Vasekk Odesláno Červenec 6, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 to už jsi vepředu nadoraz? :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 6, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 chtělo by to podložky pod kola, je to jak tramvaj :) ale jinak super! Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Červenec 6, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 Za mňa zníženie a auto ako celok :) Jedine mračítka down... Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Červenec 6, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 me se to libi... jeste bych dal strechu a zrcatka.. proboha hlavne ne chrom.. :) ale kdyz na to tak koukam.. cece ty podlozky asi jo... Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 6, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 Vypadá to pěkně.... A jak se to chová po jízdních stránkách? Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 6, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 Martine, je to moc pěkný :) Asi jen ty podložky bych fakt dal ... Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červenec 6, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 na podložky kakat spíš to položil co to jde Odkaz ke komentáři
Lomax Odesláno Červenec 6, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 Jenže když dá podložky tam bude škrtat :) Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 6, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 (upraveno) Mne se auto moc libilo na srazu v Nemecku, hlavne v pohybu vypada super. :) Upraveno Červenec 6, 2011 uživatelem houmik Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Tak ja s tema mracitkama asi nevim,nebo co.. :) Tihle dva mi taky rikali,ze je tam nemam mit.. :) :) :) :) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Ty sis je ještě vyfotil :)? Byla nějaká debata nebo co? Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Tak oni si moje auto fotili taky,tak jsem si je taky beljsknul.. :) :) No jooo,byla..Asi na pul hodiny..A budeme to resit na ouřadě.. :) Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Kvuli čemu si fotili auto? Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 asi se jim líbilo :) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Asi.. :) Kvuli tem mracitkum,ze podle toho četníka mracitka zakryvaji cinnou plochu svetla a nemsej tam bejt..Tak mu rikam,ze to ma atest 8SD a on na to "To me nezajima"..Tak sem mu rekl to samy a to uz mi bylo jasny,ze to bude na dyl... :) Prave jsem si atest vytiskl ze stranek MiloTecu,a na urade jim ho ukazu.. :) Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 to je malej ko*ot :) :) ale ja to zazil taky, nastesti se nechal policajt premluvit :-) Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Výborný... Nějakej důležitej. A kde a kdy to bylo když vidím usteckou značku? Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Cumi jak z jara, de*ilove. :) :) Dobre, ze si je vyfotil. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Baurak: Jj,asi tak nejak..Jenze von byl tak arogantni,ze ja nemel nejmensi duvod ani naladu s nim jednat nejak kultivovane,takze jsem se choval stejne,jako on..Navic ja vedel,ze jsem v pravu a ze tam ten atest proste je.. :) Octavius: presne,vyborny..jeste premyslim,jak si necham vykompenzovat to,ze si kvuli tomu,abych se dostavil na urad,budu muset brat volno z prace.. :) :) nejaka klauzule na to snad je,musim zjistit.. Jinak to bylo v na Machaci,jezdej tam v lete "vypomahat" Ustecky...Obcas tam i mistni mivaji auta s Usteckou RZ... Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 na ustecko, jeste tahle moderna asi nedorazila, tak se kluci snazej :) :) :) Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 A jeste vcelku mladej clovek, mohl by o tom mit alespon nejaky zakladni informace, kdyz te za to chce prudit. Nechapu... Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 No rekl mi,ze uz v tom nejakou chvili dela a ze to vi..A ze nejsem prvni s kym to resi..Tak mu rikam,ze je zajimavy,ze on je prvni,kdo to resi se mnou.. Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 tak jestli myslel, ze uz nejakou dobu dela v tom zelenym tak jsi mu mel rict, ze mu taky z toho zacal meknout mozek :D Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Hm, opravdu zajímavá story a celkem nepochopitelná. Na to, jestli máš nárok na nějaké odškodnění Ti asi nejlíp odpoví Petr. Osobně si myslím, že ano, ale cestou žaloby u soudu a za to Ti to stát nebude. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 (upraveno) No,myslim,ze to byl proste subjektivni problem tohoto jedince.. :D Jj,Petr by mi urco poradil,ja mam kamarada taky pravnika,takze nez tam pujdu si pekne vsechno proklepnu.. Jasny,jako do Štrasburku to nepozenu,to mi za to nestoji..myslim,ze dal nez na mistni MU se to nedostane.. :D Upraveno Červenec 7, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 docela zabava s prislusenikem, podeziram ho z machrovani pred kolegyni a mindraku z vozu fabia se svetylky na strese jinak kolego na fotkach maly zalezly kola, nechci bejt zlej jako jo, ale neco bych s tim delal :D Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 Pokud se nebudeš zlobit, když vyjádřím nesouhlasný názor, tak mě osobně se to moc nezamlouvá - zatmavená zadní světla, šedá kola, fólie, maska bez chromu, celkově to na mě dělá dojem, že je to auto takové mdlé, ale je to jen můj osobní názor. Nezlobim.. Chtel jsem to prave sladit vsechno do modro,cerno/seda,nebo jak to nazvat,aby tam neblo milion vzrou a barev a to si myslim,ze se povedlo...Prave,ze treba chromova maska by tam na me byla moc rvava..jedine,co bych jako vyrazne na aute snesl,by byly bily kola-Braidy,jako jsem mel na stribrene.. :D to už jsi vepředu nadoraz? :D Ne ne,nejsem,jeste tam je lehce pres centak zavitu.. :D Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 jak sem ti rikal srat na ne a hlavne je fotit .. maj to hrozne rady... ja uz mam sbirku Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 (upraveno) Mne se auto moc libilo na srazu v Nemecku, hlavne v pohybu vypada super. Diky to rad slysim i vam ostatnim diky za pochvalu, Jardo, Ondro, Duri.. :D Jeste k tem kolum a podlozkam...Ono to v realu vypada mozna min zalezly,nez to opravdu je..nicmene to me taky malicko sere..Ty R8 repliky byly ET 45 a bylo to pekny,tyhle jsou ET 48 a prijde mi to,ze je to snad o centak zalezly.. O podlozkach jsem uz taky uvazoval,jenze problem je v tom,ze silnejsi,nez 1cm nechci a to proto,abych neskrtal a taky,aby to nebylo moc..myslim,ze ideal by to bylo tak tech 5-8mm,jenze to tam zas dat nechci,protoze nebudou mit centrovaci dosedaci plochu..A kola jen na srouby aniz by sedely na nabe,si nedam,nehodlam cekat na to,az se to strihne.. :( Kdybych jezdil vyletni tempo,tak mozna,ale jelioz si auto snazim uzivat,tak se mi tahle myslenka nelibi.. :( Vypadá to pěkně.... A jak se to chová po jízdních stránkách? Hele,je to dobry,zatim jsem spokojen..nemam pocit,ze by to odskakovalo,krasne to kopiruje silnici,diry,nebo hrboly /zaplacnuty diry atd/ to filtruje v pohode..Jediny,kde to znatelne ztuhlo jsou pricny nerovnosti,jako treba preklady na mostech,vyjety koleje na krizovatce,ktery prejizdis napric,nebo tak..Ale jinak pohodlny,nemam pocit,ze by se to naklanelo a samozrejme na zatoceni - pohyby volantem to reaguje lepe,hbyteji.. :D Sedi to pekne,uz jsem to na par mistech,ktery mam najety vyzkousel a dobry jako.. :D Upraveno Červenec 7, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 (upraveno) To není o tom, že by se ti to střihlo to technicky není možný, ale nikdy bys to kolo nevycentroval správně jen šroubama. Možnost tu je a to aby ti šoustužník udělal kulatinku 57,1mm a na jednom konci to stáhnul na vnitřní průmer středovýho trnu a tento díl jsi do něj pak naklepnul a defakto si prodloužil středový trn. Pak bys mohl použít podložku 5-10mm podložku bez náběhu. Upraveno Červenec 7, 2011 uživatelem Vasekk Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky