Busacek Odesláno Červen 23, 2019 Sdílet Odesláno Červen 23, 2019 Ahoj kluci, mam Octu 1 2002 a zlobí sporadicky centrál u LP a PZ dveří. Přikládám závady z VAG. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 23, 2019 Sdílet Odesláno Červen 23, 2019 Co to znamena, ze ti zlobi central? Nechce zamykat? Kdyz otevres ty spatny dvere, sviti ti stropni lampicka? Kdyz se zamknes v aute tlacitkem na ridicovych dverich, zamykaji se dvere vsechny? Takto ti nikdo nenapise cim to muze byt. Muze tam byt totiz nekolik druhu zavad... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červen 23, 2019 Sdílet Odesláno Červen 23, 2019 Začni kontrolou kabeláže v prúchodce mezi dveřma pak kontrola konektoru řj stahování okna zda nemá vyhnilý konektory A naposled zamek ven rozebrat vyměnit mikrospínač a opravit Jak na to lze najít ve zdejších návodech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Busacek Odesláno Červen 23, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2019 Dost často se stane,že se centrálem neodemknou predni ani zadni dvere. lampička se rozne. Dnes jsem to zkoušel a prijde mi,ze pokud poklesne napeti tak to zacne delat paseku. Nastartoval jsem a po chvíli sel central normalne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kevor27 Odesláno Červen 30, 2019 Sdílet Odesláno Červen 30, 2019 Zdravim Vas. Mam octavii rok 1996. Zamykani cetral klicem. Ale mam jiny problem. Po odemknuti auta u ridice, mi zustal zamcen kufr. Opakovany odemykani a zamykani nepomohlo ani pri pouziti druhych klicu, ani pri pouziti kufroveho zamku, ostatni dvere se odemkly. Vlezl jsem dovnitr pres zadni operadla a oranzovou packou se neda vubec pohnout. Prosim o radu jak to zprovoznit. Nebo je to na vymenu centralu? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kevor27 Odesláno Červen 30, 2019 Sdílet Odesláno Červen 30, 2019 Viz vyse. Uz je problem odstranen. Nevim jak, ale po odstraneni papundeklu a ndzvedanim deklu sroubovaky a zamykanim s odemykanim se to povedlo a dekl kufru se nadzvedl. Pricina? Synovec (23let) si vyndal z kufru piti a viko nenechal spadnout dolu, ale pridrzel ho az do zavreni, tim se viko nedobouchlo a zamek zustal v nejake mezipoloze, kdy sel zamknout, ale oranzova packa zustaala nekde v mezipoloze. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.