Přejít na obsah

Martypova modrá...

Doporučené příspěvky

Jsi to slysel i kdyz ste jeli za mnou? :palec:

JO dela to urcite casteji nez u mechaniky a je to tou elektronikou,ja pise Chipmann no..Kazdopadne ono jestli to dela Gowsterovi i kdyz zajizdi do rady na parkovisti,tak to dela pro to ze to chce.. :P Po meste se da jezdit i tak,aby to slyset nebylo.. :D

Tak uvidime vid,treba me to taky zacne casem srat a pujde to ven.. :lool:

Jojo, když zajíždím do řady na parkovišti, tak to sešlápnu vždycky úmyslně na srazu, aby to slyšet bylo, jinak při normální jízdě po městě i mimo v klídku blow off není vesměs slyšet... B) Musí se jet agresivněji, aby začal funět :-D

Upraveno uživatelem Gowster
Odkaz ke komentáři

Jj Vojto, 18"..Doufam,ze to nebude maly,nesmi! :) Zitra se nechaj natahnout pryze a v nedeli to prehodim.. :)

19" by byly krasny,ale vis jak,ja kdyz vidim ty silnice,tak fotrovatim :palec: a rikam si,ze jako na auto,se kterym nakroutim kolem 25tkm rocne jsou uz dost.. ;) Nebo kdyz uz 19" tak naky fakt tvrdy kola,ale tam bude rafek za 9-10K a to se mi platit nechce.. :lol: :D Myslim treba OZ Ultrelegerra,nebo naky BBS,nebo tak.. :palec:

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

Takze.. :smich: Tenhle vikend sem se chvili tocil kolem kary..

Prvni vec jsou kola,ty jsou na aute a dobry,jen si musim zvykat,ze je to proste jiny,opticky mozna malicko mensi..A taky mam stihomam,ze ty 3mm na ET ze 45 na 48 soucasnych jsou strasne moc a ze je to jak tramvaj.. :rolleyes: a mam pocit,ze ted si to snizeni vyzaduje tuplem.. :)

Pak jsem taky namontil podlozku nohy ala RS,kterou jsem dostal k narozeninam od kamosu tady z Fora,tak at vidi,ze sem to myslel vazne.. ;)

A pak je tu kvizova otazka..Co je jeste na aute jinak,nez kola a ta podlozka? :huh:

...jo a jsou to jen rychly mobilfotky..

post-102-1304319430_thumb.jpg

post-102-1304319443_thumb.jpg

post-102-1304319458_thumb.jpg

post-102-1304319474_thumb.jpg

post-102-1304319510_thumb.jpg

post-102-1304319628_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...