TomasB Odesláno Listopad 14, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2019 Tohle pozoruji i já, že je dojezd reálně nejméně dvojnásobný oproti ukazateli, jen s tím rozdílem, že já už mám najeto 18tkm a stále dojezd asi na 2500km, v reálu to vypadá, že to dá na celej servisní interval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Prosinec 11, 2019 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2019 Tak drobne tahanice vyreseny a uz se tu muze normalne pokracovat 🙂 Ale celkem nemile me prekvapilo, jak jednoduse tu jde navigovat a hledat info kdyz clovek neni clen fora... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Prosinec 11, 2019 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2019 Od posledne dalsich 10tis najeto a mame k nemu finalniho sourozence pro manzelku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Prosinec 11, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2019 Exteriér dizajn pecka. Barva fajnová. Co to má za pohon. Jo, teď koukám, že GLC 220d. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Prosinec 11, 2019 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2019 Jj, 220d 4matic... A je fakt, ze nazivo je to hezci nez v konfiguratoru.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 11, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2019 Moc pekny. Jen my jsme trochu vyssi rodina a ja bych se bal toho coupe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Prosinec 11, 2019 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2019 38 minutes ago, jirka3 said: Moc pekny. Jen my jsme trochu vyssi rodina a ja bych se bal toho coupe Jirko, i vzadu je nad hlavou mista dost (vejdu se v pohode a to mam 187cm) ale kufr je traga... A to je coupe delsi nez klasicke GLC. Jinak ale moc povedene a pohodlne auto se smyslem pro humor... "Muj mercedesi, mam hlad!" "Kontakt Vasi matky jeste nebyl ulozen." 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 11, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2019 No, ja mam jeste o 15 cm vic. Kufr asi nebude nic moc. U nas v GLKscku ma 450 litru a je fakt malej. Tak jsme to vyresili rakvi na strechu;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Prosinec 11, 2019 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2019 1 minute ago, jirka3 said: No, ja mam jeste o 15 cm vic. Kufr asi nebude nic moc. U nas v GLKscku ma 450 litru a je fakt malej. Tak jsme to vyresili rakvi na strechu;-) Predpokladam, ze vzadu nejezdis ani v GLK a dopredu by ses vlezl i s tim, ze je tam el. sedacka a stresni okno. A do G by ti to dalo i s cylindrem 😉 Tam toho mista bylo fakt moc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 11, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2019 Treba Cecko Mercedes s el. sedackou s panoramou je pro me nic moc. Uz si skrtam. GLCeko na tom bude lip. Vzadu uz jsem parkrat s malou jel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Prosinec 12, 2019 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2019 Nedivim se ti - po pravde, ja nemam ani v Ecku uplne idealni pozici za volantem pro dlouhe cesty kvuli panorame... Nastupce stribrnaka uz bude pravdepodobne s klasickou strechou - bude vic prostoru a auto bude lip odhlucnene. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Prosinec 13, 2019 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2019 Auto zpet ze servisu. Vypada to uz zase dobre. Potesilo me, ze lakovnu maji nasmlouvanou tu samou, co dela i ferrari 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Prosinec 13, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2019 Ten předek mi příjde, že odstín moc netrefili. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Prosinec 13, 2019 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2019 To je stinem, podivej se jak to navazuje na blatnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Leden 17, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2020 Tak objednano na servis v 50tis. Mimo klasiky mi musi prekontrolovat i vibrace co jdou do volantu pri vyssich rychlostech, potom zacal povrzavat tapec dveri u ridice a posledni dobou mi nekolikrat po sobe adaptivni svetla zahlasily chybu, nez se zresetovaly. Nevim jestli to bylo mlhou, spinavym sklem, nebo je potreba prehrat soft, ale otravuje to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 17, 2020 Sdílet Odesláno Leden 17, 2020 To jsi najel za rok tech 50 tisic? Pekny pekny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Leden 17, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2020 Njn, naskakuje to rychle. Vychazi mi to ted do konce unora kdy jsem to prebiral na cca 60tis/rok... Ale nedavno jsem zjistil, ze jeden muj kolega ma rocne cca 120tis, takze jsem vlastne v pohode 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 17, 2020 Sdílet Odesláno Leden 17, 2020 Tak jsem zrovna udělal včera zkušenost, která zapadá do toho, co píšeš. Ale já to vím na beton. Když je velká mlha, adaptivní světla jdou jen na tlumené a vyhodí to hlášku o jejich vyřazení z provozu. Vyjedeš z mlhy a zase se to zprovozní. Rovněž velmi špinavé světlomety způsobí nefunkčnost. Já teď dal středa-čtvrtek 2x Bratislavu a jak jsem jel včera večer domů, tak jen co jsem odjel od zákazníka, tak jsem měl ty světlomety zajebané z ranní jízdy brutálně. Po Bratislavě to patrné nebylo, ale jak jsem najel na dálnici, tak jednak nefungovaly adaptivní světla, respektive nehlásily nic, ale zjevně byl problém s přepínáním, neviděl jsem prakticky nic, jako kdybych jel s bludičkou. A nefunkční rovněž autonomní řízení. Adaptivní tempomat ale funkční. První benzínka(zatraceně daleko), umytí světlometů a voalá, vše funkční. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 17, 2020 Sdílet Odesláno Leden 17, 2020 A vy nemáte ostřikovače? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Leden 17, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2020 nemame a ani nejsou v nabidce. Nechapu proc, ale ani klasicke mlhovky, ani ostrikovace neni mozne objednat a musim rict, ze oboji by se hodilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 17, 2020 Sdílet Odesláno Leden 17, 2020 Mě přijdou tyhle moderní světla bez ostřikovačů špatný, už i pitomá oktávka dělá to že když jsou ty světla hodně špinavý, tak to nasvítí tu špínu na plexi a pak máš pocit, když jedeš proti, jak když koukáš do svářečky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 17, 2020 Sdílet Odesláno Leden 17, 2020 (upraveno) Tomáš psal, že mu nikdy moderní asistent v nejlepším Merglu v zimě nenahlásil chybu 😄 a zrovna mu vypadli dva 😄 poslední asistenty co přidali do aut a jsou užitečný je ABS a kontrola trakce.... Upraveno Leden 17, 2020 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Leden 17, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2020 Proste je to auto - cim vic elektroniky, tim vetsi riziko selhani, at uz budeme rikat cokoliv. Jsem rad, ze to tam mam - na ty moje nocni prelety z BE do CR je to k nezaplaceni, ale nebudu tvrdit, ze je to dokonaly. Header - souhlasim - to je trend, ktery nechapu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 17, 2020 Sdílet Odesláno Leden 17, 2020 (upraveno) tomáš mě tvrdil před měsícem, že jeho auto to nedělá a že nemám nejlepšího mercedesa na světě, tak o tom vím ho*no a melu hovna 😄 o to mě jde 😄 Upraveno Leden 17, 2020 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Leden 17, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2020 Ale ja mam obycejnou stribrnou 4valcovou m*dku 😉 Ach jo, skoda ze je tak hnusne. Nejradsi bych si zase zasel pujcit to GT-S..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 17, 2020 Sdílet Odesláno Leden 17, 2020 (upraveno) Jirko presne tak proto jsem rad ze nic takoveho v Bawu nemam. Max sledovani mrtveho uhlu ktere muzu kdykoliv stiskem jednoho zmacknuti vypnout. A to ze ma Tomas nejlepsi auto na svete? A cemu se jako divite? Jste divny fakt :)))) Upraveno Leden 17, 2020 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Leden 17, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2020 Ja jsem rad, ze to v aute mam a do dalsiho auta si to zase vezmu (doufam, ze to jeste trosku vylepsi). Na ty dlouhe cesty po dalnici je to fakt k nezaplaceni. Vsechno jde navic v pohode vypnout (neco tlacitkem, neco v infotaimentu). Na druhou stranu - beru to tak, ze auto si nenechavam na dlouho a ze to ted mam v plne zaruce a proto tu pripadnou starost nechavam ted na mercedesu a pozdeji na dalsim majiteli. No a prubezne setrim na CTS-V 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 17, 2020 Sdílet Odesláno Leden 17, 2020 před 3 hodinami, marekczek napsal: tomáš mě tvrdil před měsícem, že jeho auto to nedělá a že nemám nejlepšího mercedesa na světě, tak o tom vím ho*no a melu hovna 😄 o to mě jde 😄 Nevím o čem píšeš, ale je logické, když se extrémně zašpiní senzory nebo třeba ty světla a kamera pak nic nevidí, že vyhodí hlášku, že činnost byla ukončena. Stačí vyčistit a činnost je obnovena. před 3 hodinami, romariooo napsal: Jirko presne tak proto jsem rad ze nic takoveho v Bawu nemam. Max sledovani mrtveho uhlu ktere muzu kdykoliv stiskem jednoho zmacknuti vypnout. A to ze ma Tomas nejlepsi auto na svete? A cemu se jako divite? Jste divny fakt :)))) Romane, koukám že špatně neseš pošťuchování a nějak to nedáváš. Nebo bereš vážně, když napíšu, jakou to máš doma mrdku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 17, 2020 Sdílet Odesláno Leden 17, 2020 Ale vzdyt jo! Vzdyt me kur** vsichni znate osobne tak vite ze nejsem pičus a at si kazdy koupi co mu je po vuli a dle vlastnich moznosti. Ale M3 proste zadny jiny auto neprekona!!! P.S do te doby nez me rupne v hlave a nekoupim si znacku auta zacinajici pismenko je P. Ale musel bych prodat barak (coz se muze stat) a odstehovat se do 3+1. Hosi hosi. Mezounka az potkam tak dostane mezi kule. Dnes zas z tech hodinek za 6 petek neusnu 😞 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Leden 17, 2020 Sdílet Odesláno Leden 17, 2020 @romariooo myslis Pontiac? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.