ViktorMPI Odesláno Květen 15, 2010 Sdílet Odesláno Květen 15, 2010 Ty sedačky musí být parádní! :) Užívej funglovku. Na sraz někdy doraž, hodíme řeč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr07 Odesláno Květen 16, 2010 Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 Gratulace k autu.Supr motor a jak říká můj otec,auto má být červený. :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dutch Odesláno Květen 16, 2010 Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 Gratulujem k novemu autku.Troska mi to pripomenulo cas ked som si ja bral funglovku OII/FL/1.9 TDI/2009/77kw. To bolo pred rokom a teraz mam nalietane 63 000km. Zatial spokojnost. Vela stastnych km. PS: A poriadne ju prevetraj aby si nemal pavuciny na tom lestenom vyfuku. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hush Odesláno Květen 16, 2010 Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 Gratuluju k novému autu, jási to svoje (OII combi) kupoval před 14 dny a vůně nového vozu jak tu někdo psal je nepopsatelná stejně jako ten pocit že si vezš funglovku. Takže ještě jednou gratulace a mnoho najetých kilometrů bez nehod. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marios Odesláno Květen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 Všem moc díky za gratulaci, užívám si pocitu a samozřejmě i auta každý den. Je to šupa!! Mám takový dotaz. Jak se dají vycvaknout ty koberečky s toho fixačního bazmeku nevíte někdo? viz foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marios Odesláno Květen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 ViktorMPI: jo na sraz přijedu a dámě šprocha. Kdy a kde je nějaký naplánovaný? Nemám v tom přehled... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marios Odesláno Květen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 Gratuluju k novému autu, jási to svoje (OII combi) kupoval před 14 dny a vůně nového vozu jak tu někdo psal je nepopsatelná stejně jako ten pocit že si vezš funglovku. Takže ještě jednou gratulace a mnoho najetých kilometrů bez nehod. :-) Jojo máš úplnou pravdu. Ještě ta tvoje voní v interieru novotou a nebo už si ji tolik provětral že ne? Já mám zatím 200 km najeto, což je méně než co zvládnu za den ujet na kole 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marios Odesláno Květen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 Ještě jeden dotaz, chtěl jsem si natřít brzdové třmeny aby nerezavěly, ale po sundání kol a bližším pohledu na ně mi přijde že už jsou nějakým stříbrným povrchovým nátěrem opatřeny. Co myslíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 16, 2010 Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 to bude ten strieborný náter od škodovky gratulujem k autu, neplánuješ nejaké lízatko na kufor? Inak ten koberček je myslím ako skrutka tak ho treba vytočiť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Květen 16, 2010 Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 podla mna to kludne natri hammerite. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Květen 16, 2010 Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 Všem moc díky za gratulaci, užívám si pocitu a samozřejmě i auta každý den. Je to šupa!!Mám takový dotaz. Jak se dají vycvaknout ty koberečky s toho fixačního bazmeku nevíte někdo? viz foto normálně za to zatáhni směrem nahoru a ono se to uvolní.... mám stejný typ uchycení.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Květen 16, 2010 Sdílet Odesláno Květen 16, 2010 Tak ses konečně dočkal, takže gratz k autu a užívej Turbíny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Taky přeju vše nej s novým autem. Skoro před rokem jsem si taky přivezl nové auto domů, je to supr pocit. Vůni novoty jsem cítil minimálně čtvrt roku a ještě teď na jaře s prvním prohřátím interiéru od sluníčka se ta vůně na chvíli vrátila, tak jsem zavzpomínal. Ten kobereček stačí opravdu jen nazvednout, on s esám odcvakne, ale já pro jistotu, abych nevyrval ten držáček z koberce pod tím, tlačím třeba šroubovákem na ten střed a pak teprve zvedám ten kobereček. Taky jsem měl ty třmeny stříbrné, ale už se ta barva zašpinila. Tento rok se chystám na červený lak, ale počasí mi zatím nepřeje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 omg Libo, černý auto s čerenjma třmenama? to bude jak pěst na voko... kor dyž máš teď ty černý světla... já nevím no.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 čerenjma = červenejma nebo černejma? Myslíš, že s červenýma by to vypalo blbě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 mělo to být s červenejma a myslím, že první, čeho si lidi na autě všimnou budou ty třmeny.. .ale otázkou je, zda to právě není tvým cílem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Gratz k autí Mariosi... tá červená vyzerá krásne aj na FL.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 ViktorMPI: jo na sraz přijedu a dámě šprocha. Kdy a kde je nějaký naplánovaný? Nemám v tom přehled... Mně teď ty srazy bohužel nevychází a koukám, že nepojedu ani na ten celorepublikovej OC v září , protože jedu na svatbu. Tak snad bude v létě aspoň něco menšího ještě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 a co beskydy za 14 dni ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marios Odesláno Květen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 Jake beskydy? 29. kvetna jedu do Olmiku na testovaci jizdy s FL Fabiema, Yetim a OII s 1.2 TSI motorama, tak bych to mel kousek do Beskyd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=3525 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marios Odesláno Květen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 diky, přijedu! Pokud mi do toho nic nevleze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 tak to se budeme těšit, koukám to už budeme 3x TSI FL na srazu jinak corrida nádherná, moc moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Květen 17, 2010 Sdílet Odesláno Květen 17, 2010 a 2.0 FSI tam bude? páč jestli jo, tak nejedu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marios Odesláno Květen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2010 Tak se omlouvám, ale v tom zápalu nadšení jsem zapoměl že 29.5. jsem na volbách a nemůžú přijet. :D Kuwaaaa a to jsem to chtěl spojit s návštěvou aquaparku v kravařích.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marios Odesláno Květen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2010 Tak pár foteček s dnešního focení s naleštěným autem a s novou registrační značkou, kterou jsem si dneska vyšpelil :) Jinak zatím máme najeto jen 228 km, protože nebyl čas jezdit a navíc stejně pršelo pořád, tak to ani nemělo cenu vytahovat z garáže :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Květen 20, 2010 Sdílet Odesláno Květen 20, 2010 dobrý... :D ale ty kola, nejsou nějaký malý???? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 20, 2010 Sdílet Odesláno Květen 20, 2010 Marios: fakt máš samé osmičky? :D vypadá fakt dobře a jestli jezdiš jen za dobrého počasi tak jsi fakt borec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 20, 2010 Sdílet Odesláno Květen 20, 2010 pekna je, jen 17ky by to chtelo a zasterky pryc :) ... otazka priorit no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 20, 2010 Sdílet Odesláno Květen 20, 2010 Neviem mne sa červená veľmi nehodí na OII, pozerám že väčšine sa páči ale na také auto to chce metalízu alebo niečo výnimočné... inak SPZ dobrá ak je pravá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.