Kube Odesláno Květen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2011 (upraveno) Nohicu: me se ta karta libi ;) Blondaku: Proc Sony? Mam Sony celkem rad a tohle bylo za hodne hezkou cenu a jeste je v zaruce a jen jsem ho vymenil za pujcenou starou Sonku a funguje mi CD Changer na 10CD co jsem kdysi dostal od Janka s Petinkou. Tak pro to Sony. A proc vzdycky uhodnes vsechno hned na poprve ;) :D Jo v utery jedu 2x do Orlove :( Upraveno Květen 13, 2011 uživatelem Kube Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Aby jste nerekli,zenic doma nedelam tak delam na Bubline, na Lilo toho na praci moc nemam. Tady mate ochutnavku uz hotove prace Zbytek ve vlakne od Bubliny Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Kubo, je vidět, že fakt nezahálíš! Dbrá práce a ať se Ti daří ! Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 hehe, tak jsem si myslel, ze jsem te vcera videl v Doksech projelo tam kolem me presne tvoje auto Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 KUBE SUPER V BUBLINĚ NASTALO ZATMĚNÍ ;) Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Martas: diky potesi to ;) Houmiku: A mela taky tak rezave zadni vrata? Ne? Tak to jsem nebyl ja :lool: Razty to uplne zatmeni jeste nastane ;) Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Tak aby jste nerekli,ze zas nic nedelam tak jsem ted v jedne dilne v Orlove kde Lilo davaji hezci vzhled. Foto pozdeji :) :) Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Tak kdepak jsou fotečky tajnůstkáři ? Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Tak tady to teda mate kluci Ale hotove to jeste neni, tohle je odrazovy mustek. Snad se vam ale bude Lilo libit Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 (upraveno) Tak tady to teda mate kluci Ale hotove to jeste neni, tohle je odrazovy mustek. Snad se vam ale bude Lilo libit :) kurnik Kuba se nam nejak hecuje pekne kubo Upraveno Květen 17, 2011 uživatelem libor.kratas Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 18, 2011 Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 Paráda, vypadá to moc dobře. Co je na tom nehotového? Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 Kluci diky za chvalu. Taky z toho mam velkou radost. A pro ty zvedavce jeste prijdou na radu sloupky a kdyz to vyjde tak u Bubliny i strecha. Samozrejme do “Malenek“ Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Květen 18, 2011 Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 Pěkné!!!! :) :) Já jsem zkoušel o víkendu polepit sloupky - neměl jsem moc času ! - a hned po prvním jsem to vzdal, mám tam mooooc bublinek, takže to musím strhnout a v klidu to udělat znovu! Jen nevím jestli se dají sehnat nějaké šablony nebo to musím prostě okopírovat přímo ze dveří? Jak to máš namyšlené ty??? Díky :) Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 18, 2011 Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 Kubo je za tebou vidět kus pořádně odvedené práce :) ,smekám :lool: Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 (upraveno) Petriku ja to osobne lepit nebudu, necham to udelat tam kde folie. Dava se to i kousek pod gumy a ja na to nemam nervy. A ten cas co bych s tim stravil bude urcite delsi nez u profiku. Miro moc diky Nejvic me tesi,ze z toho ma radost Rubi Upraveno Květen 20, 2011 uživatelem Kube Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Tak to ti věřím. Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 22, 2011 Sdílet Odesláno Květen 22, 2011 Kube folie na obouch autickach supr ,zase kus prace hotovej jen tak dal uz se tesim na Frenstat az Vas vsechny osobne poznam :) Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Kluci diky moc. Az to zas pujde tak budu pokracovat dal Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Kluci diky moc. Az to zas pujde tak budu pokracovat dal A kam :) ;) Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Miro nebud zvedavy. Vsechno se v cas dozvite ;) :) Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 (upraveno) Tak v patek Lilo utrpela tohle. Nevim kdo to byl a asi uz a to ani nezjistim. Zitra az se k ni dostanu tak pujdu za majitelem restaurace a zkusim z neho dostat nejake prachy. Tyhle fotky mi delal kolega. Ja ji jeste nazivo nevidel :smich: ;) Upraveno Červen 7, 2011 uživatelem Kube Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Chuděra Lilo...nevyhla se srážce s blbcem Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Minulý týden byl prokletý Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Fólie moc pěkný, škoda že se nedají dát na celé auto (vyjma čelního skla samozřejmě). A vím, že se asi zlobíš, ale tohle je už v našem státě běžné, slušnost a uvědomění se zcela vytratilo. Tvé pocity chápu, stalo se mi něco podobného Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky