ViktorMPI Odesláno Duben 24, 2011 Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 Test od Auto Moto Stylu Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 24, 2011 Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 nebo Rychlej Štěhovák :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 asi se na tu žlutou RSku zajedu podívat, je v Jičíně.. a hodím řeč s prodejcem ;) to je mazec! Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Nie som zrovna nezaujatý pozorovateľ, lebo RS-u mám. Ale nedá mi nekomentovať ten rádoby test. Ten týpek podľa mňa nevie o čom točí. Nech mi povie auto za tie peniaze s rovnakým výkonom, vzhľadom, priestorom. Nič iné neexistuje. GTI, Cupru, Focus RS porovnávať nemôže, Exeo, Mondeo ST sú oveľa drahšie a menšie ( bat. priestor ). A k tej spotrebe, mu asi musí kapať na karbid... Jasné, on ako feši, čo sa vozí na aute tak dva dni a dáva mu stále plný má spotrebu nad 10, ale to s bežným používaním nemá nič spoločné. Howgh Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 tak nevím, jestli zrovna Mondeo a Exeo jsou menší oproti OII Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Vnútorným priestorom nie som istý, ale kufrom je okta na 100 péro väčšia. A keďže mám dve malé deti a kočík jak sviňa tak u mňa to hrá rolu. Odkaz ke komentáři
Ondra Odesláno Červenec 15, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2011 Zajímavá barva :) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 "Země původu: jiná", tak kdo ví, co to bude... Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 nešlo by zjistit podle VIN do které země to šlo k prodeji? Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 No já teda nevím ale na 99% to není RSo viz brzdy, světlá výška auta... a na 60% to bylo lakovaný tudíž tam dotyčnej mohl dát jakoukoliv barvu... že to bylo lakovaný soudím podle zavařenýho zadního znaku Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 pozri sa na fotku motora a uvidíš,že karoséria bola strieborná... Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Srpen 8, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 tady to nemá RS masku a volant Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 No pěkná skládačka to asi bude Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Srpen 8, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 Tak i ty pedaly jsou obycejny, a zpetne zrcatko svetle,RS by melo mit cerne ne ? Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 Ano, je černé, aspoň v před face. Nechápu, proč do toho inzerátu rovnou nenapíše, že to je přestavba nebo cosi a vydává to za RS, když to RS nikdy nebylo a ani nebude. Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Srpen 8, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 Podľa VIN kódu uvedeného v inzeráte je to Elegance 2,0TDI 103kw s DSG, určená pre Holandsko (Nizozemí), pôvodná farba je strieborná. Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Co poviete na tento Concept RS+ FaceLift? Podla mna to vyzera super! A v biele dvojnasobne! ;) Farba pekná,ale difúzor je vrchol nevkusu.Tie "plutvy" mi pripadajú ako keď si sedláci upravia auto.Difúzor musí byť súčasťou nárazníka,elegantne splývať,ale popri tom ho zvýrazňovať a nie aby z neho trčal ako žralokovi plutva:Takýto neohrabaný difúzor by som nedal ani na SUV a nie ešte limuzínu. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Podľa VIN kódu uvedeného v inzeráte je to Elegance 2,0TDI 103kw s DSG, určená pre Holandsko (Nizozemí), pôvodná farba je strieborná. Hm, takže pochybnosti všech, co tu psali, se potvrdily. Díky Igore ;) Farba pekná,ale difúzor je vrchol nevkusu.Tie "plutvy" mi pripadajú ako keď si sedláci upravia auto.Difúzor musí byť súčasťou nárazníka,elegantne splývať,ale popri tom ho zvýrazňovať a nie aby z neho trčal ako žralokovi plutva:Takýto neohrabaný difúzor by som nedal ani na SUV a nie ešte limuzínu. Sice jsi se vzbudil po více než roce, ale máš pravdu, přesně tohle s tím vystouplým difuzorem jsem říkal od začátku :) Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Tak hlavní podstata difuzoru je usměrňovat vzduch, což dělaj hlavně ty plástve tam ;) tudíž i na designových difuzorech by to mělo být aby to aspoň opticky vypadalo funkční :) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Chápu význam těch podélných výstupků, a ty mi nevadí tolik jako to, že zbytek difuzoru je vystouplý - když je difuzor součástí nárazníku v sérii, je částečně zapuštěný. Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Srpen 12, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 Racing Sport nebo Rychlej Stehovak ? :smich: :smich: :D a nebo Rychlá smrt :o :lool: :D ;) :D Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Září 12, 2011 Sdílet Odesláno Září 12, 2011 Viete niekto nieco o odtieni STEEL GRAY - vraj novinka pre ORS...(Mala by byt podobna na sivu Platin) Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Září 12, 2011 Sdílet Odesláno Září 12, 2011 RS dostane od 45KT ako novú farbu zelenú rallye, o inej v oficiálnych materiáloch nie je žiadna zmienka. Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Září 13, 2011 Sdílet Odesláno Září 13, 2011 V UK je to Steel gray a v nemecku Platin grau... V irskom konfiguratore pribudli nove farby: Steel gray a Rallye green Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 2, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 Tak jsem včera otestoval šéfovu novou eReSu TDI 125kW CR a hodně mě to zklamalo.. Čekal jsem mohutnější zátah a místo toho jen mdlý zrychlení jako u klasický 103ky.. Najel jsem s ní 639km a z toho cca 400km po německých dálnicích, takže průměrka za celou cestu byla 105km/h, spotřeba 8,3.. Když jsem jí přebíral, měla najeto 2740km. Tak třeba se průběh motoru ještě zlepší, ale zatím to fakt není to, co bych očekával od vrcholné verze.. Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Mám podobnú skúsenosť pri rozhodovaní TSI vs TDI=TSI forever Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 RS dostane od 45KT ako novú farbu zelenú rallye, o inej v oficiálnych materiáloch nie je žiadna zmienka. Podla katalogu to bude len siva platin :( Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 zdá se mi to nebo je nějaký nový dekor na středovém panelu a lištách? Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 Veru nezdá, je to iné. Mám doma starý katalóg a tam sú do strieborna... Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Listopad 10, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2011 Pokial ja viem, tak SCOUT dostal RS hlinikove listy a ubudlo mu to slavne madlo, a RS mala dostat listy v designe Carbon... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.