Vany Odesláno Duben 20, 2012 Sdílet Odesláno Duben 20, 2012 Potkal jsem te ve dveřích. :lool: Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2012 Fakt?Mel ses hlasit ty voeeee.. :) Ja byl zabranej do debaty o najetejch casech urcite.. :lool: Jinak tady neco po sto letech pro oziveni.. :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 23, 2012 Sdílet Odesláno Duben 23, 2012 moc povedena fotecka :palec: Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 23, 2012 Sdílet Odesláno Duben 23, 2012 To teda jo libova!! Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Duben 23, 2012 Sdílet Odesláno Duben 23, 2012 Ahoj čoveče dnes jsem se celý den motal okolo tvého města a nějak jsem na tebe neměl telefon, že by jsme dali nějaký meeting.. :( škoda Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Jedna provokační pro tebe... Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 (upraveno) Diiik ses hodnej! :D Jinak i ja po dlouhe dobe neco udelal..Tahle myslenka me drzi uz dlouho,jen se mi do toho porad nejak nechtelo..A ted jsem mel o vikendu volnou chvilku a prepadla me myslenka si pohrat..A je z toho CARBON INSIDE... :D Jen je nezvyk,jak je to ted vevnitr tmavy.. Fotky jsou mobilovky.. :-/ Upraveno Květen 2, 2012 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Není zač, já věděl, že z toho budeš mít radost. A Carbon je fajnovej.. Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 To je hodně pěkné ... stejné jako má Chipmann ;) Jinak jak se ti to dělalo? Jsou to sice malé plochy ale samej záhyb atd ... Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Jo,vypada to mnohem lip,nez co dela skodovka tu imitaci. Pekny Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Určitě lepší lepší jak škoda carbon, ale zase Benet je někde jinde. U těhle folií postrádám vysoký lesk. Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Jedine treba zkusit tu folii jeste prelakovat bezbarvym lakem aby to bylo veruhodny karbonu Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Super práce pane..;) Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 máš to parádní, pane Louko Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Diky panove.. :) Vasekk: Jj, to jo no, byt to jeste leskly,bylo by to zas o level dal..Taky jsem si rikal,jak to do toho lesku dostat,jestli laknout,jak pise Michal,nebo treba dat pruhlednou tolii..Ale myslim,ze lak by byl asi lepsi volba..Jinak jak jsem psal,zatim si zvykam na to,ze intros ted pusobi celkove tmavsi, neni to "rozbite" tim svetlym no..Kazdopadne ani tak mi ten mat nevadi,zas to myslim vynahrazuje ten 3D efekt.. 2hipi: Rikal jsem si,ze to tu uz nekdo ma, vim, ze to mival Gowster v cervenakovi,ale na Chipmanna jsem si nevzpomnel, no neva.. :) Jinak se s tim nedela spatne obecne a tyhle plochy se delaly dobre,nejhorsi to bylo kolem spodni hrany otvoru na ovladani klimosky atd,tam to bylo takovy zapeklity, dost zahybu a zlomu ruznejma smerama na malym prostoru, ale jinak to slo dobre, kdyz se to hodne nahreje,je to fakt jak zvejkacka.. :) Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Ten karbon je super vec Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 vypadá to o 100% líp!!! Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 čau, taky mám karbon. je to pěkné jak čert,ale zlobí to. Vždycky, když se oteplí, tak se udělají bubliny. Pokud jsi nepoužil to special lepidlo na fólie, tak ti bude taky bublat:-( Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Ne ne,nepouzival jsem lepidlo na folie..Ale tohle co pises me napadlo presne..Dneska parak jako krava,tak jsem zvedavej,co na me vybafne az prijdu do auta, hlavne na tech mistech, kde je ta folie "vic namahana"...No uvidime.. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Tak prihodim par fotek z minulyho vikendu, jeli jsme s kamosem takovou "sranda soutez" - orientacni rally..Je to celkem sranda.. :D Zavodak jak malovanej.. :lool: Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Martas, kde se to jelo? Máš nějakej itinerář? Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Jj, Eva a Adam Rally..Ten nazev no, ja vim... Ale porada to prvni cesky automotoklub zen. Me tam loni poprve dotahli známí a bylo to dobry, tak sem do toho sel letos znova, jen s jinym navigatorem.. :D Octavius: Loni a letos se to jelo v okoli Doks a Machova kraje, ale po dvou letech se to vzdy stehuje zase jinam..Itinerar na webu neni,ale po vikendu bych ti mohl neco poslat mailem. Jinak tady je link na poradajici AMKZ. Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Červen 8, 2012 Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 Včera jsem Tě potkal na Prašným mostě nad Letnou:) Moc hezký auto:) Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Červen 8, 2012 Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 ty vole, taky znám jednu členku toho autoklubu a říkala, že mají orienťák u Mácháče, jen byly Chabry, tak jsem jel tam :D Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 mstoces: Diky.. :) Cim jsi jel? Bobajz: Fakt jo?hehe.. :) Tak se na pristi rok dohodnem a muzem udelat bandu lidi..je to dobry nahodou..Jen pristi rok to bude uz nekde jinde..ale to neva.. Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 8, 2012 Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 Ty jo to mě taky zajímááá Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 8, 2012 Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 aby z toho nakonec nebylo OC orientacni rally :lool: :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 akorat me napadlo zorganizovat neco vlastniho celyho :) udelat OC orientacni rallye, zadna rychlost, hezly to spocitat aby lidi museli jet i podle predpisu :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky