misho13 Odesláno Říjen 8, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2018 Ahoj všem, prosím Vás chci zeptat, mám Octaviu I , 1,9 TDi 2010 a mám světla bez mlhovek, dá se to udělat tak, aby jsem mohl mít světla s mlhovkami? (zda by vše fungovalo, kdybych koupil světla s mlhovkami i nový přepínač světel) Předem všem děkuji za rady a typy. Michal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 8, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2018 Pokud koupis jiny svetla a vypinac svetel, ktery podporuje predni mlhovky, tak by fungovat mely. Kabelaz bude urcite pro mlhovky pripravena... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misho13 Odesláno Říjen 8, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2018 To jsem právě nevěděl, jestli tam kabeláž je, abych nevyhazoval peníze. zkusím to, díky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 8, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2018 Ja myslim, ze kabelaz bude nachystana. Kdyztak vypoj konektor ze svetla a pokud budou vsechny piny obsazeny, tak je kabelaz kompletni ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misho13 Odesláno Říjen 10, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2018 Ahoj, tak jsem to porovnával s kamarádem a do světel jdou stejný svazky, ale on má ve vypínači o 2 kabliky navíc zapojený, ja zase jednu slučku šedožlutého kabelů, tak lajicky si myslím žeby to mohlo být ono. Viz foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Říjen 12, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2018 Tak elektro plán a víš,kam to zapojit.Někde to tu na foru bylo. Ano,toto je příprava na přední mlhovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misho13 Odesláno Říjen 12, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2018 Super, děkuji za pozitivní info, elektro plán jsem zatím nenašel :-( neměl by jsi někde postup práce jak to udělat pro blbce , nejsem mechanik ani elektrikář, jsem fyzioterapeut takže podle návodu jsem schopný si většinu práce udělat sám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Říjen 12, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2018 (upraveno) sedozluty vodic by mel jit na pin 8 sedmnactipinoveho konektoru spinace svetel... pin 11 ma co docineni s ostrikem svetel pokud se nemylim a to asi nemas a tvuj kamos jo. takze jen pripojit pin 8 a cajk. kabelaz pro kontrolku prednich mlhovek by tam mela byt pripravena ovsem nevim jestli je osazena zarovicka nebo led (ted nevim co tam je) v pristrojovce.. jednoduche vyzkouseni te kontrolky a pak i tech mlhovych svetel az je tam budes mit je ze na ten sedozluty privedes +12V(samozrejme jeste ho nebudes mit zapojeny ve vypinaci) treba z baterky nebo pojistkove skrine hlavne si neskrtnout o kostru.. nejlepe to zkouset pres pojistku... Upraveno Říjen 12, 2018 uživatelem mazliik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Říjen 20, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2018 A co se stane,když škrtne o kostru? Tam musí jít jedině +,aby se to rosvítilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Říjen 23, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2018 pisu tam snad neco jinyho? A uz vubec nebudu vysvetlovat co se stane kdyz si skrtnes plusem z baterky o kostru. Nevim co si o tom komentari myslet mozna ze je psanej pod vlivem podle casoveho kodu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Říjen 25, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2018 Kabelem od přívodu,šedožlutý,si můžeš škrtat o kostru,jak chceš. Čas? Co se ti nezdá,že ráno kontroluji poštu a fóra? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.