HanyZ Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 10.11.2010 - zakoupena náhradní zapalovací cívka - cena 80 zl = 500 kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2010 dnes pokořena zajímavá hranice ! ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2010 13.11.2010 - výměna motorového oleje (Mogul Extreme 10W40) - 469 Kč - výměna vzduchového filtru - oprava okna řidiče - otevírání (zase se jen otevíralo do 1/3 - stačilo vyndat tlačítko a dát zpátky - asi se tam dostal nějaký bordel - viz. předešlé příspěvky) - montáž nového "bobika" (viz. foto - foceno večer, zítra dodám lepší foto) - zavaření díry na zadním díle výfuku POZOR ! - Prodám - aktivní subwoofer - Sencor - hraje super, jako nový, cena 1200 Kč - rychlé jednání = sleva ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2010 FOR FUN ;) dneska jsem měnil kamarádovi brzdy na autě od jeho maminky :) no fotka pro zasmání (či pláč ?) bude stačit :feve: :feve: :feve: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 14, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 Když se zakousne železo do železa tak to brzdí nejlíp ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Listopad 14, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 FOR FUN dneska jsem měnil kamarádovi brzdy na autě od jeho maminky :) no fotka pro zasmání (či pláč ?) bude stačit :feve: :feve: :feve: však pohoda néééé??? eště tam celej milimetr obložení zbejvá. času doooost :) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Listopad 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 :P :lool: :) jinak - poslední dny mi pořád něco rezonovalo na výfuku, už jsem z toho byl nemocný bylo to jako cirkulárka :) tak jsem pod auto vlezl a zjistil jsem, že to rezonuje plech na katalyzátoru, tak jsem do něj drbnul hasákem a strachem upadl - a je klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 Chudák katalyzátor už to má za sebou :D . PS. já vím to ten kryt, mě taky drnčel, byla mirkoprasklinka ve svaru a drnčelo to při cca 2500 otáčkách. V TYLLu mě to zavařili a je taky klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Listopad 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 katalyzátor ještě žije, jen jeho krycí plech to má za sebou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 3 dny v kuse přes den -12°C, v noci až -17°C, auto startuje na první škyt, akorát se vždy trošku zatřepe motor. Zatím to Octa zvládá Spotřeba po cestě z práce příjemných 8,5 l po městě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 tak 18.12.2010 dostane Octa dárek na Vánoce - jde se opravovat víčko nádrže (vyříznutí, vyvaření, lakování - pomocí opravného plechu) a také spoj prahu spolujezdce s předním blatníkem :D předběžná cena kolem 3500 Kč.. pokusím se dodat fotky před opravou a po opravě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Prosinec 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 Jedna zimní :) Kdo pozní Octu, vyhrál 15 cm sněhu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Prosinec 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 - auto odvezeno na vyvaření víčka nádrže a opravu prahu - předběžná cena 3000 Kč práce + opravný plech viz. foto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 23, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2010 Daleko menší korodující plocha, než u mně! To musí jít jako po másle! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 18.12.2010 - 24.12.2010 - oprava víčka nádrže pomocí opravného plechu a opravu prahu spolujezdce - korodujícího spoje prahu a blatníku - vyříznutí, vyvaření, kitování, lakování (3500 Kč) Oprava probíhala 6 dní, byl použit opravný plech, lak stříkaný pistolí, proto výhodná cena Je to perfektní, jsem spokojen, jen nahodím zadní podběhy až se oteplí U víčka nádrže byly díry na palec po stržení laku, u prahu jen povrchová koroze, kterou vyřešila skelná vata a broušení apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 25.12.2010 - oprava otevírání víčka nádrže (ulomený zobáček na tyčince od motorku - oprava nalepením šroubu) - přilepení 3. brzdového světla k zadnímu sklu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 doplněny fotky opravy víčka nádrže :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 27, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 podbehy bych tam dal co nejdriv. at se ti tam zbytecne nedostava bordel.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2010 jo jo , příští víkend budu v ČR, tak je nahodím... blbec jsem si koupil podběhy a zapomněl na šrouby ;) než je nasadím tak to pořádně vyčistím teplou vodou, přišroubuju a hotovka.. ty 2 týdny to snad přežije ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Leden 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 9.1.2011 - montáž zadních podběhů Tak jsem dneska namontoval zadní podběhy po 14-ti dnech od vyvaření víčka nádrže. Podběhy jsem měl neoriginál za 220 Kč/ks + šrouby 4,8x16 torx za 9 Kč/ks (podle děr v podběhu jsem jich koupil 20). Nejdříve jsem podběhy na myčce VAPkou vymyl šamponem a vodou o teplotě 65°C, opláchl ostmotickou vodou. Při přijetí ke garáži jsem sundal kola a namontoval podběhy. Vše pořádně vytřel hadrem na straně řidiče. Na straně spolujezdce jsem i přes mytí na VAPce vytáhl 4!!! hrsti bahna na trubce a znovu vodou umyl kapsu pod víčkem nádrže. Montáž podběhů je jednoduchá - díry jsou v karoserii připrveny (takové hvězdičky přímo na šrouby), jen jsem našel na každé straně cca 4-5 děr na šrouby a ne všechy pasovaly - na podběhu jich bylo celkově na každé straně asi 10 lol No, neoriginál podběhy Zítra hodím foto, snad už bude klid ohledně reznutí víčka nádrže Jinak podběhy drží jako přibité a montáž cca 30 minut 1 strana se sundáním kola a cigárem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 13.1.2011 - výměna vodní hadice (termostat - chladič 1J0122051, cena 60 zl = 400 Kč) Tak další závada na Octě... Včera odjíždím od práce, najedu na patník, auto se nahne a najednou kontrolka chladící kapaliny začala řvát...tak jsem auto srovnal, vypnul zapnul motor a nic, tak si říkám - aha, zaoxidované čidlo v nádobce.. nu dojedu domů a u baráku koukám baterkou do nádržky a voda skoro nikde. Ráno jsem dolil 1 litr destilky, nastartoval a hledal závadu.. voda do nádobky tekla přetlakovou hadičkou, výfuk nedýmyl = motor ok (uf). Tak jsem šel po hadicích. Když už jsem to chtěl vzdát, narazil jsem na hadici od termostatu do chladiče dolů - která se mi nezdála - opírala se o šroubek na konci startéru a bingo - hadice prodřená a v ní dírka od šroubku (jak se tam asi půl roku dřela tak se prodřela). Takže do servisu pro novou hadici, tady v Polsku 60 zlotek, jen mě sere to vypouštění vody ........Výměna v pohodě, jen sundat sponky ze staré hadice byl porod, na novou jsem je nasunul, ale na příruby už jen na kousek (nešly celé), takže jsem v shopu koupil metalové pásky stahovací (se šroubkem) a stáhl hadice pro jistotu i těmito pásky. Problém vyřešen, ale těch nervů..... ach jo, snad už bude KUA klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Leden 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 23.1.2011 - LED osvětlení stropní lampičky i spolujezdce - LED osvětlení SPZ (výměna žárovek - 48 Kč /2 ks) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Leden 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 25.1.2011 - LED osvětlení prostoru nohou u řidiče a spolujezdce Montáž na 1 hod. 30 min.. LED pásky jsem připevnil u řidiče k mřížce pod palubkou a u spolujezdce do molitanu, který kryje ventilátor. LED pásky jsem připevnil eska páskami, spoje jsem provedl pomocí "čokoládek". Napájení jsem stáhl z A sloupku, kde jsem střihl kabel červeno-černý (+) a šedo/modrý (spínané -). Takže osvětlení svítí jako stropní lampička. Docela sranda to připevnit pod palubku ty pásky, přístup jak ... ale spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Bylo by foto? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 foto by neškodilo :) jinak, pěkně to valíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Leden 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 tak foto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Pěkná práce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 jj pekne to sviti led pasky uz mam taky zakoupeny a o vikendu jestli me to vyjde tak se na to taky vrhnu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Leden 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Kolage - díky :) MiR - je to pohoda, jen připevnit ty LED pásky je docela na palici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 No uz se na to tesim :) foto bude pak v mem vlakne :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.