Palis Odesláno Září 18, 2017 Sdílet Odesláno Září 18, 2017 Dobrej den Pánové Dostal jsem od kamarádky úkol aktualizovat jení Navigaci a po volání několika známejm do servisu kde jsem neuspěl zkouším radu zde. Má 2 Octávii 2012 nejspíš po faceliftu. Rádio Amundsen + , přesné označení dodám klidně večer až se u ní zastavím. Po přečtení některých příspěvků zde tuším že to zas tak velkej problém nebude a jen se ptám jestli mě někdo trochu nakopne a poradí jak na to? Díky Palis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
holinama Odesláno Září 18, 2017 Sdílet Odesláno Září 18, 2017 No, bohužel je to docela problém... více v SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palis Odesláno Září 19, 2017 Sdílet Odesláno Září 19, 2017 No, bohužel je to docela problém... více v SZ Když se chce tak opravdu všechno jde stejně jak máš v podpisu, ale s tou kartou jsem měl štěstí. Posílám obrovský dík za všechen čas který jsi se mnou strávil. Napřed poslat návod, pak mě tahat za ručičku jak vola, odkazy na mapy. Takové dobroty se člověk v dnešní době už jen tak nedočká. Jak dotáhnu mapy a nahraju to kamarádce do auta tak ti tu kartu milerád pošlu ať slouží dál. S Pozdravem majitel Golfíka Palis :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
holinama Odesláno Září 19, 2017 Sdílet Odesláno Září 19, 2017 Děkuji za komentář...jsem rád, že jsem pomohl. Přeji pohodové navigování, hlavně bez nehod! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hony.hudson Odesláno Říjen 12, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2017 Čaj,má tu někdo na prodej kartu s mapama? Odesláno z mého XT1635-02 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
holinama Odesláno Říjen 12, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2017 Čaj,má tu někdo na prodej kartu s mapama? Odesláno z mého XT1635-02 pomocí Tapatalk Poslal jsem ti SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buco306 Odesláno Říjen 12, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2017 Ahojte. Chcem si kupit amundsen +. Bolo v superB 4/2013 Číslo dielu : 3T0 035 192M Gateway mam 7N0 907 530C A co ma bude obnasat montaz okrem kodovania.Mam OII r.v 1/2011 pred facelift. Niekto pisal ze ked je vo vinku 10cislo 8 tak netreba gateway jednotku?ja mam 9cislo 8cku a na 10 jeB. Ako to vlastne je ? Vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
holinama Odesláno Říjen 12, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2017 Jestli ma BT , tak musi mit štítek s mac adresou někde na boku nebo vzadu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buco306 Odesláno Říjen 12, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2017 Je tam mec adresa na stitku.poslal som ss tak ze ked je tam ta adresa tak to ma aj BT tak to chapem ? A nevies ci budem muset menit tu getaway? Vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TarjaT Odesláno Říjen 12, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2017 Ahoj, v pondělí jsem si koupil Škodu Octavii Scout s navigaci Amundsen+ a potřeboval bych poradit s aktualizací map, nejspíš od uživatele holinama, jak jsem to tu četl :) Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
holinama Odesláno Říjen 12, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2017 ............................... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buco306 Odesláno Říjen 12, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2017 Vedel by mi niekto poradit s nakodovanim amundsena+ ?Daky navod a kody? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
holinama Odesláno Říjen 12, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2017 Ahoj, v pondělí jsem si koupil Škodu Octavii Scout s navigaci Amundsen+ a potřeboval bych poradit s aktualizací map, nejspíš od uživatele holinama, jak jsem to tu četl :) Díky moc Poslal jsem ti zprávu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buco306 Odesláno Říjen 13, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2017 Ahojte. Tak amundsena+ uz mam. Neviete ci mi bude vyb.bateriu tato jednotka Gateway 7N0 907 530C (lebo sa tu poniektore odpovede lisia)Zistim to tak,ze ked necham napojene radio cez noc,ci vyb.bateriu ale treba to aj nakodovat,alebo staci len tak nechat zapojene?jedna sa mi teraz len o to ci bude vyb.bateriu. Mam OII r.v 1/2011 pred facelift. Vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocandrle Odesláno Říjen 20, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2017 Dobrý den, dnes jsem koupil Octavii 2 s navigací Amundsen a mám pouze mapy Německa a Irska. Může prosím některá dobrá duše poradit jak do systému dostat české mapy a kde stáhnout? Moc děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin666Belial Odesláno Říjen 20, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2017 Dobrý den, dnes jsem koupil Octavii 2 s navigací Amundsen a mám pouze mapy Německa a Irska. Může prosím některá dobrá duše poradit jak do systému dostat české mapy a kde stáhnout? Moc děkuji Napiš holinama... Je v tomhle nejlepší Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocandrle Odesláno Říjen 20, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2017 Napiš holinama... Je v tomhle nejlepší Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Moc děkuji za rychlou odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocandrle Odesláno Říjen 22, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2017 Dobrý den, mám v Octavii Amundsen a rád bych zaktualizoval SW, můžete prosím poradit jak? číslo dílu - 3TOO35191 VW SW Verze - 0235 Systém HW Verze - H11 Děkuji předem za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Per Odesláno Říjen 29, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2017 tu ti nikto neporadi..akurat ti pride sukromna sprava,ze za 50€ ti to niekto aktualizuje skus google ;) ak najdes navod,tak sa tu s nim podel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
holinama Odesláno Říjen 29, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2017 No,když ono se toho už moc poradit nedá... Je k tomu totiž potřeba speciální karta u které je možné změnit sériové číslo a takové karty se už asi rok a půl nevyrábí a nejsou už nikde k dostání. Pak je k tomu potřeba notebook s Ubuntu a čtečkou paměťových karet která je integrovaná přímo na základní desce což má málokterý... Pokud někdo potřebné vybavení a znalosti má a potřebuje s tím poradit,tak rád pomohu,jako jsem již pomohl vícekrát. No a samozřejmě také mohu poskytnout již hotovou kartu. Jo a návod nemusíš googlit,už ho sem před časem někdo dával.. ale jak říkám,není to jen o tom stáhnout někde mapy a nakopírovat na kartu. Tak jednoduché to opravdu není.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocandrle Odesláno Říjen 30, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2017 Já nemyslel mapy ty jsme s Holinama vyřešily, teď myslím flesh software v rádiu / navigaci. Našel jsem návod na forum Seatu ale nechci mít software a loga ze Seatu :/ ¨ Pro škodovku jsem nikde nic nenašel, a kontaktoval autorizovaný service. Zatím se nic neděje neb service nemá aktualzační CD :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stekli Odesláno Listopad 2, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2017 No,když ono se toho už moc poradit nedá... Je k tomu totiž potřeba speciální karta u které je možné změnit sériové číslo a takové karty se už asi rok a půl nevyrábí a nejsou už nikde k dostání. Pak je k tomu potřeba notebook s Ubuntu a čtečkou paměťových karet která je integrovaná přímo na základní desce což má málokterý... Pokud někdo potřebné vybavení a znalosti má a potřebuje s tím poradit,tak rád pomohu,jako jsem již pomohl vícekrát. No a samozřejmě také mohu poskytnout již hotovou kartu. Jo a návod nemusíš googlit,už ho sem před časem někdo dával.. ale jak říkám,není to jen o tom stáhnout někde mapy a nakopírovat na kartu. Tak jednoduché to opravdu není.. Ahoj, mohl by jsi mi prosim poslat detaily na Mail? Mel bych zajem.. mam starsi model Amundsen, ktery nema jeste zadny HD. Tim padem musi byt pernamentne zastrcena SD karta? Vejde se na ni jeste hudba a staty zapadni evropy? Predem diky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
holinama Odesláno Listopad 2, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2017 Ahoj! Bohužel nemám co ti poslat :-( Karty potřebné na mapy pro Amundsen ( RNS310 ) se už nevyrábí a nejsou k sehnání... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luksak Odesláno Listopad 5, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2017 Ahoj, řešil jsem přes SZ s uživatelem "Holinama" aktualizaci map do Amundsen+ pro mou Octavii 2. Vše proběhlo ok, konverzace za jedna :palec: Tímto mu chci poděkovat za rychlou a vstřícnou pomoc a vřele doporučuji ostatním. Díky a zdarec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
holinama Odesláno Prosinec 10, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2017 Pokud by měl někdo zájem o nové mapy V10 West pro Amundsen+ ( RNS315 ) tak ať mi napíše zprávu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj tlelka Odesláno Prosinec 14, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2017 Od kedy sú nové mapy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
holinama Odesláno Prosinec 14, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2017 V Čechách ještě nejsou v prodeji, v Německu asi 14 dnů. Na Slovensku nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
holinama Odesláno Prosinec 17, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2017 Tak už jsou k dispozici i nejnovější mapy V10West i East pro Amundsen ( RNS310 ) kdyby měl někdo zájem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj tlelka Odesláno Prosinec 27, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2017 rns 315 v10 aktualizovane oproti minulemu roku uplna brnkacka :D:D samozrejme dakujem za radu Holinama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mratin Odesláno Březen 6, 2018 Sdílet Odesláno Březen 6, 2018 Zdravím, právě jsem si pořídil nově O2 a mám možnost od kamaráda koupit Amundsen+, dočetl jsem se, že je třeba vyměnit gateway nebo jí přeprogramovat. Chci ze zeptat, jakou popřípadě variantu pořídit a zda je tu někdo z Brna, kdo by to zvládnul přehodit a překódovat. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.