Přejít na obsah

Martypova modrá...

Doporučené příspěvky

TUFTove autokoberecky

delaji je v rade LUXUS

Kombinace gumy a polyamidového tuftového koberce představuje kvalitativně nový typ autokoberce, který svými vysokými užitnými vlastnostmi překračuje zavedené standardy. Na vrchní stranu autokoberce je speciální technologií zalisován polyamidový koberec s vysokým vlasem. Rubová strana autokoberce je tvořena gumou s vylisovanými řapíky, které zabraňují pohybu autokoberce po podlaze vozu. Kombinací gumy a polyamidového tuftu bylo dosaženo vynikajících vlastností při zachování výhod gumových a textilních autokoberců jako jsou snadná údržba a použití autokoberců po celý rok, konečná úprava dle přání zákazníka. Použité materiály představují výrazné estetické zhodnocení interiéru vozu a prodloužení životnosti autokoberce. Zvýšený okraj autokoberce chrání podlahu vozu před znečištěním Autokoberec Luxus podtrhuje individualitu zákazníka.

Odkaz ke komentáři

taky jsem o víkendu vyšůroval autí, dělám to pravidelně cca každých 14 dní,ale ted to bylo opravdu poctivé a už jsem viděl pár škrábanečků, teček od kamínků......chjooooo,já bych chtěl zase nové........

ale na to že už mu budou skoro 3 roky, tak je v luxusním stavu:-)

už se těším na letní kolča

Odkaz ke komentáři

Premyslim nad tim takhle..RS je cca o 1,5cm niz,nez serie..Takze kdyz je tohle o 45-50mm niz oproti serii,takze RS by slo dolu z toho jak je ted jeste o 30-35mm...?RS tlumice jsou tvrdsi,nez serie,takze by ty pruziny mohly zvladnout..?

Nikdy jsem jen pro samotny pruziny k serii tlumicum nebyl,ale zas si rikam,ze prave RS tlumice by to utahnout mohly..

Dakie: jasny,ze bych nejradsi celej podvozek,stavitko..Jenze zrovna na to neni vhodna situace.. :-/

A zas davat Eibachy, ktery jsou oproti serii o 30mm to je jako tam nic nedat,dle myho..Viz cipmanova RS,tam mi prjde,ze to nijak videt neni...

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

Ty tlumice to zvladnou, jde jen o to, aby se treba auto neprelozilo, to by mohl byt pruser. Taky budou asi rychleji odchazet. Ale to je vsechno strasne individualni. Jestli jezdis vetsinou sam, tak bych do toho sel. Ja treba taky jezdim v aute sam, zadny veci a ani lidi tam skoro nevozim, takze s timhle taky experimentuju. Viz letos pruziny -55/-55 a predni tlumic -40 mm. :smich:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Vojto,myslim,ze je to proste na OII na vsechny motorizace..Coz se mi taky moc nelibi,pac vsechno co je univerzalni,stoji obecne za hovno.. :D Ale nikdo nedela pruziny jen pro RS..Eibach, H&R, Weitec..Vsichni delaji "uni"...Takze jak jsem psal,dedukuju,ze seriova Octa pujde dolu o 45-50mm a seriovy RS pak tedy o 1,5cm mit, tedy 30-35mm...Nebo to nema logiku,co rikam? :lol:))) :smich:

Odkaz ke komentáři
Mám taky dilema... 25 nebo 35 dolu? ;)

35 to je snad jasny :D

Dík, tak snad s tím půjde po těch našich cestách jezdit, protože na těch dírách je to tvrdý i se sériovkou na 15" :D.

v ramci moznosti to jeste jde ale nechci videt na tech letnich 17" jak se budu vztekat za volantem az pojedu stylem dira dira dira... :palec:

Odkaz ke komentáři

Problém v tom, že predok klesol menej ako zadok, teda predok len 2cm a zadok tých písaných 3cm.. takže aj prázdne auto vyzerá akoby malo plný kufor.. a keď si sadnú dvaja dozadu tak na každom hrbole to išlo na dorazy.. a tom im dobre pomohlo že rozsypali..

Na Rozkoši to bolo pekne vidieť, mal som síce dva sudy kofoly v kufri, ale vzadu medzera medzi blatníkom a kolom ani nie 2cm a vpredu asi 6cm.. :angry:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...