Konny Odesláno Červen 29, 2019 Sdílet Odesláno Červen 29, 2019 Nevi nekdo, jestli pasuje face rucni brzda (paka) do predface octy (interieru)? Mam totiz KO tu kozenku a nova asi uz nejde sehnat, tak me napadlo poridit face rucku, ale nevim jestli bude pasovat do predface palubky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červen 30, 2019 Sdílet Odesláno Červen 30, 2019 Měla by. Nic na ní není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 30, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2019 Taky si myslim, ale prave me napadlo, ze predface se schovana v kozence a face je v plastu, tak jestli ten plast bude pasovat do otvoru na predface? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červenec 1, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2019 Mělo by. Toledo mě šlo do OI. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 1, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2019 Super, diky. Pry se delali paky na bubny a kotouce a jelikoz mam misto bubnu kotouce a paka se dost vytahuje i kdyz je rucka serizena, tak poridim rovnou celou paku 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červenec 2, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2019 Možná barva bude problém,máš-li šedivou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 2, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2019 Interier je sedy, ale kozenka je cerna, takze barva problem nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 2, 2019 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2019 Chvíli jsem dal ručku k ledu, ale teď už ji budu řešit. Je vůbec nějaký rozdíl v pákách ruční brzdy buben vs kotouč? Abych zbytečně nekupoval celou páku. Našel jsem totiž inzerát na novou koženku na předface ručku, tak že bych koupil jen koženku než celou ručku pokud v nich není rozdíl... Poradí někdo jak to tedy je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 24, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2019 Mam na vas zase dotaz ohledne rucky. Koupil jsem kamaradovi face rucku, ale zjistil jsem po namontovani, ze nesedi v predface plastu. Jde sundat ta kozenka z face rucky, abych mohl nasadit predface kozenku i s plastama? Nedari se mi ta kozenka sundat, tak nevim, jestli neni treba prilepena...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 26, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2019 Nikdo nevi? Auto ma kamarad v servisu a az se vrati, tak chceme tu rucku dodelat. Jde teda ta face kozenka nejak nenasilne sundat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.