Přejít na obsah

vibrace až chvění

Guest brkosak

Doporučené příspěvky

Guest brkosak

Pánové,mám asi podobný problém.Při akceleraci se mě začne chvět celé auto.Když uberu plyn,tak to přestane.Nejvíc to jde cítit tak na 4až5 st.Je to TDI 66kw.2002.A je to čipované.Poradíte mě někdo?je to určitě ten setrvák,nebo to může být i něco jiného?A na kolik asi vyjde ten setrvák?Dík.

Odkaz ke komentáři
Pánové,mám asi podobný problém.Při akceleraci se mě začne chvět celé auto.Když uberu plyn,tak to přestane.Nejvíc to jde cítit tak na 4až5 st.Je to TDI 66kw.2002.A je to čipované.Poradíte mě někdo?je to určitě ten setrvák,nebo to může být i něco jiného?A na kolik asi vyjde ten setrvák?Dík.

Zdar,přesně takhle se mě chovalo auto taky.Při sešlápnutí plynu na 4 nebo 5 kolem 100km/h to začalo vybrovat a třepat se,po sundání nohy z plynu byl klid.Dal sem to kamošovi do servisu a byly uplně v pr.. silenbloky vpředu na nápravách.Po výměně v pohodě.Mám 1.9 tdi 81kw 2002

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Ahoj pokud máš dvohmotu

Setrvák na O1 TDI se samostatně nedodává jen v kompletu se spojkou. Dvouhmota Sachs s lamelou a přítlačákem vyjde u mně na 9850,- a jednohmota Valeo kde je navíc i ložisko tzn 4 dílná sada vyjde na 8800,-

Odkaz ke komentáři

Tak dneska jsem problém vyřešil.Včera jsem šel do obchodu koupit nový homokineták,s tím že ho dneska vyměním a posléze druhý.Už jsem ho měl zaplacený,když se mě prodavač(kámoš) zeptal proč to jdu měnit.Tak jsem mu to popsal a on mě vzápětí ten nový kloub vzal zpátky s tím že to je nesmysl.No a poradil mě,že mám vytáhnout poloosy a vyměnit vnitřní klouby mezi sebou,to je levý za pravý.Tak jsem to dneska udělal a světe div se,je po třepání.Podotýkám že vnitřní,ty u převodovky.Nevím na jak Dlouho bude klid,ale příště půjdu na jisto a vyměním je za nové.Tak jestli máte někdo tento problém,je to také možnost vibrací.Čau adík za rady.

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Tak dneska jsem problém vyřešil.Včera jsem šel do obchodu koupit nový homokineták,s tím že ho dneska vyměním a posléze druhý.Už jsem ho měl zaplacený,když se mě prodavač(kámoš) zeptal proč to jdu měnit.Tak jsem mu to popsal a on mě vzápětí ten nový kloub vzal zpátky s tím že to je nesmysl.No a poradil mě,že mám vytáhnout poloosy a vyměnit vnitřní klouby mezi sebou,to je levý za pravý.Tak jsem to dneska udělal a světe div se,je po třepání.Podotýkám že vnitřní,ty u převodovky.Nevím na jak Dlouho bude klid,ale příště půjdu na jisto a vyměním je za nové.Tak jestli máte někdo tento problém,je to také možnost vibrací.Čau adík za rady.

Ahoj, mám asi stejný problém. Když motor tahne a jedu nad cca 100km/h jdou od přední nápravy cítit vibrace (po rovině i v zatáčce stejné). Jakmile vyšlápnu spojku nebo povolím plyn, ihned to přestane. Můžete mi někdo popsat co by to mohlo být za klouby? popř napsat číslo dílu?

Děkuju moc, Jirka

OI 1.8 T AGU, 1999 (MR2000)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...