Martyp Odesláno Květen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2011 mne to slo.. byly tam hezky OZ s gumama skoro novyma za 22.... Aha.. :),tak to mozna jeste ze uz je to fuc.. :) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2011 Marty pěkná octa taky jsem měl v merku modrou nebo bílou :) a mám žlutou :) Proč si nenechal kola z R8? tyhle jsou nějak lehčí? Diky diky.. :) Zluta je druha barva,kterou bych chtel..chtel jsem ji uz na OIRS.. :) Kola z R8, byly pocitove tezsi, nevazil jsem je,ale hlavne byly mekci,takze par malinkym rovnanim jsem se nevyhnul a uz me to prestalo bavit..Tak jsem si rekl,ze je cas na zmenu a udelat si radost.. ;) Hlavne posledni dobou /co jsem mel na OI Braidy/ me drzi vicepaprskovy kola.. ;) ultralegery :D Vole! :) :) Mi sa R8 páčili viac.Tie "misky" v strede kola moc nemusím.Nemôžem si pomôcť,ale tato octavka,samozrejme z môjho pohľadu, vyzerala najlepšie keď si ju kúpil.Snáď to chcelo ešte nejaký ten športový podvozok,aby to bolo nižšie a finíto. Diky za nazor... ;) Jako urcite to nebyly osklivy kola,auto na nich si myslim vypadalo pekne,ale jeden z duvodu byl,uz jak jsem psal vys..Kola jsem nechal doma,ani je neprodavama a az pujde auto do sveta,bude zas na R8.. ;) A podvozek je v reseni.. ;) Jinak dnes vecer budou brzdy na aute.. ;) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 O vikendu byla sranda.. :) Eva & Adam Rally.. :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 co? nějaká svatba? :) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 (upraveno) A brzdy od vcerejska na miste.. :) Zadky jsou delany taky,ale tam mam vsechny fotky rozmazany.. :) Upraveno Květen 31, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 jsem zvědavej na dojmy až si to sedne Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 to jsou teda kolace takze 345 ? Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 jsem zvědavej na dojmy až si to sedne Joooo,to ja taky.. :) Uz probehly dle instrukci prodejce prvni postupy,aby si to sedlo.. ;) Ol@f: Ne ne,jsou to seriovy rozmery 312mm.. ;) Odkaz ke komentáři
Vany Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Michale, mas pravdu.. ....a ja mam mega dilema..... Tak ze si na konec nekoupil. :) Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 ted covece kotouce hezci jak litaky.. joke Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Tak ze si na konec nekoupil. ;) Nakonec ne Tome...Bylo potreba zainvestovat jeste jinde mimo auto.. ;) Ale i tohle bylo za peknou,tak aspon neco no.. Kalic: Dík covece.. :) Odkaz ke komentáři
Vany Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Ja jsem si radost udelal. Jeste je nemam na aute a doufam ze vse bude v poho. Jinak predek 345mm a zadek 312mm. :) Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Diky za nazor... Jako urcite to nebyly osklivy kola,auto na nich si myslim vypadalo pekne,ale jeden z duvodu byl,uz jak jsem psal vys..Kola jsem nechal doma,ani je neprodavama a az pujde auto do sveta,bude zas na R8.. A podvozek je v reseni.. :D Jinak dnes vecer budou brzdy na aute.. :D Každopádne aj tie nové kolieska sú krásne S tým podvozkom to bude husté ,nejaké znížené sa mi dostali pod ruku,tak som ti ich sem pre inšpiráciu hodil Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 tak ty posledni dve sou dost pecka Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 JAk říká Olaf, ty dvě last jsou dokonalý... Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 Niki: Diky.. ;) Jasne,je to pecka,kdyz to lezi na zemi,vo tom zadna..Jenze na tehle fotkach to jsou vsechno 19" a vice.. ;) :( kazdopadne kdybych si mel vybrat,tak BBS CH (motorsport) na tom combiku... :lool: Ja jsem si radost udelal. Jeste je nemam na aute a doufam ze vse bude v poho. Jinak predek 345mm a zadek 312mm. :D Jooo,tak to ti rozumim,to bude pecka!Ono vubec tve auto je libovka!A co motor,uz jsi nejak zaladil? ;) Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 Tak zrovna z nich tu mám ešte tri fotečky Odkaz ke komentáři
Vany Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 Tak da se rict ze mi auto zatim dela jen samou radost. ;) No a motor se bude delat asi az az az.........nevim no.Vis jak to je. ;) Jinak BBS Motorsport :lool: :D Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 BBS největší pecka! :D Tyhle měl kdysi Seizis na tý modrý S4 myslím a tam to byl taky rachot!! Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Tak da se rict ze mi auto zatim dela jen samou radost. ;) No a motor se bude delat asi az az az.........nevim no.Vis jak to je. :D Jinak BBS Motorsport :blink: No tak to je odbre,ze auti dela jen radost..Koukal jsem,ze jste tuhle s Garnym ladili dalsi evoluci kridla.. ;) :D Jasny no,tak bavili jsme se o tom.. ;) Ale aspon neco malo by to chtelo.. :D Ty BBSa jsou krasny jako,nadherny!TUhle jsem jedny nasel za peknej peniz,ale to uz jsem mel objednany Sparca.. :D BBS největší pecka! :) Tyhle měl kdysi Seizis na tý modrý S4 myslím a tam to byl taky rachot!! :o Jj,proste jsou no.. :) Hele,to je mozny,protoze tam se davaly za priplatek za fabriky.. ;) Odkaz ke komentáři
Vany Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Tak urcite na nejakych cca 200koni chci jit. :D Jojo davalo se nove okno Makrolon a rovnou se sroubovalo kridlo do 5dveri. Ted uz jen tak neuleti. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Tak to ma byt.. A uz mas aspon uchipnuto? :D Jo taaak,tak to pak jo.. to kridlo vypada bomba jako,to se musi nechat! :D ono vubec to cely vypda supr! Odkaz ke komentáři
Vany Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Zatim jen 150koni chipem ale chci dat jiné turbo,IC a vejfuk.:) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Tak aspon tak.. :) Jj,tomu rozmim,tam se dostanes hnedle dal.. :D Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 ...ze by autodraha...? Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červen 24, 2011 Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 Nene, to bude určitě DUPLO! Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Červen 24, 2011 Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 sem ti vcera psal nakroucenej silnejsi drat s klacejckama Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 24, 2011 Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 novej typ propisky? Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červen 24, 2011 Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 Aspon někdo to zvládnul objednat správně Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky