Octavius Odesláno Únor 19, 2019 Sdílet Odesláno Únor 19, 2019 Čau lidi, nemáte někdo odkaz na katalog náhradních dílů pro OCT 1? Konkrétně se mi jedná o motor 1,6 75kW benzín. Na netu to nemůžu najít - stáhl jsem dílenskou příručku a katalog bych potřeboval k upřesnění výběru některých dílů. PLS HELP :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NameNotFound74 Odesláno Únor 19, 2019 Sdílet Odesláno Únor 19, 2019 zadej si na např. autokelly nebo skoda-dily.cz VIN a vyfiltruje ti to díly pro tvoje auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius Odesláno Únor 19, 2019 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2019 Jojo, to vím. Jen jsem stáhl příručku ke svému autu a vybírám zrovna tlumiče - mám už představu kde je koupím, ale jde mi o jakési barevné označení pružin - v příručce právě píšou, že konkrétní typ najdu podle barevného proužku v katalogu. Ale kde vzít katalog už se soudruzi nepochlubili. :-D Jinak dík, Active, za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Únor 20, 2019 Sdílet Odesláno Únor 20, 2019 Jediný katalog, o kterém vím, je ETKA - což je elektronický koncernový katalog, ale je to program. Zajdi někam do škodovky a nech si podle VIN zjisti čísla dílů, které potřebuješ. Anebo ho sem napiš a možná ti to někdo zjistí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius Odesláno Únor 21, 2019 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2019 Díky AMBITION, podařilo se mi najít na netu online katalog - http://skoda.7zap.com/cz - tady to vypadá, že podle VIN najdu vše potřebné - případně zkusím najít tu ETKU. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.