Nihilath Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 Sákryš, taky bych je chtěl vidět naživo :) i vzhledem k tomu, že moji barvu (šedá antracit) už na RS nebudou dávat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 spousta z vás tu od RS táhne spíš ke GTI a dává plástve do grilu, co to vzít rovnou takhle? http://www.abload.de/image.php?img=img457g9sax.jpg Pravdupovediac uz mi to napadlo, ale so spodkom z Golfa R ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 Jak je to s nezavislym topenim pro benzinove RS (TSI) ? Skodovka tuto moznost nenabizi, ale mam pocit, ze to nekdo v aute ma. Jaky problem je dodelat to a co vse je potreba ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 RS Sand Edition 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Říjen 25, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 RS vo farbe šedá platin, s interiérom RS Red a čiernymi Neptune to je Moris v KE? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Jh7YiFGAZyQ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Gatorade: Áno, Moris KE. CJ: Veru chúďa novinárske, dosť toho už má za sebou. Aj nejaké tie klampiarske a lakýrnické práce :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Hlavně, že TFSI.. ani nevědí co testujou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Říjen 30, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 KULLY: pokud chces webasto tak je toho celkem hodne co je potreba (climatronic ovladac,prijimaci jednotku+ ovladac,topeni vetsinou je soucasti i nejaky prislusko jako hadice,sani a podobne dal je potreba podavaci palivovy cerpadlo a kupa drobnosti jako vodni hadice,palivova trubicka,nadobka ostriku je jinak tvarovana a dalsi sice je to kupa penez ale pokud parkujes venku je to luxusni zalezitost ale pochopil bych to spis v pripade naftovyho motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Vim, ze toho bude dost. Vsechno zalezi na cene, za kterou to sezenu. A proto jsem chtel vedet co vse by mela sada obsahovat aby mi nic nechybelo a pak abych nakonec nezjistil, ze jsem za ty drobnosti zaplatil jeste jednou tolik. S tou nadobou ostrikovacu jsem nepocital - opravdu je jina ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 CJ: Veru chúďa novinárske, dosť toho už má za sebou. Aj nejaké tie klampiarske a lakýrnické práce :( dalsi test 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Prosinec 7, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 rozloušení s RS TSI vs RS TDI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 7, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 fakt si mohli zaobstarat rovnako velke disky a rovnake karoserie...aj ked na vysledku by to asi nic nezmenilo :) Ale zaujimali by ma realne zmerane casy sprintov, pruzne zrychlenia, brzdne drahy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Prosinec 7, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 ta spotřeba u TSI se mi zdá nějaká malá :lool: ty časy by byly dobré ale kdo by se s tím asi ..... Chtělo to taky ten novější interiér a novou barvu Rellye a taky jiného moderátora ve videu!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 7, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 TSI má nižší spotřeby jak TFSI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Prosinec 7, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 Mňa zaujalo, že benzinova varianta ma z vnutornej strany odhlucenie. To ja nemam... A samo ze benzinova je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 7, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 Rekl bych ze nasazeno dodatecne a jeste blbe jen na tri uchyty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 8, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 presne to som si vsimol, ze len na 3 uchyty...to ked to uz nasadzovali, tak im to nevadilo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 No hlavně, že se FL podobá Panameře :-D By mne zajímalo, kolik průměrných českých řidičů ví jak vypadá panamera v noci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Mňa by hlavne zaujímala účinnosť toho tlmenia kapoty u benzínu. Nebude sa viac zahrievať a nebude ešte aj navyše menej počuť ten skvelý zvuk vytočeného motora? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Hele na GTI je to tlumení kapoty v serii tak o přehřívaní bych nemluvil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 jj, ved aj FRS 2 ma to tlmenie kapoty. A za jazdy je to aj tak jedno, kedze vzduch pod kapotou prudi takmer vodorovne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Mňa by hlavne zaujímala účinnosť toho tlmenia kapoty u benzínu. Nebude sa viac zahrievať a nebude ešte aj navyše menej počuť ten skvelý zvuk vytočeného motora? Igore, tlumení mám dodatečně dodělávané a odjezdil jsem s ním ve Španělsku půl léta a žádný problém s přehříváním se za celou dobu nestal. A co se zvuku týká, řekl bych, že dost dělá i výfuk a když jedu domů a v závěrečném stoupání přidám, lidi se stále otáčejí, takže to asi slyšet pořád bude .-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Preco ma cinska RS cire denne svetla? Alebo to nie su denne svetla, ale len parkovacky? EDIT: Asi to budu len parkovacky, lebo bezna cinska O2 ma len hmlovky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Protože do číny musí jít to nejlepší od nás a to nejhorší od nich k nám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Hmmm, tak to neviem prečo dostávajú číre, ale vyzerá to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 JJ vypadá to supr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Cine sa treba vtierkovat, lebo ich trh este stale rastie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Pridávam zelenú rallye aj na liftbacku Auto je importérske, čoskoro sa objaví v novinách a časopisoch ;) Tak importérska zelená RSa je aktuálne na predaj za 23990 €, čo je na to, v akom je stave a čím všetkým prešla, trocha mimo Odkaz dávam zámerne neklikateľný, aby nebol v štatistikách preklik z fóra. http://www.skodaplus.sk/Car/657014 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Keby ta cena bez DPH bola uz aj s DPH... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.