Přejít na obsah

Marioškuv (nový) mazlík

Doporučené příspěvky

škoda, ty rs fl nárazníky tu prodával jeden týpek za osmičku včetně lakování ale bohužel je to pryč..

taky by mě zajímala ta spotřeba Mário, snad se k tomu nějaké rozumné tím ježděním mimo město a semafory propracuješ. :)

já už přemejšlim co dál a tak si rád přečtu jakej notor je do auta nejlepčí.

určitě chci silnější než 1.9 chrchel neb to od 150ti řve jako kráva a při 180ti žere jako otesánek (Vorlajz nebuď vztahovačnej )..

Upraveno uživatelem Superfatty
Odkaz ke komentáři
škoda, ty rs fl nárazníky tu prodával jeden týpek za osmičku včetně lakování ale bohužel je to pryč..

taky by mě zajímala ta spotřeba Mário, snad se k tomu nějaké rozumné tím ježděním mimo město a semafory propracuješ. :palec:

já už přemejšlim co dál a tak si rád přečtu jakej notor je do auta nejlepčí.

určitě chci silnější než 1.9 chrchel neb to od 150ti řve jako kráva a při 180ti žere jako otesánek (Vorlajz nebuď vztahovačnej )..

No uvidíme s tou spotřebou, zatím si fandím, ale pokud bude i o víc jak litr spotřeba větší, tak mi to stejně tu radost z nového auta a skvělého motoru nepokazí. Tolik toho nenajezdím za rok, aby mě pár litrů navíc zruinovalo. Nakonec, kdyby mi to vadilo tak bych ani neremcal v práci a držel hubu a mohl už teď jezdit v TDIčkové octavce :palec:

S rozhodnutím co dál, je to na tobě, předpokládám, že zůstaneš u stejného paliva co? A nebo chceš skusit benzínový motor?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Červená Corrida je nejlepší barva... :) Kdyby na FL nechali ty starý světla co mám já, tak by se mi to taky líbilo, ale ty FL světla se mi prostě a naprosto nelíbí... :-) A hlavně si tam nedávej ten znak RS co jsi měl na starém vozítku, je to spíš k smíchu než frajeřina... Sorry :lool: :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Tak mě je to jedno osobně, je to jenom na něm... Jen se mi to nikdy nelíbilo, když si dával někdo na nižší verze aut znáčky z vyšších... :-) Je to vesměs to samý, jako by jsi si koupil elektroniku od Sencoru a dal si tam znak Pioneer, jen proto, že se Ti ta značka líbí... Každopádně proti fandění motorsportu atd. nemám ani to nejmenší a v neposlední řadě je to jeho autíčko... Taky bych si do svýho nenechal kecat... :-D

Upraveno uživatelem Gowster
Odkaz ke komentáři

Tak to je jasný... Je to Tvoje kára, tak že i kdyby jsi si tam dal růžový elektrony, srdíčka na kapotu a dozadu křídlo jak z formule je to jenom Tvoje věc... :-) Ten pocit čekání na auto znám, RSo mám přesně týden a předtím sem čekal 2 měsíce, než dostanu peníze... Tak hodně trpělivosti a pak nadšení přeju... :D

Odkaz ke komentáři

Tak já ten pocit čekání na nové auto už zažívám po třetí a pořad se ho nemůžu nabažit :D Jinak červeňoch je už od úterka vyrobený a po víkendu ho dovezou na salón. Bohužel kvůli práci si pro něj pojedu až v pátek, ale to zas tolik nevadí, den sem den tam, mě už nezabije.... navíc jestli bude takhle pršet, jak teď celý poslední týden, tak ho tam nechám ještě přes víkend a počkám si až bude hezky a sucho. Nehci ho hned zašpinit....voňafku :o

Odkaz ke komentáři

Tož chalani, auti je doma. Zítra ehmmm nebo spiš dneska někdy k večeru nahodím fotky z přebírání auta. Prvni dojmy? Jedním slovem úúúúžasnééé!!! Jede to krásně, víc jak do 4500 ot. jsem to nevytočil a to taky snad jen jednou na dvě vteřiny, jinak jsme se celou cestu domů z autosalonu (cca. 120 km) pohyboval tak do 3500 ot. Člověk jen pošimrá plyn a hnedka tam je na čtverku třeba z 80km/h na 120 km/h ani nemrkne. 160 km/h je tam taky během chviličky, no prostě luxus a to předjíždění je neskutečné! Nebýt nového auta tak bych OII RS TDI, která jela předemnou do kopce Šternberské Ecce Homo víc než jen potrápil. Prostě super, jede to na jakoukoliv rychlost úžasně. A co se týče spotřeby, tak ve dvou lidech na trase Olomouc - Jeseník (120 km po okreskách) byla spotřeba rovných 7 litrů na sto, což je myslím víc než dobré na auto které mělo na tachometru při přebírání 9 km :-)

Jediný co mi trošku kazilo náladu bylo počasí, protože po asi 30 km začalo pršet a auti jsem dovezl domů do garáže lehce špinavé a mokré. Už se těším na zítřek, vlastně už dnešek.... pojedeme se opět někam projet.... jen tak pro radost

Jinak interier špica, nejlepší jsou ty sedačky z paketu Dynamic a třiramenný volant!!! Jo a musím si zvyknout, že tam je šestý rychlostní stupeň

Odkaz ke komentáři

Romarioo: jo chlape máš úplnou pravdu, vyjíždět s novým autem ze salónu je šupa pocit a ta vůně novoty v interieru je prostě k učichání se :) Nechápu proč neprodávají do auta stromečky s vůní "fungl nová kará" Zatím jezdím se zavřenými okny a vyplou klimou, aby mi ta vůně vydržela co nejdéle :D :)

kalic: no měl jsem chuť jim to auto tam nechat, když jsem viděl "kolik" to má najeto :) Díky za přání!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...