Fryw Odesláno Květen 5, 2019 Sdílet Odesláno Květen 5, 2019 Ahoj, předně se omlouvám, pokud téma ohledně převodovky patří jinam (nevypátral jsem kam). S mojí "novou" octavii 1.6 55 kw mám najeto cca 1000 km. Všímám si toho, že pokud podřazuji z 5 na 4 tak to tam jde občas přes zuby. Jiné rychlosti nahoru či dolů problém nedělají. Děje se to tak po delší jízdě, když je vše zahřáté a promazané. Na co se zaměřit? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Květen 5, 2019 Sdílet Odesláno Květen 5, 2019 Zkus začít výměnou převodového oleje, mě šla špatně 3 a občas 4 a po výměně to tam lítá jako nové :) pokud to nepomůže tak bude potřeba oprava nebo výměna převodovky ale ten olej dokáže udělat hodně zvláště pokud tam je stále původní... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fryw Odesláno Květen 5, 2019 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2019 Netuším co to je zač. Byla to levná ojetina z bazaru. Příští týden jdu na výměnu brzdových destiček, tak bych prubnul i ten olej. Doporučíš nějaký konkrétní olej? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 5, 2019 Sdílet Odesláno Květen 5, 2019 Nejlepsi je pouzit primo original Skoda olej. Sice stoji litr asi 350 Kc (potrebujes 2 litry), ale nemusis pak resit pripadne problemy s neorigo oleji... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fryw Odesláno Květen 5, 2019 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2019 Díky za doporučení. Vyzkouším a dám vědět cca za týden, jak to dopadlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Květen 7, 2019 Sdílet Odesláno Květen 7, 2019 Ale opravdu dej origo.Zde se nevyplatí šetřit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fryw Odesláno Květen 31, 2019 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2019 Tak už mám pár kilometrů najeto. Musím říct, že se to znatelně zlepšilo. Mimochodem, v převodovce chybělo téměř 0,5 L oleje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.