Přejít na obsah

Martypova modrá...

Doporučené příspěvky

Marty pěkná octa taky jsem měl v merku modrou nebo bílou :) a mám žlutou :) Proč si nenechal kola z R8? tyhle jsou nějak lehčí?

Diky diky.. :) Zluta je druha barva,kterou bych chtel..chtel jsem ji uz na OIRS.. :) Kola z R8, byly pocitove tezsi, nevazil jsem je,ale hlavne byly mekci,takze par malinkym rovnanim jsem se nevyhnul a uz me to prestalo bavit..Tak jsem si rekl,ze je cas na zmenu a udelat si radost.. ;)

Hlavne posledni dobou /co jsem mel na OI Braidy/ me drzi vicepaprskovy kola.. ;)

ultralegery :D

Vole! :) :)

Mi sa R8 páčili viac.Tie "misky" v strede kola moc nemusím.Nemôžem si pomôcť,ale tato octavka,samozrejme z môjho pohľadu, vyzerala najlepšie keď si ju kúpil.Snáď to chcelo ešte nejaký ten športový podvozok,aby to bolo nižšie a finíto.

Diky za nazor... ;) Jako urcite to nebyly osklivy kola,auto na nich si myslim vypadalo pekne,ale jeden z duvodu byl,uz jak jsem psal vys..Kola jsem nechal doma,ani je neprodavama a az pujde auto do sveta,bude zas na R8.. ;)

A podvozek je v reseni.. ;)

Jinak dnes vecer budou brzdy na aute.. ;)

Odkaz ke komentáři
Diky za nazor... :lol: Jako urcite to nebyly osklivy kola,auto na nich si myslim vypadalo pekne,ale jeden z duvodu byl,uz jak jsem psal vys..Kola jsem nechal doma,ani je neprodavama a az pujde auto do sveta,bude zas na R8.. :lol:

A podvozek je v reseni.. :D

Jinak dnes vecer budou brzdy na aute.. :D

Každopádne aj tie nové kolieska sú krásne

S tým podvozkom to bude husté :palec: ,nejaké znížené sa mi dostali pod ruku,tak som ti ich sem pre inšpiráciu hodil

post-313-1306873979_thumb.jpg

post-313-1306873996_thumb.jpg

post-313-1306874011_thumb.jpg

post-313-1306874027_thumb.jpg

post-313-1306874540_thumb.jpg

post-313-1306874675_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Niki: Diky.. ;)

Jasne,je to pecka,kdyz to lezi na zemi,vo tom zadna..Jenze na tehle fotkach to jsou vsechno 19" a vice.. ;) :( kazdopadne kdybych si mel vybrat,tak BBS CH (motorsport) na tom combiku... :lool:

Ja jsem si radost udelal. :pivo:

Jeste je nemam na aute a doufam ze vse bude v poho.

Jinak predek 345mm a zadek 312mm. :D

Jooo,tak to ti rozumim,to bude pecka!Ono vubec tve auto je libovka!A co motor,uz jsi nejak zaladil? ;)

Odkaz ke komentáři
Tak da se rict ze mi auto zatim dela jen samou radost. ;)

No a motor se bude delat asi az az az.........nevim no.Vis jak to je. :D

Jinak BBS Motorsport :blink: :blink: :angry:

No tak to je odbre,ze auti dela jen radost..Koukal jsem,ze jste tuhle s Garnym ladili dalsi evoluci kridla.. ;) :D

Jasny no,tak bavili jsme se o tom.. ;) Ale aspon neco malo by to chtelo.. :D

Ty BBSa jsou krasny jako,nadherny!TUhle jsem jedny nasel za peknej peniz,ale to uz jsem mel objednany Sparca.. :D

BBS největší pecka! :)

Tyhle měl kdysi Seizis na tý modrý S4 myslím a tam to byl taky rachot!! :o

Jj,proste jsou no.. :)

Hele,to je mozny,protoze tam se davaly za priplatek za fabriky.. ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • I když je toto vlákno již několik let mrtvé, rád bych popsal pro ty, kteří před tímto problémem stojí poprvé, jak se dveře štelují správně. Dveře se štelují šrouby na pantech vždy v horizontální rovině. Přítlak spodního nebo horního rohu dveří se šteluje šrouby na dveřích. Výška dveří na straně zámku (většinou dveře stářím spadnou a jdou špatně zavřít) se šteluje šroubama na spodním pantu na karoserii. Na předních dveřích je jeden šroub z interiéru a druhý z venku (na předních dveřích se k tomu šroubu dá dostat po oddělání zástěrky a částečně podběhu předního kola). Na horní pant, pokud není poškozený, většinou není nutno sahat. Pokud je auto na heveru, je nutno počítat s tím, že až se auto sundá, tak se karoserie prohne a dveře si trochu sednou. Tudíž je nutno dveře v autě na heveru utáhnout tak, aby byly mírně nad ideální polohou zámku. Postup výškového seštelování předních dveří: povolit šrouby na přením kole a dát auto na hever sundat přední kolo a zástěrku (na třech šroubech a dvou plastových západkách, které by se měly před sundáním vyvlíknout) vyšroubovat 2 šrouby na podběhu na straně ke dveřím (není nutno sundavat celý podběh) a povolit šroub na spodním pantu dveří, který je za podběhem dobře dosažitelný. Nyní dveře visí na spodním pantu pouze na jednom šroubu. sundat obložení interiéru z duhé strany spodního pantu (na dvou šroubech) a povolit druhý šroub pantu. Šroub je poměrně hluboko v díře u držáku konektoru kabelů dveří. Je nutná ráčna s nástavcem, nebo torx zástrčný klíč s nějakou trubkovou násadkou. V tomto okamžiku se dveře vlastní vahou propadnou a jdou zavřít jen, když se nadzvednou. dveře přivřít a podložit tak, aby byly mírně nad ideální polohou (používat dřevo a hadry, aby se nepoškrábala barva). Pokud člověk nemá k dispozici dříví příslušné velikosti, dá se použít druhý hever. Utáhnout vnější šroub pantu od kola. Musí se to párkrát vyzkoušet a dostat do ruky sílu utažení šroubu i výšku nadsazení dveří. Nakonec utáhnout vnitřní šroub. Je to docela milimetrová práce, protože při odhadování nadsazení dveří je nutno vzít v úvahu, že dveře si sednou dvakrát: jednou, když se sundá podložení dveří po utáhnutí šroubu pantu a podruhé, když se auto sundá z heveru. Takže se to musí párkrát zopakovat. Nicméně, kdo si dá záležet, má dveře seštelovány lépe než ze servisu, kde se s tím nikdo nepáře.  
    • Tak dnes jsem překonal 1500 km, píšu si to tady do deníčku 😄. Přes víkend to kašlu, to vedro je hrozné, dnes jsem jel 40 km a tachometr mi ukazoval 35,9°C - hruzinec. Jet nějaký delší kopec, tak mě jebne.🙈
    • No myslím, že jsi určitě neudělal chybu. Tak ať jsi taky spokojený. Já jsem zatím max. spokojený 😉👍 
  • Vytvořit...