Ol@f Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 TUFTove autokoberecky delaji je v rade LUXUS Kombinace gumy a polyamidového tuftového koberce představuje kvalitativně nový typ autokoberce, který svými vysokými užitnými vlastnostmi překračuje zavedené standardy. Na vrchní stranu autokoberce je speciální technologií zalisován polyamidový koberec s vysokým vlasem. Rubová strana autokoberce je tvořena gumou s vylisovanými řapíky, které zabraňují pohybu autokoberce po podlaze vozu. Kombinací gumy a polyamidového tuftu bylo dosaženo vynikajících vlastností při zachování výhod gumových a textilních autokoberců jako jsou snadná údržba a použití autokoberců po celý rok, konečná úprava dle přání zákazníka. Použité materiály představují výrazné estetické zhodnocení interiéru vozu a prodloužení životnosti autokoberce. Zvýšený okraj autokoberce chrání podlahu vozu před znečištěním Autokoberec Luxus podtrhuje individualitu zákazníka. Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 taky jsem o víkendu vyšůroval autí, dělám to pravidelně cca každých 14 dní,ale ted to bylo opravdu poctivé a už jsem viděl pár škrábanečků, teček od kamínků......chjooooo,já bych chtěl zase nové........ ale na to že už mu budou skoro 3 roky, tak je v luxusním stavu:-) už se těším na letní kolča Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Už potkávám pár aut s letníma pneu (co vím že měly zimní). :) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Včera byl na netu článek, že už je konec zimy, takže jich bude jen víc. Jinak díky Ondro. Něco málo jsem na netu našel, ale ne takovéhle vysvětlení. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Březen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Pratele,recnicka otazka..Jak moc nizko budu,kdyz bych tam dal tohle..? ))) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 O 45 až 50 mm níž :-D Prázdné i s 18" kolama ok, ale naložené nevím, když vidím jak sedá zadek i při částečném zatížení. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 kup celej podvozek a neexperimentuj Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Nebude takovy snizeni na ty tlumice uz moc? Taky bych vzal komplet podvozek. Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 na RS tlumice jeste ne snad? Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Taky nad tim premyslim prave. O kolik je RS snizeny? 20 mm? Aby to nebylo moc uskakany potom. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Březen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 (upraveno) Premyslim nad tim takhle..RS je cca o 1,5cm niz,nez serie..Takze kdyz je tohle o 45-50mm niz oproti serii,takze RS by slo dolu z toho jak je ted jeste o 30-35mm...?RS tlumice jsou tvrdsi,nez serie,takze by ty pruziny mohly zvladnout..? Nikdy jsem jen pro samotny pruziny k serii tlumicum nebyl,ale zas si rikam,ze prave RS tlumice by to utahnout mohly.. Dakie: jasny,ze bych nejradsi celej podvozek,stavitko..Jenze zrovna na to neni vhodna situace.. :-/ A zas davat Eibachy, ktery jsou oproti serii o 30mm to je jako tam nic nedat,dle myho..Viz cipmanova RS,tam mi prjde,ze to nijak videt neni... Upraveno Březen 10, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 (upraveno) Ty tlumice to zvladnou, jde jen o to, aby se treba auto neprelozilo, to by mohl byt pruser. Taky budou asi rychleji odchazet. Ale to je vsechno strasne individualni. Jestli jezdis vetsinou sam, tak bych do toho sel. Ja treba taky jezdim v aute sam, zadny veci a ani lidi tam skoro nevozim, takze s timhle taky experimentuju. Viz letos pruziny -55/-55 a predni tlumic -40 mm. Upraveno Březen 10, 2011 uživatelem houmik Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 jako moc u těch pružiny nechápu jestli to je výhradně pro RS nebo jenom pro obyč?? ale i tak si myslím že těch 5cm bude na sériový tlumiče už docela dost... pokud to pak naložíš mohl by bejt problém... Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Březen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Vojto,myslim,ze je to proste na OII na vsechny motorizace..Coz se mi taky moc nelibi,pac vsechno co je univerzalni,stoji obecne za hovno.. :D Ale nikdo nedela pruziny jen pro RS..Eibach, H&R, Weitec..Vsichni delaji "uni"...Takze jak jsem psal,dedukuju,ze seriova Octa pujde dolu o 45-50mm a seriovy RS pak tedy o 1,5cm mit, tedy 30-35mm...Nebo to nema logiku,co rikam? ))) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 má to logiku :D a dávat pevnej podvozek je taky na nic chce to prostě stavítko no co zkusit dát poptávku u HP Sporting? Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Zkuste se poptat Storma nebo MichalaK, ti mají myslím H&R a jeden z nich i právě těch 45-50mm. Já o tom taky začínám uvažovat. Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Má ich Storm.. ale na normálnej, nie na RS.. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Březen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Libor F. @ lubinob - diky panove ,zkusim to s nim prokonzultovat.. ;) Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Taky o tom uvažuju, kór, když jsem teď dostal velký prémie za rok 2010... Budeme klesat k zemi... Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 jak jdou vsichni niz a niz ze bych taky jeste klesnul? ;) Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Premyslim nad tim takhle..RS je cca o 1,5cm niz,nez serie.. Jen 1,5cm?? To jsem myslel, že bude víc. S těma 18" budu muset asi taky dolu, žehličku z toho ale nechci, proto by mi stačila úroveň jako má RS. A o kolik je níž originální sportovní podvozek někdo ví? Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 (upraveno) tak cca 3cm.. jako kdyz si koupis Eibach Pro-Kit apod... Upraveno Březen 10, 2011 uživatelem O.v.i. Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 (upraveno) Mám taky dilema... 25 nebo 35 dolu? Upraveno Březen 10, 2011 uživatelem Gowster Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 tak cca 3cm.. jako kdyz si koupis Eibach Pro-Kit apod... Dík, tak snad s tím půjde po těch našich cestách jezdit, protože na těch dírách je to tvrdý i se sériovkou na 15" ;). Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Mám taky dilema... 25 nebo 35 dolu? ;) 35 to je snad jasny :D Dík, tak snad s tím půjde po těch našich cestách jezdit, protože na těch dírách je to tvrdý i se sériovkou na 15" :D. v ramci moznosti to jeste jde ale nechci videt na tech letnich 17" jak se budu vztekat za volantem az pojedu stylem dira dira dira... Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Dame vam pak vedet, jak moc dolu to jde. Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 tak cca 3cm.. jako kdyz si koupis Eibach Pro-Kit apod... :) Ako prirovnanie dobré, ale Eibach Pro-Kit nebrať!! Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 (upraveno) Eibach Pro-Kit mam ja a nemam jedinej problem...ja bych ho i doporucil co si mel za problem? Upraveno Březen 11, 2011 uživatelem O.v.i. Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Problém v tom, že predok klesol menej ako zadok, teda predok len 2cm a zadok tých písaných 3cm.. takže aj prázdne auto vyzerá akoby malo plný kufor.. a keď si sadnú dvaja dozadu tak na každom hrbole to išlo na dorazy.. a tom im dobre pomohlo že rozsypali.. Na Rozkoši to bolo pekne vidieť, mal som síce dva sudy kofoly v kufri, ale vzadu medzera medzi blatníkom a kolom ani nie 2cm a vpredu asi 6cm.. Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 a ja bych rekl, ze to mam uplne v pohode.. a asi nejen ja.. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky