Taz.m Odesláno Srpen 28, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2019 Ahoj mam problem vyjíždí mi ven vložka zámku hledal šroub který jí ma držet pod černou gumičkou je utažený na krev nevíte někdo co stím hledal sem tady a všichni maj opačný problem předem dík za rady.mam octavia combi 1998 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Srpen 28, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2019 Mám dojem,že i u předface je to chycený v objímce. Nemám u sebe DP,abych se mrknul. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 28, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2019 Ano, vsechny OI maji stejne uchyceni vlozky zamku. Podle me mas rozpadly ten krouzek, ktery tu vlozku svira. Rozdelej dvere a uvidis. Treba tam ta pulka te objimky bude vypadena... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Taz.m Odesláno Srpen 30, 2019 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2019 Dik až bude čas mrknu na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Taz.m Odesláno Září 24, 2019 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2019 Ahoj tak sem to rozdelal a vypadl mi opravny krouzek na vlozku nevite nekdo jak to tam patri a co vsechno kvuli tomu musim vyndat predem dik za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Září 26, 2019 Sdílet Odesláno Září 26, 2019 Tez mi to vypadlo a zpatky jsem to nedaval. A vlozka mi nevyjizdi. Nemuze byt ten sroub co drzi vlozku kratky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Taz.m Odesláno Říjen 9, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2019 Ta vlozka co auto mam drzela pak zacala vyjizdet ven a se sroubem sem vubec nehejbal tak uz fakt nevim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Říjen 9, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2019 No jo,ono se to pokazilo,musí se to opravit. Nebo potřebuješ poradit,proč se to stalo? Tak jedině sehnat křišťálovou kouli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.