janny89 Odesláno Únor 15, 2019 Sdílet Odesláno Únor 15, 2019 Ahoj, hledám pomoc. Rozhodl jsme se vyměnit zrcátka z obyčejných za elektricky sklopná. Bylo nutné vyměnit i dveřní jednotky. Původní 5Q4959393b/392b za 5Q4959593/592. Zrcátka se sklapí, ale problém je s nastavovaním skel. Levé má přehozenou prava/levá. Pravé má přehozené vše. Když vrátím původní jednotky tak zrcátka chodí správně. Nesetkal se někdo s tímto problémem? Děkuji za každou radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosta RS Odesláno Březen 21, 2019 Sdílet Odesláno Březen 21, 2019 Ahoj podařilo se ti problém vyřešit? taky mi po výměně zrcátek za sklopné funguje pravé obráceně.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 21, 2019 Sdílet Odesláno Březen 21, 2019 janny89: kolik tě stála výměna zrcátek za sklápěcí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janny89 Odesláno Březen 21, 2019 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2019 3000 zrcátka, 1000 jednotky, 600 ovladač. Jinak pro ty co by si je chtěli dodělat, tak prvně doporučuji zjistit jaké jsou v autě jednotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 23, 2019 Sdílet Odesláno Březen 23, 2019 (upraveno) To jsou dobrý ceny. Cena za zrcátka je za jeden kus? Kde jsi pořídil? Nemáš opsané čísla dílů, co tam mají být? Upraveno Březen 23, 2019 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janny89 Odesláno Březen 24, 2019 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2019 Cena je za obě. Sehnal jsem na bazosi. Čísla jednotek jsou v prvním příspěvků. Ty jsem koupil na mihocar. Doporučuji nejdříve zjistit jaké jednotky jsou v autě. Ovladač nový ve Škodovce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 25, 2019 Sdílet Odesláno Březen 25, 2019 Díky za info. Ještě se optám, kolik drátů mají sklopná zrcátka? A mají i osvětlení nástupního prostoru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janny89 Odesláno Březen 25, 2019 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2019 11 drátů. Mají i osvětlení. Jinak osvětlení lze dodělat i do stávajících zrcátek. Z vnitřní strany je naznačena díra na světlo i na šroubek. Stačí vyříznout, vložit světlo a zapojit dráty. Ale pozor. Jednotka 5Q4959393b/392b nepodporuje osvětlení nástupu, respektive na ní nejsou piny pro jeho připojení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 26, 2019 Sdílet Odesláno Březen 26, 2019 Moc díky, já to potřeboval jen vědět, kolika drátový zrcátka mám shánět. Povedlo se ti vyřešit ten problém se sklápěním? Není špatně zapojenými piny v jednotkách? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janny89 Odesláno Březen 26, 2019 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2019 Dráty přehozené nejsou. To jsem zkoušel. Mělo by to být špatnou datovou sadou v jednotkách. Přehrát umí Ferda25 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragoner Odesláno Prosinec 17, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2019 Ahoj, nemáš u sebe schéma zapojení zrcátka do jednotky? Musí se po zapojení nakódovat? Je potřeba jiný kabel ovladač zrcátek -> jednotka? Díky moc za případný postup. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janny89 Odesláno Prosinec 17, 2019 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2019 Schéma bohužel teď u sebe nemám. Ale víceméně není potřeba. Kabel ze zrcátka vede přímo do jednotky. Takže nic není navíc potřeba. Starý konektor se vytáhne z jednotky a vloží se nový. Ale jednotky budou jiné. U těch původních nejsou protipiny pro nové dráty. Při použití jiných jednotek budou pravděpodobně zrcátka fungovat, ale koduje se i rádio. Ovladač se nutně měnit nemusí, ovšem sklápění bude fungovat pouze při zamčení. Konektor je stejný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyscze Odesláno Březen 13, 2020 Sdílet Odesláno Březen 13, 2020 Zdravím, chtěl bych vás poprosit o radu. Dodělával jsem na svém autě (MR2016) elektricky sklápěná zrcátka, což obnášelo, výměnu zrcátek, dveřních jednotek (5Q4959593E + 5Q4959592E) + ovladače na zrcátka. A objevili se mi dva problémy: 1. Po dokódovaní automatického sklápění zrcátek se zrcátka sklápí sekaně, odklopení funguje normálně...zvláštní je, že pokud zrcátka sklopím pomocí ovladače, tak se sklápí normálně. Setkal se někdo s tímto problémem? 2. Po výměně dveřních jednotek v předních dveří mám problém se stahováním oken. Po zamknutí auta (během jízdy nebo na parkovišti) nelze přední okna ovládat, pokud auto odemknu, okna ovládat jdou. Opět bych prosil o radu popřípadě někoho, kdo by my s tím v rámci Moravskoslezského kraje dokázal pomoci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.