Guest Jtjindra Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Zdravím všechny. Mám rok a 3/4 1.9 TDi r.v.2000 AHF.Celou dobu mi palubka ukazuje poloviční okamžitou a i průměrnou spotřebu.Skutečná je od 5 do 6,5l.Ukazovaná 2,5 - 3,3l.Na jízdu to podle mě nemá vliv.Ostatní údaje taky souhlasí.A nikde jsem se nedočetl,jak se spotřeba měří.Neví někdo,kde hledat příčinu? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Zdravím,taky mi ten PC blbě ukazuje.Po nastartování studeného motoru mám prům.spotřebu cca přes 20 litrů,pak to klesá.Ale když restartuju palubák za jízdy, tak jsem najednou na spotřebě kolem 6,5l/100km.Motor je zahřátý a jen lechtám plyn.Tak nevím kde je problém.V.A.G mi akorát ukazuje že teplotní čidlo naměří po ujetí cca.25 km 77 stupńů a na budíku je 90.Tak asi vyměním čidlo kapaliny.Jinak mám 1,6/101 koníků AKL. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Zdravím všechny. Mám rok a 3/4 1.9 TDi r.v.2000 AHF.Celou dobu mi palubka ukazuje poloviční okamžitou a i průměrnou spotřebu.Skutečná je od 5 do 6,5l.Ukazovaná 2,5 - 3,3l.Na jízdu to podle mě nemá vliv.Ostatní údaje taky souhlasí.A nikde jsem se nedočetl,jak se spotřeba měří.Neví někdo,kde hledat příčinu? Díky. Dá se to nastavit na VAGu, je tam rozmezí ve kterém to ukazuje. Zdravím,taky mi ten PC blbě ukazuje.Po nastartování studeného motoru mám prům.spotřebu cca přes 20 litrů,pak to klesá.Ale když restartuju palubák za jízdy, tak jsem najednou na spotřebě kolem 6,5l/100km.Motor je zahřátý a jen lechtám plyn.Tak nevím kde je problém.V.A.G mi akorát ukazuje že teplotní čidlo naměří po ujetí cca.25 km 77 stupńů a na budíku je 90.Tak asi vyměním čidlo kapaliny.Jinak mám 1,6/101 koníků AKL. Tak to je jasné, že ze startu to ukazuje velkou spotřebu, bodejť by ne startování,první rozjezd, navíc auto drží do zahřátí vyšší otáčky. Když si vynuluješ palubák za ustálené jízdy, je jasné, že ti naskočí spotřeba tomu odpovídající. To, že budíky ukazují 90°C i když, tomu tak ve skutečností není je taky schválně, aby uživatel nebyl rozptylován kolísáním teploty během jízdy. Proto je ručička aretována na 90°C už od cca 80°C do 100°C. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Jtjindra Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 To Lancelot:Díky za radu.Dva doktoři to kontrolovali a nesvedli to.Prej je vše OK.Dokonce i spárování palubního PC a ŘJ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
choseman Odesláno Červenec 25, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 Zdravim taky mi ukazuje nerealnou spotrebu, myslim ze vic jak na 3,2l se nedostanu a mam spocitano ze jezdim za cca 6l .... Chci se zeptat do roku 2000 se ve Vagu necha prispusobyt prez přístrojovou desku?? U mého auta byla prístrojová deska tenkrat menena v servisu. Octavia1,9tdi,81kw,rv.99......Poradí někdo???Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Viktor X Odesláno Srpen 8, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 1 - zkontroluj korektní kódování budíků, měl bys mít asi Kódování: 00142 2 - pokud je OK, můžeš zkusit upravit, ale mělo by to jít jen od 85 do 115% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
choseman Odesláno Srpen 8, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 Ano uz je vse vporatku, budiky jsou prekodovany na 00142.Puvodne to v servise kdyz menili budiky spatne nakodovali, puvodni kod byl 2140 ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 Také mi to ukazuje nereálnou spotřebu. Auto mám dva dny .. A další věc co mi nejde do hlavy je to , že když auto nemá nastartovaný motor a je pouze zaplé žhavení , tak PC ukazuje okamžitou spotřebu 2,8l To asi neni normální že ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.