Přejít na obsah

LILO by Kube

Doporučené příspěvky

Hej tak ted mam uplne super zpravu, jen to nesmim zakriknout. Podarilo se mi sehnat ty zadni vrata i s rs kridlem, predni rs narazak i kapotu. Poslal mi na to odkaz jeden clen tady na dieselpower forum a az ted to vsechno klaplo. Teda mam to zatim zamluvene. Dily by mely byt ve stredu takze bych je pri ceste domu mohl vyzvednout. Takze drzte palce aby to klaplo. A kdyz to klapne tak to bude uplne super :) Lilo uz nebude mit rezavou prdel, pochroumanou kapotu a praskly predni narazik. Takze vsichni co mi fandite tak mi drzte prosim palce. Ja jsem tak nervozni az to neni normalni. :D :( :D :palec:

Odkaz ke komentáři

No kdyz jsem zpocital kolik by me stala oprava tech mojich vrat, rs kridlo a lak, prelak moji kapoty a novy naraznik tak me vyjde levneji to sehnat uz origo v me barve i kdyz starsi. Proto jem tak nervozni bo je po tom velka poptavka. Doknoce jsem odsud z Italie volal tomu prodavajicimu uz 3x aby jsme se dohodli. Uz jsem mel mit jedny dvere a frajer se mnou vypekl..... Tak ted to snad vsechno klapne. Musi to klapnout!!!!!!

Odkaz ke komentáři

Blondaku uz :palec:

Tak se musim pochlubit. Z karosarskych veci nevyslo nic tak jsem si misto toho udelal radost navstevou u Funa :D

Zdenek je fakt kozelnik a udelal mi moc velkou radost. V serii Lilo nameril jen 105PS ale naladil ji opravdu hezky. Samozrejme v ramci jejich moznosti.

Takze vysledne hodnoty jsou 142,26PS pri 3263ot/min a 331,01Nm pri 2584ot/min. Graf vam sem hodim na kukacku az se mi podari stahnout Adobe Reader abych ho otevrel :) Jinak Lilo jede fakt paradne :)

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...