejný jako vypouštěcí, velký imbus). Když ho vyšroubuješ, musí být hladina oleje po spodní okraj díry (jak jinak, po horní by to nešlo [emoji3]) Odesláno z mého Huawei mate 10 pro pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Říjen 3, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2018 Promiň ale dej to odborníkovi. Ptát se, jak se kontroluje hladina oleje...... To se spíš musí vidět,třeba i špatně složený tlumiče. Manžeta na pravém vnitřním kloubu je propadlá,proč? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 3, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2018 Jak píše kolega.Diskutovat s lidmi,kteří servis nedělají a jen cucají moudra z netu atd je o ničem.Zrovna jsem něco podobného řešil i na sousedním fóru,kde o geometrii psali ti,co to viděli jen z dálky.Běž tam,kde tomu rozumí,kde si to poslechnou a řeknou ti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.