Baurak Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 s tim carbonem na strechu teda nevim nevim, to pak muze zalepit cely auto :o :lool: Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 ja bych se toho nebal :o Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 no jenze ten ma jeste horni cast cernou, coz je taky uplne neco jinyho :-) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 tu horni cast bych necernil.. to uz se me tolik nelibi.. :D mozna polepit jen toto a dat to tam misto polepeni kridla? http://www.superskoda.com/Skoda/SALE/Octav...ASTIC-MATERIAL- Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 Hosi,myslim,ze v realu to kridlo pusobi lip,nez takhle na fotkach,nevim..Je to muj dojem.. :D Vojto nebooooj,podvozek jde na karu zitra odpol.. :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 ja uz to auto musim videt, kola i kridlo bez toho nechci hodnotit porad :D Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 to bys musel vyrazit s nama :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 mi to nerikej, vis jak me to stve :D ale activ day v bely chci stopro jet :D Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 Tak a je to tam..A je to vysoky,kdyz sme to delali,tak sem nevedel,tak jsem nastavil neco rozumnyho,ale chce to jeste dooolu.. :) A nebyl pak uz cas to vyladit..Mooozna dneska pres obed,ale to si nejsem jistej.. Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 hele kolego... co geo? Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 No,to musim spachat co nejdriv.. :-/ Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 parádička, přes víkend shodit níž a bude to luxus Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 Jj,tak to nejspis bude,jeste si s tim pohraju.. Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 co je to za značku? máš odkaž na nějaký Eshop? Jak se to chová? díky Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 AP Sportfahrwerke, jezdí na něm i Chjejtov od loňskýho léta Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 (upraveno) Je to AP Sportfahwerke, ma ho i Chjetjov na svy kare,zadna mrdka to snad nebude,pac to patri pod KW.. Chova se to celkem dobre,sice sem najel kulovy relativne,ale zda se to byt dobry,je to tuzsi,ale zadnej zebrinak, diry,kanaly atd. to vytlumi dobre a neni to uskakany nejak brutal..Zatim se mi to zda dobry..dneska me cekaj naky pojizkdy po PH,tak sem na to zvedavej.. Jinak u nas to prodava treba Escape6.. :lool: EDIT: Dakie,platis mi pivo.. :) Upraveno Červenec 1, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 prdlajs, já to napsal dřív Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 Sem se s tim moc vypisoval no.. Ale napsals to mezi tim,co ja to šmodrchal.. :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 ale stejně je tam můj příspěvek dřív tak na besídce, jasný! :) Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 no podle popisu se to zdá být dobrý, jen mě děsí to že to patří pod KW, já KW na našich silnicích moc nemusím Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 Jj,zda se to byt dobry..Myslel jsem to tak,ze by se tim vyvojem toho podvozku mohl i nekdo zabyvat.. Proc te desi KW na nasich silnicich?Ja co mam zkusenosti,tak prave supr..Tlumi,filtruje nerovnosti,ale kara se nenaklani atd.. :) Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 Já byl teda vždy na HP sporting. Tenkrát na Feldě jsem měl sportingy, pak po větším zásahu to byly tréningáče (ty byly tvrdý ale na rozbitých silnicích fungovaly a neodskakovaly). Proto jsem pak na Octu koupil zase od HP sportingy na to denní ježdění. V tý době jsem to mohl přímo porovnat s KW V.1 a to mě až zaskočilo jak ot nefungovalo, ve větších rychlostech na nerovnostech jsem měl pocit jako by to mělo někam odskákat. KW tedy dobrý, ale na dokonalou silnici. Proto jsem teď na GTI nechal udělat pružiny v podobné charakteristice jako má Edice 30 (nižší a tužší). Funguje to dobře a je to pohodlný, ale stejně do budoucna bych rád štelovák, tak právě sonduju co a jak... na tom tvém bych se rád svezl, ať mám představu. Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 supr MArtine doufám že na škoda treffnu to budeš mít už na zemi :D KDyž jsem ho tam dávál já tak jsme to taky nastavili na půlku závitu dali dolu z heveru a pomalu se nic nestalo, takže na druhej pokus to šlo rovnou na doraz... :D Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 Tak jsi videl,jak to je..dneska sem to stocil vpredu jeste o cca 1,5cm dolu..Zadek musim udelat asi az zitra,ta stelovaci miska se mi svine protaci cela..Takze zejtra nekam na sloupak a zas povolit rameno.. :smich: Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 3, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 jj taky se mi to protáčelo celý vzadu jinak dneska jsem objednal ty kratší pružiny od Luďka :P Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 To me jako inžove z rajchu zklamali.. :smich: Nastesti vesnickej mechani pomohl,kdyz vytahl ze skrine stare stahovak na pruziny na sto dvácu..Pruzinu jsem jen stahl,misku sesrouboval rukou a bylo.. :) :) Jeste sem si tam nechal asi centateck rezervu..bud dnes,nebo zitra nahazim fotos.. :) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 Tak tady je par mobil fotos soucasny podoby.. :) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 6, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 Pokud se nebudeš zlobit, když vyjádřím nesouhlasný názor, tak mě osobně se to moc nezamlouvá - zatmavená zadní světla, šedá kola, fólie, maska bez chromu, celkově to na mě dělá dojem, že je to auto takové mdlé, ale je to jen můj osobní názor. Odkaz ke komentáři
Ondra Odesláno Červenec 6, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 Mě se teda dost líbí hlavně ten zadek. Podobnou jednou chci :-) možná jedna jediná věc která mi nesedí jsou ty mračítka, ale to je věc názoru. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 6, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 Osobně se mi to líbí, pěkný to máte pane, prostě kombinace černošedé a modré, mračítka? šlo by to i bez nich, ale neuvažoval jsi trochu rozkopnout kola? zkusil bych je dát trochu ven. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky