Babik78 Odesláno Srpen 13, 2024 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2024 A jak jsi dopadnul? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 26, 2024 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2024 Bude se to řešit na dalším servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Babik78 Odesláno Prosinec 27, 2024 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2024 Nějak to tu umřelo. Co nějaký sumář jak se žije s Medvědem? Já se taky chystám něco napsat. 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 1, 2025 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2025 Mam to v .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Babik78 Odesláno Leden 2, 2025 Sdílet Odesláno Leden 2, 2025 Auto nebo psaní postřehů? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 2, 2025 Sdílet Odesláno Leden 2, 2025 To první souvisí s druhým 🤔 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 4, 2025 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2025 Obecně je mi to tak nějak ukradené. Prostě auto. S autem jsem spokojen a není co řešit. Nespokojen jsem s FaRene a s Mercedesem jako firmou. Hrubá arogance. Nedostaneš zaplacenou službu v plném rozsahu a mají tě u prdele a neuděláš nic. Koupil jsem si nějaký hardware kvůli nějakým službám, ty bez náhrady zrušili. Opět sprostá arogance a opět neuděláš nic. Takže při výběru dalšího auta, bohužel, budu koukat jinam, i když auta jsou to skvělá. Myslím, že nakonec s velkou pravděpodobností zkusím i život s BMW. Na 99,9% elektriku. Nebo prostě něco, co bude v kombajnu s velkým prostorem, s dobrým dojezdem, malou spotřebou (proto výslovně nechci SUV, protože to jen zbytečně žere) a tažným alespoň na 2t. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Leden 4, 2025 Sdílet Odesláno Leden 4, 2025 To už bude nejspíš dobrá volba třeba BYD. Ale tahle doba, kdy si kupuješ jednotlivé služby u auta, to je postavený na hlavu. To bych si radši koupil něco do garáže, co za 10 let vytáhnu a bude to mít najeto nic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.