Konny Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Super práce, vypadá to opravdu perfektně :) , jinak já jsem s připevněním pásků neměl problém, oboustraná páska je super věc a ještě když se to pojistí tavným lepidlem, tak to drží jako přibitý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Leden 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 já neměl po ruce ani jedno :D eska pásky pomohly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 28.1.2011 - LED osvětlení kliček dveří Tak jsem konečně zapojil i osvětlení kliček dveří LEDkou červenou :D Příprava byla v pohodě, LEDka je 5mm, takže 5kou vrtákem jsem udělal dírky do plastů a LEDku 12V napojil přímo na konektor. To byl ale největší problém. Kablíky jsou krátké, konektor nejde rozebrat, takže jsem káblíky střihl a dal čokoládky. Byla to ale piplačka, znova bych to už dělat fakt nechtěl. Výsledek je fajn - viz. foto P.S.: osvětlení je velice decentní, při staženém osvětlení na minimum svíti opravdu málo diody - měl jsem dilema, jestli tam dát svítivější nebo ne , ale žena rozhodla :) Prý je to takhle pěkné, nerazí to do očí a je to vidět :) Foceno je to na max., fotky nic moc, ale nevím jak to lépe vyfotit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Vypadá to super, dobrá práce , já mám podsvit puštěný pořád na max. a svítí to v těch kličkách tak akorát :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 jo tak to nemá smysl měnit ty diody :D protože když dám podsvit na max. tak to svítí taky akorát, jenže jsem zvyklý jezdit s podsvitem na min. - pak mi palubovka moc razí do očí ale je to pěkná změna to osvětlení kliček a k tomu podsvícení nožního prostoru řidiče a spolujezdce.. už se v autě tak nebojím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 To podsvícení klik udělá opravdu hodně, mě se nejvíc líbí a mám z toho radost, že se to každému strašně líbí a hned vyzvídají, jestli to tak je už z výroby nebo jsem si to dodělával a hned se vyptávají jak ten podsvit udělat apod... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 ten podsvit tech klik supr cervena ja blbec jsem si dal bilou vysoce svitivou a razi to moc do oci musim udelat protiopatreni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Leden 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 30.1.2011 - kompletní čištění interiéru včetně stropnice, sedaček, spodních koberců, tapecirungu ve dveřích, impregnace veškerých gumových dílů vozu, palubní desky, dezinfekce celého vozu (cena 0 Kč, protislužba za vytvoření web stránek) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 a pocity jsou jaké??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Leden 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 doplněno foto pocity ? výborné :lool: auto je čisté, některá špína ale už dolů nešla, např. ze slunečních clon... :) ale jinak paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 mohl bys dát odkaz na firmu? tam by mohli mít víc foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 doplněno foto :D pocity ? výborné auto je čisté, některá špína ale už dolů nešla, např. ze slunečních clon... :) ale jinak paráda no dobrý :o já tu svoji koupil tehdy tak čistou, že jakékoliv čištění by bylo krokem zpět :) ale pravda když jsem tam na podzim cpal hrábě a jiné náčiní na generální debordelizaci chalupy, taky se mi podařilo trochu zašpinit strop. noo na jaře s tím něco provedu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Leden 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 mišel - firma je v Karviné, web stránky jsem jim dělal já :) www.rucnimytikarvina.cz .. snad mě nikdo neukamenuje za reklamu TomášT - já měl taky Octu čistou, ale za ty skoro 2 roky už byla trošku špinavá :o teď je zase jako nová :) a i dezinfekce byla udělaná, no super věc... Octa taky dostala kvalitní očistu exteriéru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Čau to umytí vypadá dobře, firma vím kde je. Jen jsem nevěděl jak fachčí, tak na jaře tam nafičím taky. :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Únor 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 2.2.2011 - oprava uchycení kosti stabilizátoru v ramenu na straně řidiče + výměna kosti stabilizátoru (580 Kč) Oprava hotova v servise za 2 hodiny. Na fotce snad poznáte rozdíl :) :D :) ;) :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Parádní.. To čištění interiéru se opravdu povedlo :P Jinak toho drátu je škoda, tak hezký udělané a ty to dáš pryč B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Ten interiér je perfektní :) a nevím co ti 2 hodiny dělali, mě ten stabilizátor příjde pořád stejnej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 :) fajn provizorka můžu se optat na značku stabíku? ps: vida, jakýho tu máme šikovnýho webmakera :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Na znacce ani moc nezalezi. :) Muzes vybirat z TRW (kov), Febi (plast), Meyle (kov), Topran (plast) a treba Lemforder (kov). Tyhle znacky se stridaji v dodavce pro prvovyrobu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Únor 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 :) super komentáře kluci :) jinak značku stabíku fakt nevím, ale můžu to nazoomovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 :) to děkuju, na zoomování se vykašli Honzo děkuju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 3, 2011 Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 Pekne auti HanyZu a doufam,ze te nekdy potkam na srazu HavExu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Únor 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 kdy a kde a dorazím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 CO chvilku nekde neco, treba jan kafejo a palacinky, nebo klouzani na parkovisti, oficialni srazy jsou na predni strance HavExu a zbytek se resi primo v nem :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Únor 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 kouknu a jakmile budu v ČR, tak Vás rád uvidím (co 14 dní o víkendu) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Únor 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 za poslední 3 měsíce průměrná spotřeba 7,5 litrů Na to, že je zima a jezdím jak město tak dálky, jsem spokojen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Hezka spotreba na benzinaka. Jinak ti davam echo ze bynda v HavExu kuti neco na tenhle patek nebo sobotu. Ja tam sice nebudu ale jen aby jsi vedel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Únor 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 díky za info tento víkend jsem bohužel v Polsku v ČR budu příští víkend... Tak tohle jsou fotky 50-ti metrového úseku v Polsku - Lodzi - před prací ... to je fakt mazec, po čem musí Octa jezdit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 ten bavorak na prostredni fotce ma peknou plastiku jinak diry na silnici jako krava :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 :D nedá mi to a ještě se zeptám! spozoroval si nějaký zlepšení co se jízdních vlastností týče, když jsi přehodil ty kosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.