Ol@f Odesláno Březen 6, 2020 Sdílet Odesláno Březen 6, 2020 Tak se pánové uklidníme nebo se je poměřujte přes SZ. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 6, 2020 Sdílet Odesláno Březen 6, 2020 Rozhodně nejsem iniciátorem, stačí se trochu podívat po fóru, aby bylo jasné, že Romanovi ležím těžce v žaludku a nedokáže si odpustit trapné komentáře. Je jasné, že dříve či později to vyvolá reakci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 7, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2020 A dost! Ja se tady potom s clankem na Pulitzera, nebo alespon na hlavni stranku v Top Gear magazinu a misto standing ovations a zaslouzene chvaly se mi tu dohadujete. Priste se na to vykaslu a misto verbalniho prujmu sem hodim neco ve stylu - ctyri valce v dehtu staci, kdyz turbo tlaci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 7, 2020 Sdílet Odesláno Březen 7, 2020 Jak jsem psal, jako jediný, tak až na nějaké odchylky se s tím dá souhlasit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Březen 7, 2020 Sdílet Odesláno Březen 7, 2020 před 23 minutami, Mezonek napsal: A dost! Ja se tady potom s clankem na Pulitzera, nebo alespon na hlavni stranku v Top Gear magazinu a misto standing ovations a zaslouzene chvaly se mi tu dohadujete. Priste se na to vykaslu a misto verbalniho prujmu sem hodim neco ve stylu - ctyri valce v dehtu staci, kdyz turbo tlaci. Náhodu, já jsem si článek pořádně a se zaujetím přečetl a hned jsem si říkal, že klobouk dolů, že se ti chtělo a spáchal si takovou věcnou recenzi na svoje auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 7, 2020 Sdílet Odesláno Březen 7, 2020 Počkej, až mi to bude jezdit, udělám taky recenzi, ať tu nejsi za intouše sám. Zatím můžu recenzovat akorát tak kafe v autorizáku 😂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 7, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2020 16 minutes ago, header009 said: Počkej, až mi to bude jezdit, udělám taky recenzi, ať tu nejsi za intouše sám. Zatím můžu recenzovat akorát tak kafe v autorizáku 😂 🙂 A jaky maji? Co ja zjistil, tak v Merbagu maji u prodejcu moc dobrou Lavazzu. V servisu maji Dalmayr a ten stoji za ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 7, 2020 Sdílet Odesláno Březen 7, 2020 Pít německý kafe, to je pěkná zoufalost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 7, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2020 Tomasi, vis jaky kafe je nejhorsi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 7, 2020 Sdílet Odesláno Březen 7, 2020 Možná jsem nepil to nejhorčí kafe na světě, ale německé kafe rozhodně patří k tomu horšímu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 8, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2020 Nejhorsi kafe je zadny 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 8, 2020 Sdílet Odesláno Březen 8, 2020 Já myslím, že nejhorčí kafe ma tak cca 100 stupňů, plus minus autobus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 8, 2020 Sdílet Odesláno Březen 8, 2020 před 40 minutami, Mezonek napsal: Nejhorsi kafe je zadny 😉 Člověče, poslední dobou jsem změnil názor, 😀, dost jsem ho omezil a není to úplně od věci... před 19 minutami, ketys napsal: Já myslím, že nejhorčí kafe ma tak cca 100 stupňů, plus minus autobus 🙄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 8, 2020 Sdílet Odesláno Březen 8, 2020 Máš problém s tlakem? Protože kafe je jinak hodně prospěšné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 8, 2020 Sdílet Odesláno Březen 8, 2020 Nemám, tlak mám OK 😏 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 9, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2020 Vsak ja ho taky omezil - z osmi denne si ted dam 2-3... Ale byt uplne bez kafe? To ani nahodou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 9, 2020 Sdílet Odesláno Březen 9, 2020 Vidíš, já teď tak jedno týdně a úplně na pohodu, zkusil jsem výměnu za čaje a můžu říct, že dobrý .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 9, 2020 Sdílet Odesláno Březen 9, 2020 Já přestal pít kafe před 8 lety.. Když jsem v práci byl do 7 do večera a načapal se, že už mám asi 10. kafe, tak jsem řekl a dost.. V rodině problémy s vysokým tlakem, tak se tomu snažím trochu předcházet... Dám si občas Flat white nebo Latte, jinak doma piju Caro, ale hlavně čaje.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 9, 2020 Sdílet Odesláno Březen 9, 2020 4x za den presso. A tělo vzkvétá akorát si přijdu línej jak Ital [emoji23]. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 9, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2020 25 minutes ago, jar_da said: Vidíš, já teď tak jedno týdně a úplně na pohodu, zkusil jsem výměnu za čaje a můžu říct, že dobrý .... Ja taky prechazim postupne na caj, ale u me je problem, ze mi to espresso fakt chutna. Po tech letech na kofeinu uz to se mnou stejne nic nedela. Do kanclu jsem vzal i svoji domaci masinu, at si to uziju dustojne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 9, 2020 Sdílet Odesláno Březen 9, 2020 Těžko říct, kolik jich dám denně, ale tak půl kila zrnek se vypije doma za 2 týdny + co dostanu po návštěvách. Doma většinu vypiju já. S tlakem problém nemám, respektive nevím, že bych měl. A kafe obsahuje spoustu prospěšných látek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 9, 2020 Sdílet Odesláno Březen 9, 2020 No já, když viděl své vrstevníky a to co musí lupat každý den za prášky .... pár jich taky už bohužel umřelo .... navíc u mě přišlo takové to zdravotní varování, tak jsem si řekl taky dost a čím dřív se začnu hlídat a trochu se o zdraví starat, tím líp .... docela se to zatím za poslední 3/4 rok daří a můžu říct, že dobrý. Tomáši, tlak nebolí a neprojevuje se ... o to je to horší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 9, 2020 Sdílet Odesláno Březen 9, 2020 A čaje vypiju denně 2-4 litry. Doma nic jiného než čaj nepiju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 9, 2020 Sdílet Odesláno Březen 9, 2020 Přesně, vysoký tlak nepoznáš, nízký ano.. O to jsou pak následky horší.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 9, 2020 Sdílet Odesláno Březen 9, 2020 Jardo, geneticky, u nás nikdo problémy se srdcem neměl. Tak vycházím z toho, že by tohle mělo být OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 9, 2020 Sdílet Odesláno Březen 9, 2020 Před hodinou, Mezonek napsal: Ja taky prechazim postupne na caj, ale u me je problem, ze mi to espresso fakt chutna. Po tech letech na kofeinu uz to se mnou stejne nic nedela. Do kanclu jsem vzal i svoji domaci masinu, at si to uziju dustojne. tím že přecházíš na čaj si mě fakt pobavil po posledním setkání v escu ... 😎 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 9, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2020 10 minutes ago, Ol@f said: tím že přecházíš na čaj si mě fakt pobavil po posledním setkání v escu ... 😎 Rikam, ze postupne 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 9, 2020 Sdílet Odesláno Březen 9, 2020 Pekna recenze, ale tezko, jeslti ti verit po tom, co tu pises o kafi 😉 Mne by lakal ten jizdni komfort s lepsim odhlucnenim, asistenti a samozrejme i ta prevodoka na dalnici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.