Přejít na obsah

LILO by Kube

Doporučené příspěvky

Nohicu: me se ta karta libi ;)

Blondaku: Proc Sony? Mam Sony celkem rad a tohle bylo za hodne hezkou cenu a jeste je v zaruce a jen jsem ho vymenil za pujcenou starou Sonku a funguje mi CD Changer na 10CD co jsem kdysi dostal od Janka s Petinkou. Tak pro to Sony. A proc vzdycky uhodnes vsechno hned na poprve ;) :D Jo v utery jedu 2x do Orlove :(

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Pěkné!!!! :blink::angry: :) :)

Já jsem zkoušel o víkendu polepit sloupky - neměl jsem moc času ! - a hned po prvním jsem to vzdal, mám tam mooooc bublinek, takže to musím strhnout a v klidu to udělat znovu! Jen nevím jestli se dají sehnat nějaké šablony nebo to musím prostě okopírovat přímo ze dveří? Jak to máš namyšlené ty???

Díky :)

Odkaz ke komentáři

Petriku ja to osobne lepit nebudu, necham to udelat tam kde folie. Dava se to i kousek pod gumy a ja na to nemam nervy. A ten cas co bych s tim stravil bude urcite delsi nez u profiku. :palec:

Miro moc diky :smich: Nejvic me tesi,ze z toho ma radost Rubi :palec:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak v patek Lilo utrpela tohle. Nevim kdo to byl a asi uz a to ani nezjistim. Zitra az se k ni dostanu tak pujdu za majitelem restaurace a zkusim z neho dostat nejake prachy. Tyhle fotky mi delal kolega. Ja ji jeste nazivo nevidel :smich: :smich: :palec: ;)

post-3498-1307466385_thumb.jpg

post-3498-1307466403_thumb.jpg

post-3498-1307466423_thumb.jpg

post-3498-1307466444_thumb.jpg

post-3498-1307466469_thumb.jpg

post-3498-1307466480_thumb.jpg

post-3498-1307466490_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...