Guest brkosak Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Pánové,mám asi podobný problém.Při akceleraci se mě začne chvět celé auto.Když uberu plyn,tak to přestane.Nejvíc to jde cítit tak na 4až5 st.Je to TDI 66kw.2002.A je to čipované.Poradíte mě někdo?je to určitě ten setrvák,nebo to může být i něco jiného?A na kolik asi vyjde ten setrvák?Dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
notobi Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 je drahej kolem 14000,- (cena ve značkovým servisu) když už, je lepší to předělat na jednohmotu a máš od toho klid on čip dvouhmotám nedělá dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nalim Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Pánové,mám asi podobný problém.Při akceleraci se mě začne chvět celé auto.Když uberu plyn,tak to přestane.Nejvíc to jde cítit tak na 4až5 st.Je to TDI 66kw.2002.A je to čipované.Poradíte mě někdo?je to určitě ten setrvák,nebo to může být i něco jiného?A na kolik asi vyjde ten setrvák?Dík. Zdar,přesně takhle se mě chovalo auto taky.Při sešlápnutí plynu na 4 nebo 5 kolem 100km/h to začalo vybrovat a třepat se,po sundání nohy z plynu byl klid.Dal sem to kamošovi do servisu a byly uplně v pr.. silenbloky vpředu na nápravách.Po výměně v pohodě.Mám 1.9 tdi 81kw 2002 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest brkosak Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 Tak silenbloky to nejsou.Mam je vyměněné a dělá to pořád.A řekli mě v servisu,že 66kw.nemá dvojhmotu,prý to mají až 81kw.Tak ted nevím. brkosak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 Zalezi na roku vyroby. Do facefliftu 66kw mnely jednohmotu ale jak vidim Tvoe je 2002 tak z tovarny by ji mnela mit ale treba mislely ze momentalne je Tvem aute jednohmota (treba to negdo uz menil pred Tebou). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MajklGT Odesláno Květen 11, 2010 Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 Zkus jeste mrknout na homokineticky klouby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ranger Odesláno Květen 12, 2010 Sdílet Odesláno Květen 12, 2010 Pánové,mám asi podobný problém.Při akceleraci se mě začne chvět celé auto.Když uberu plyn,tak to přestane.Nejvíc to jde cítit tak na 4až5 st.Je to TDI 66kw.2002.A je to čipované.Poradíte mě někdo?je to určitě ten setrvák,nebo to může být i něco jiného?A na kolik asi vyjde ten setrvák?Dík. Ahoj pokud máš dvohmotu Setrvák na O1 TDI se samostatně nedodává jen v kompletu se spojkou. Dvouhmota Sachs s lamelou a přítlačákem vyjde u mně na 9850,- a jednohmota Valeo kde je navíc i ložisko tzn 4 dílná sada vyjde na 8800,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 12, 2010 Sdílet Odesláno Květen 12, 2010 Napiš na sebo@seznam.cz má super ceny a jednání určitě se domluvíte :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 12, 2010 Sdílet Odesláno Květen 12, 2010 uz jsem mu to psal pres SZ i s cenama :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest brkosak Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Tak dneska jsem problém vyřešil.Včera jsem šel do obchodu koupit nový homokineták,s tím že ho dneska vyměním a posléze druhý.Už jsem ho měl zaplacený,když se mě prodavač(kámoš) zeptal proč to jdu měnit.Tak jsem mu to popsal a on mě vzápětí ten nový kloub vzal zpátky s tím že to je nesmysl.No a poradil mě,že mám vytáhnout poloosy a vyměnit vnitřní klouby mezi sebou,to je levý za pravý.Tak jsem to dneska udělal a světe div se,je po třepání.Podotýkám že vnitřní,ty u převodovky.Nevím na jak Dlouho bude klid,ale příště půjdu na jisto a vyměním je za nové.Tak jestli máte někdo tento problém,je to také možnost vibrací.Čau adík za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 podivej se na dieselpower do seklce bazar a najdi si uzivatele Ladas a od nej kup spojku z fabie kod ATD jednohmotu komplet za cca 4000KC a mas pokoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Tak dneska jsem problém vyřešil.Včera jsem šel do obchodu koupit nový homokineták,s tím že ho dneska vyměním a posléze druhý.Už jsem ho měl zaplacený,když se mě prodavač(kámoš) zeptal proč to jdu měnit.Tak jsem mu to popsal a on mě vzápětí ten nový kloub vzal zpátky s tím že to je nesmysl.No a poradil mě,že mám vytáhnout poloosy a vyměnit vnitřní klouby mezi sebou,to je levý za pravý.Tak jsem to dneska udělal a světe div se,je po třepání.Podotýkám že vnitřní,ty u převodovky.Nevím na jak Dlouho bude klid,ale příště půjdu na jisto a vyměním je za nové.Tak jestli máte někdo tento problém,je to také možnost vibrací.Čau adík za rady. Ahoj, mám asi stejný problém. Když motor tahne a jedu nad cca 100km/h jdou od přední nápravy cítit vibrace (po rovině i v zatáčce stejné). Jakmile vyšlápnu spojku nebo povolím plyn, ihned to přestane. Můžete mi někdo popsat co by to mohlo být za klouby? popř napsat číslo dílu? Děkuju moc, Jirka OI 1.8 T AGU, 1999 (MR2000) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.