O.v.i. Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 ty voe on je v litve.. nedame kavu na pul cesty? :D Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 (upraveno) Vcera probehla malicka testovaci jizda.. :) Upraveno Říjen 17, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 17, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 Není ta R32ka kupovaná nedávno u Auto-Exner? Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 (upraveno) Ne ne,par let zpet na Jarove.. ;) Upraveno Říjen 18, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 Tak trocha "nostalgie"...Minuly tyden prezuto na stary letaky za zamerem jet tuto sobotu se svizt do Mostu,z cehoz nakonec seslo.. :( Tak je z toho aspn par fotek.. ;) Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 24, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 Je videt krasne ze i samotny snizeni prospeje ;) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 No a od vcera pripraveno na zimu..jeste koupit gumovy koberce,nahodit predni zasterky a je to fertig.. :D Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Říjen 24, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 Tak trocha "nostalgie"...Minuly tyden prezuto na stary letaky za zamerem jet tuto sobotu se svizt do Mostu,z cehoz nakonec seslo.. :( Tak je z toho aspn par fotek.. ;) To jsou nádherný kola, to jsou 18" nebo 19" a jaká značka? Jinak k autu není co bych dodal, absolutní skvost. Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Říjen 24, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 vypadá to na repliky R8 v 8x18 :) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 Snowboarďák mě předběh.. :D Nicmene je to přesně jak píše.. ;) A diky 007.. ;) Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Říjen 24, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 Pěkné, pěkná pane... Si zvedal na zimu? Co podvozek, stále spokojenost? Jak se změnila pohodlnost o proti serii? Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Říjen 24, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 Po zmene podvozku si bol nastavit okrem geo aj xenony? Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Říjen 24, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 Geometrie se ti nerozháže.. maximálně se ti na zadku změní lehce odklon, ale nepřikládal bych tomu nutnost to přeměřovat, to samé xenony. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 Cjoctavian: No geosku jsem pro jistotu udelat nechal,byla rozhozena minimalne,spis ty odklony,jak pise Vasekk,ale to bylo par minut,takze jsem to neresil...Xenony zrovna tak,ty se zvedly samy.. ;) Octavius: Diky diky.. :) Covece nezvedal,to jen na tech zimakach vapada nejak vejs..I kdyz je fakt,ze ty fotky to proti realu trosku umocnujou.. S podvozkem stale spokojenost,neboucha to,neklepe,sedi,nenaklani se..Oproti serii to prituhlo,ale minimalne..nektery diry a hupy na silnici to filtruje lip,nez serie,tim ze se to nehoupne..Ale kdyz vymeles diru jednim kolem,neni to zadna drba..jediny,kde je to tuzsi,tak v situaci,kdy prejizdis pricny nerovnosti celou napravou najednou-pricny prahy,frezovani silnice,vyjety koleje na krizovatce atd..TAm bych to prirovnal k podvozku RSI, kde to v tomhle ohledu taky bylo tuhy..Jinak si nemzu stezovat! ;) Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Říjen 24, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 Vdaka za radu. To myslis, akoze tie naklonove cidla na napravach to nastavili spravne, alebo ako? BTW: cize si dalsi plne spokojny s tym AP? Nedavno som v mojom vlakne zacal mensiu diskusiu - ci sa viac oplati spickovy pevny alebo lacnejsi stelovak...a skoncilo to pri odporucani AP ;) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 Jj,presne tak,cidla se o to postarala,takze bez problemu.. ;) Ano,tak nejak bych se mezi spokojene uzivatele AP zaradil.. :) Ja do toho sel po zkusenostejch Chjetjova,po tom,co me svezl a utvrdil jsem se v tom,ze ten podvozek nejsou jen tvrdy pruziny a tlumice s hustsim olejem..A taky pro to,ze AP jsou porad pod kridly KW..nejakym zpusobem jsem tomu duveroval a rozhodne nelituju,ze jsem se pro to rozhodl a koupil.. ;) Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Říjen 25, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 Takze mam o starost menej ;) Vdaka za rady. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Jasny.. ;) Neni vubec zac..Jsem zvedavej,jak vyberes.. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Prosinec 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2011 Tak po dlouhy dobe se neco deje..Pravdepodobne je v riti ventil odvetrani kliky..A skodovka nedodava dily,pac se jim sesypaly kompy,takze parada.. Odkaz ke komentáři
papstbiker Odesláno Prosinec 15, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2011 Ve škodovce spadl SAP system. Taky ho máme ve firmě a je to sranda rozjet to zpátky, když to zhavaruje :lool: Naštěstí se to nestává často B) Určitě ti to brzy pošlou Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Prosinec 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2011 NO jasny,dokazu si to predstavit,navic kdyz se SAP sesype gigantovi jako je Skodovka.. To si zas SAPisti vydelaj.. :D No doufam,ze to brzo prijde.. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 16, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2011 SAP má většina velkých společnosti a když se člověk v tom naučí dělat tak to je pohoda :D Nám to spadne jednou za rok ale vždy jen na chvilku :) Bohužel... Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Prosinec 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2011 Jj,vim ze ma..myslel jsem to tak,ze kdyz se to sesype ve fabrice,kde je na tom vsechno zavisly,tak je to proste kompletamente v prdeli.. :D V SAPu prijmo sem nikdy nedelal,ale zato jsem delal v jinejch nadherach.. :D Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 16, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2011 zato jsem delal v jinejch nadherach.. :D a keroupak tím myslíme :D Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2011 NO,treba SynCron, Planing Wizard atd.. Odkaz ke komentáři
Vany Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Koho pak to asi je. :lool: Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 dle SPZ nějaký kmotr :D Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 19, 2012 Sdílet Odesláno Duben 19, 2012 tak vsecko nej ty draku... :pivo: vecer si tuknu jednou za tebe.. ;) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2012 Sem dlouho nevlezl do vlastniho tematu koukam.. :D Hehe,Tome,tys byl taky na karach, nebo kdes me tam vyhmat? :D Volove,prej kmotr.. :D Ovi,diky! ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky