hori14 Odesláno Říjen 13, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2018 Dobry den, Obracim se na Vas s dotazem. Mam Octavia 1z3 1.9 Tdi 2007 rok bez prepinace svetlem s rezimem "AUTO" (viz obrazek). Bez senzoru deste a senzoru na automaticka svetla. Chtel bych se poradit o jedne veci. Kdyz nastaruji auto a mam prepinac na pozici "0"tak se mi automaticky roznou svetla ale ne podsviceni v aute a samozrejme po vypnuti motoru se svetla i zhasnou. Kdyz prepnu na pozici "svetel" samozrejme sviti i palubovka i svetla ale po vypnuti motoru mi svetla i palubovka stale sviti dokud rucne nevypnu prepinac. Muj dotaz je takovy jestli se da nejak nastavit abych sedl do auta, nastartoval a automaticky se mi rozsvitili svetla i podsviceni palubovky bez toho aniz bych na prepinac svetel jakkoliv zapinal? Nebo tuto funkci maji jen Skodovky s prepinacem ktery ma funkci "AUTO"? Jde mi bud o nastaveni pres diagnostiku ( Carista, TorquePRO) nebo prepinovani v prepinaci. Dekuji mockrat predbez e za odpovedi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Říjen 16, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2018 V pozici 0 máš denní svícení proto nesvítí palubka, není možnost jak to překódovat aby v 0 to hned svítilo vše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Říjen 29, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2018 Jde nějak kódováním snížit svítivost hlavních světel při denním svícení? Jde mi o prodloužení životnosti žárovek, jezdím z větší části ve dne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 1, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2018 u halogen světel ano, u xenonů ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Listopad 2, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2018 Poradíš prosím jak? Mám originál VCDS s codingcalculator. Kódovat umím, jen nevím v kterém bytu jas snížit. A nikde jsem to nenašel. Jen na mlhovky a jak zapnout nebo vypnout. Děkuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.