Noddy Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Ahoj všem, koupil jsem si do OII 2009 fl navigaci Amundsen + s označením 3T0 035 192 K. Zajímalo by mě, jestli se dá zjistit, zda tato verze obsahuje vestavěný bluetooth? Potom bych chtěl poprosit, jestli by mě někdo z Prahy a okolí dokázal navigaci zabudovat a zprovoznit? V autě mám manuální klimu, maxidot a rádio Swing, jinak "zatím" nic. Edit: Ještě prosím pokud obsahuje bluetooth, potřebuji nějaký externí mikrofon, nebo ten je už také vestavěný v navigaci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 6, 2014 Sdílet Odesláno Září 6, 2014 napis Rolbarovi http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showuser=302 ,je z Prahy a umi zazraky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Noddy Odesláno Září 6, 2014 Sdílet Odesláno Září 6, 2014 Tak bluetooth má. Takže potřebuji jen mikrofon. Nevíte někdo jaký se dá použít? Nikde ho nemůžu najít. Případně kdyby měl někdo na prodej. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Noddy Odesláno Září 15, 2014 Sdílet Odesláno Září 15, 2014 Ahoj všem, sem chodím asi sám :-) Chtěl bych znalé poprosit, navigaci mám nainstalovanou a "téměř" vše funkční. ALE, Amundsen nedrží uložené předvolby nastavení a rádiové stanice. Napadlo mě jedině zkusit vyměnit gateway za nějakou novější, ale nevím jakou koupit. Teď tam mám 1K0 907 530 S. Poradí někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Září 16, 2014 Sdílet Odesláno Září 16, 2014 neboj sám sem nechodíš :) mám trochu podobný problém, při startování se mi standardně radio vypne a následně zapne, ale po chvilce se zase vypne a zapne, jako by bylo bez napájení, ale předvolby držej a neudělá to vždy ze škodovky tam byl nabastlej parot, tak nevím, zda to nemůže být tím, ale Stream to dříve nedělal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 4, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2014 Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda-li mi bude fungovat Amundsen v Škoda Octavia II r.v.2005. Mám tam teď MFD2 Nexus. Co vše bude potřeba, popřípadě jaký přesný typ Amundsena? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Říjen 4, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2014 nutná výměna gateway, jinak bude vybíjet baterku... nakodovat, frekvenční výhybku pro anténu... pokud to bude + tak i mikrofon pro bluetooth pokud ted nemáš HF 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Říjen 4, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2014 Obyčejný Amundsen vybíjet nebude....gateway stačí přehrát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Říjen 5, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2014 pokud starou přehraješ na K tak nebude vybíjet, ale nespojíš se s ním.. je tak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 6, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 Takže 1K0 937 049N by šla přehrát na K a bylo by to teda v pohodě? Nemusím měnit? Co obnáší to přehrání? Nevyjde levněji koupit použitou gateway typu P,Q,S,AA,AD a nebo novější a přes VCDS nakódovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 14, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2014 Co obnáší to přehrání té gateway? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 20, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 A ještě jeden takovej, asi hloupej dotaz... http://www.navigation.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Navteq-NavteqEurope-Site/en_GB/-/GBP/View-Promo?Page=Skoda-Landing-Page-MIB-Amundsen-Czech-Instructions&NewLocaleID=en_GB&NewDomainName=Navteq-NavteqEurope-Site&cwt=application/ApplicationFrame_campaign_light v tomto odkazu se píše, že nové mapy pro Amundsen jsou normálně ke stažení na netu. Funguje to? Co jsem se tady dočetl, tak ŠA dělá mapy už pouze na SD kartě a je prý problém s updatem? (údajně nelze?) Díky předem za odpověď. edit: Jaký používáte AUX kabel na propojení telefonu? Nějaký typ na 4-pólový, aby "to nehučelo"? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
falach Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 To co píšou na netu ohledně stažení nových map a map na SD kartách, tak ty jsou pro Amundseny nové generace to jest Octavia III. Takže pokud chceš mapy pro Amundsen do Octavie II ( a to i facelift) máš smůlu. Ty totiž nefungují, mají jiné specifické datové podklady pro novější Amudseny. A ještě jeden takovej, asi hloupej dotaz... http://www.navigation.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Navteq-NavteqEurope-Site/en_GB/-/GBP/View-Promo?Page=Skoda-Landing-Page-MIB-Amundsen-Czech-Instructions&NewLocaleID=en_GB&NewDomainName=Navteq-NavteqEurope-Site&cwt=application/ApplicationFrame_campaign_light v tomto odkazu se píše, že nové mapy pro Amundsen jsou normálně ke stažení na netu. Funguje to? Co jsem se tady dočetl, tak ŠA dělá mapy už pouze na SD kartě a je prý problém s updatem? (údajně nelze?) Díky předem za odpověď. edit: Jaký používáte AUX kabel na propojení telefonu? Nějaký typ na 4-pólový, aby "to nehučelo"? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Ajajaj :-( to jsi me moc nepotesil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Říjen 21, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2014 Takže 1K0 937 049N by šla přehrát na K a bylo by to teda v pohodě? Nemusím měnit? Co obnáší to přehrání? Nevyjde levněji koupit použitou gateway typu P,Q,S,AA,AD a nebo novější a přes VCDS nakódovat? tohle ale není gateway! Takže 1K0 937 049N by šla přehrát na K a bylo by to teda v pohodě? Nemusím měnit? Co obnáší to přehrání? Nevyjde levněji koupit použitou gateway typu P,Q,S,AA,AD a nebo novější a přes VCDS nakódovat? tohle ale není gateway! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Říjen 22, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2014 Ono už je to stejně jedno. Domluvil jsem se s Rolbařem, zítra ráno tam k němu jedu, aby vše fungovalo tak jak má :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Patrik_S Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Nevíte někdo jak rozchodit bluetooth audio (hudbu) na Amundsenu ? Je to v Octávii II 2010 z Německa a používám Android - Samsung Galaxy S4, S5. Ani jedno se na to nechytlo, jde jen hadsfree. (přitom v rádiu se dá přímo povolit bluetooth hudba, ale nic to nedělá) Verze Firmwaru 0357, Verze hardwaru H19 Jestli sem to zahlíd správně, jde to vyřešit aktualizací FW. Tak kdybyste to někdo z Prahy a okolí dokázali vyřešit, rád přijedu, zaplatím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 30, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 a máš HF jednotku která BT audio umí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Patrik_S Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 a máš HF jednotku která BT audio umí? Mám Hands-Free připojené přes bluetooth bez problému, pokud myslíš tohle. Ale jestli to vyloženě umí bluetooth streaming či prostě hudbu, nevím jak zjistit. Zkoušel jsem to už několikrát a telefon u toho bluetooth zařízení (SKODA_BT) nabízí jenom "Zvuk hovoru". Zvuk média v nabídce chybí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Honza Kopecký Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 (upraveno) Zdravím všechny a rovnou se omlouvám za pravděpodobně úplně tupý post. Táta mě požádal o to, abych se mu podíval, zda existují nějaké aktuálnější mapy pro Octavii II r.v. 2009. Pročetl jsem si toto vlákna, ale stále si nejsem zjistý, zda jsem schopen do Amundsena, který je v autě osazen něco novějšího protlačit. Zjistil jsem, že poslední instalované mapy (v databázi na SD kartě) jsou V4. Z menu navigace jsem vyčetl: SW verze: 0227 HW verze: H15 Je tedy nějaká možnost dostat tam novější mapy? Taťka si docela často i stěžuje, že ho navigace vede nesmyslnými cestami, což by snad novější mapy mohly opravit. Předem díky za odpověď. Upraveno Prosinec 24, 2014 uživatelem Honza Kopecký Přesunuto do správné sekce. H. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kamil272 Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Zdravím všechny a rovnou se omlouvám za pravděpodobně úplně tupý post. Táta mě požádal o to, abych se mu podíval, zda existují nějaké aktuálnější mapy pro Octavii II r.v. 2009. Pročetl jsem si toto vlákna, ale stále si nejsem zjistý, zda jsem schopen do Amundsena, který je v autě osazen něco novějšího protlačit. Zjistil jsem, že poslední instalované mapy (v databázi na SD kartě) jsou V4. Z menu navigace jsem vyčetl: SW verze: 0227 HW verze: H15 Je tedy nějaká možnost dostat tam novější mapy? Taťka si docela často i stěžuje, že ho navigace vede nesmyslnými cestami, což by snad novější mapy mohly opravit. Předem díky za odpověď. V4 sú rok 2012, a ako písali pár príspevkov dozadu že 2013 už majú ochranu proti kopírovaniu, tak novšie sa dajú už len zakúpiť originál. Zdravím, mám aj ja jednú otázku. Mám rocnik 2008 pred FL, to znamená že gateway nemusím meniť a stači len nakódovať? nefunguje mi len zobrazenie klimatizácie. Maxidot ani parkovaky nemám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Ne, nejjednodušší je koupit FL klimatronic a přepojit a dát FL rámeček, a nebo se bez toho ukazování obejít, nebo dát polar fis, jinak to nejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vladazeseveru Odesláno Leden 16, 2015 Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 Zdravím, je tu někdo z Českolipska, Liberecka nebo pak Lounska, Mostecka, kdo by měl mapy do Amundsena? Mapy na dvd. Mám ještě dvojkovou octavku po faceliftu, r. v. 2009. Díky, V. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest lisak30 Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Zdravím, koupil jsem si dvojkovou ocatvii, a mám tam taky Amundsen ale bez SD karty a samozřejmě bez map, umí někdo s okolí Plzně za třeba mírný poplatek nahrát?? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vladazeseveru Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Všimli jste si na ulož.to? Je tam RNS 510 V 12 Ví někdo, jak, to vypálit? Na DVD se to nevejde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 RNS 510 je Columbus. V12 mapy jsou do neho,je to urco ISO soubor a musis to vypalit na dvouvrstve DVD. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vladazeseveru Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 A jaké mapy jsou na amundsen? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vladazeseveru Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 A dělá někdo aktualizace? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Během víkendu budu zkoušet jedny mapy nahrát do Amundsena, tak uvidím jaký bude výsledek, trochu jsem hledal na zahraničních forech/známých atd. :) pak se pochlubim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vladazeseveru Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 A poradíš a posdílíš pak? :)) Musím i přehrát firmware pro nové mapy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.