Přejít na obsah

Martypova modrá...

Doporučené příspěvky

Octaviaus84: Hehe,taky sem na to koukal..Ale jak sem to tak vykoumal,tak je to "nastaveny" origo kridlo,podle toho ukotveni na viko.. :palec:

Davon: Hele,kdyz tmava strecha,tak jedine 3D karbon.. :D Ony prave ty Sparca jsou v realu malicko svetlejsi..Takova barva neco mezi stribrnou a grafitem,proste takovej matnej hlinik.. :D

mischicka: Prave,me lakaji taky,jak jsem psal,za prve,ze vim,ze jsou kvalitni, za druhe jsem si jich na OIRS moc neuzil a za treti by to auto bylo proste jiny no.. ;)

...kdyz to tu tak ctu...hergot,kde se tu dela anketa... ;)

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

Taky si dám bílá kola, jen proto, aby jsi mě prosil Viktore :)

jinak k pneumatikam aktualni test... (Matador tam neni) http://www.auto.cz/adac-test-letnich-pneum...5-r17-w-y-23123

Sice to je jiný rozměr, ale je zajímavé, že zrovna v tomhle testu opotřebení Conti SC3 vychází skoro, ne-li úplně největší, takže přesný opak těch zkušeností, co tu už padly.

Odkaz ke komentáři

nevim ale asi by to vyhrali cerny (nebo ty tmavsi) + cernou strechu (karbon) a "vrsek" kridla.. :)

Taky si dám bílá kola, jen proto, aby jsi mě prosil Viktore :)

Sice to je jiný rozměr, ale je zajímavé, že zrovna v tomhle testu opotřebení Conti SC3 vychází skoro, ne-li úplně největší, takže přesný opak těch zkušeností, co tu už padly.

ten test je vubec nejakej divokej... plno gum sem tam nenasel a to v nemecku a jinde jsou v testech na prednich pozicich...

Upraveno uživatelem O.v.i.
Odkaz ke komentáři

...A vcera prisel balicek z UK.. :)

Vojto,to mas(te) asi recht,ze by ty tmavy celkove k autu sly lip,cernej difusor, tmavy okna, ten predek - maska bez chromu taky uplne nezari...Ale kdyz ty Braidy sou proste Braidy no... :smich:

post-102-1303195924_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ma to kazdej Turbo benzinovej motor.. :) jenze vetsinou prave odfouklej vzduch nejde ven z auta,ale zpatky do sani a tak to temer nevydava zadnej zvuk.. :D

Olaf: Ne ne,nemam..At ted.. :) A ziiiitra jiz na aute.. :D

O.v.i.: Diiiiky.. :P Jasny,neceho si srknem.. :smich:

Odkaz ke komentáři
Ani nevím jestli jsem ti už říkal jak je octa super (?) :D) ,ale to je fuk ... hlavně zdraví štěstí a at to jezdíí :D Pořádně to dneska oslav .)

Taky nevim,asi nerikal,covece.. :P

...Kazdopadne diky, mladsi dvojce! :D I Tobe vsechno nejlepsi,zdravi a at se vse dari a vychazi jak ma!I Ty to oslav! :P :smich:

No tak vse nej panacku k tem 17tinam :D :) :)

Hele, ja tomu moc nerozumim, ale tohle ma byt zvuk BOV??

Me to presne tento odfuk dela... :o :o

Diky! :lol:

Hele,to ti nepovim,prac mi v praci YT nejde.. :( Kazdopadne u 2,0TFSI v serii neni odfuk slyset ani trosicku malinko..takze vubec.. :D

Odkaz ke komentáři

Aha, tak ja to na tom svym "moturku" slysim, neni to mozna tolik vyrazne, ale je to tam a je to prijemny zvuk :smich: A to co jsi si koupil, jde jen o odfuk ven a ten "sound", nebo tam jde jeste o neco jineho? :)

Ne, já taky nic takového neslyším, ale ani nepotřebuju slyšet :-)

Bodet by jsi potreboval, kdyz ti to stoji v garazi a jezdis s tankem :) :D

Odkaz ke komentáři

No vidis to,tak to mas kliku,ze je to slyset.. :smich: U OI RS v serii to taky bylo trosku slyset.. :)

Tohle co jsem koupil je jen mechanicka vec, resp takova "podlozka" pod seriovy BOV, ktera prave dovoli vzduchu odejit ven z auta a to nasledne dela i ten zvukovej efekt.. :D Nic dalsiho tam neni.. :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Mas pravdu tie svetla…ano nepochopim. Na druhu stranu asi sa musi tocit business - baterku prebija len pri brzdeni motorom, inak nedobija, zamer ju rychlejsie odrovnat? Mne na tom aute chyba pouzitie zdraveho rozumu? Tolko detailov co kazi celkovy dojem… Uprimne - keby mi teraz ponukli SIII co som mal “novy” ja ho hned beriem.    Vyslovene ma otravuju asistenti - pri kazdom starte minas cas vypinanim zbytocnosti a aj tak auto s tebou zapasi, ze nejdes tak na dialnici (uprostred) ako si mysli ono.  Ten olej je v motore tak riedky, ze pri zahriatom motore a stiahnutych oknach v zastavbe pocujem vacku ako cvaka. U SIII radsej vypli kontrolku mazania tusim do 1600 ot inak by preblikavala. A uz sa mi podaril ulomit jazycek na zadnom plate…takze roleta sa uz nezatahuje 🙂  Uvidime dalej, beriem ze je to spotrebny tovar…setrit na neho a vyvalit 1,6 m…toto bych nespravil.  
    • Mám co dočinění s Kodiaqem RS a tam je odezva taky vlažnější. Ale už jsem si asi zvykl u 2.0 TSI 140kW. Jinak ty asistenti to je zlo, u toho Kodiaqu mi několikrát bez viditelného důvodu pískalo upozornění na hrozící srážku. Místo věnování se řízení jsem tak řešil co píská a proč. A zase obrovské displaye všude, ale u tak závažné věci svítí jen chvilku malá kontrolka. Hrozně nerad s tím autem jezdím - furt tam něco pípá. A nechápu jednu věc, auto má světelný senzor, ale i přesto i ve dne při odemčení funguje comming home a leaving home, jako wtf, i 14 roků starý superb pozná den a nesvítí zbytečně světly. A po 5 tis. km už skáčou stěrače. Kdybych to auto koupil, tak jsem pěkně nasraný. Fajn je akorát ticho za jízdy a sedačky.
    • Dnes najazdene 8900 km a neda mi to, ale: 1. Skoda spravila inkognito update a poslala ho do aut. Vysledok - 1. tvrde zabrzdenie uprostred krizovatky, 2. pri parkovani do pozdlzneho smeru 4x brzda, za mna bezdovodne. Chlapci v Skode znesiem toho dost, ale toto je za hranou… Safety First…pred updatom som ziadny problem nepostrehol. Vitaj v online svete! 2. Elektrony - vychytavka - vybranie materialu “jarok”, no s umyvanim sa nepocitalo 🙂 hlavne, ze sme usetrili trochu hlinniku 3. Zadny spojler - vyborne na bezkontaktnej umyvacke. Dva krat vas vysprchuje odrazajuci sa prud vody a date si pozor! Umyvanie okna pod siltom, je to zazitok 🙂 klasicky smetak tam nedate, potreba nosit zo sebou handru! 4. Laura je fajn, ale chuda natvrdle…zatial nevidim jej prinos mimo vykuzlenie usmevu pri je odpovediach, super!  5. Odozva motora, no potom co automobilky online posielaju aktualnu spotrebu “do Bruselu” (pokial to nie je vyhovorka). Pri porovnani na SIII s rovnakou motorizaciou mam pocit, ze Skodovka tie motory jednoducho nechce predavat. Mozno “po zabehu” bude nejake prebranie? Mozno necakany update? Cakanie na Godota? Ta latencia mi pride oproti SIII markantna. 6. A dnes perlicka, to ma prinutilo opat popisat spolunazivanie. Vonku 22 C, vypnuta klimatizacia, teplota v aute na 22 C pootvorene okna a auto miesto (moja predstava) priebezneho pustania vzduchu z vonku KURI tak az to je neprijemne. Ze by novy update?  Neviem ci je to odflaknute odizolovanie prudu tepleho vzduchu z motora, ktore vam moze ist bokmi pod kapotou priamo do nasavania vzduchu do kabiny…alebo sa skratka pocita, ze klimu si vypne len blbec.    A teraz nieco pozitivne…ufff… 7. Dazdnik vo dverach spolujazdca nie je ako pri predchadzajucej generacii 🙂 8. A nalepka LK posobi sitozne ako u predchodcu. Ja neviem mozno inflacia od roku 2020, ale u vlajkovej lodi Skody (mozno uz nie je), som tak nejako na pochybach… Celkovo auto fajn, pohodlne…ale poznate to su tam detaily, ktore otravuju.    
  • Vytvořit...