kraťas Odesláno Listopad 30, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2019 zdravím, chtěl bych se zeptat. Od minulé výměny uplynul rok, ale s autem se skoro nejezdilo, protože jsem předělával barák. Najel jsem jen 7000km. Je nutná výměna nebo to můžu nechat na později? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
15degren Odesláno Prosinec 9, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2019 pokud tam máš 5W30 507.00 tak můžeš jezdit, ten to olej má životnost 2 roky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraťas Odesláno Prosinec 11, 2019 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2019 díky za odpověď, jj mám přesně tento olej, myslel jsem, že po roce je nutná výměna, i když kilometry nejsou najeté 0 Citovat Odkaz ke komentáři
15degren Odesláno Leden 6, 2020 Sdílet Odesláno Leden 6, 2020 507.00 má životnost 30K km a 2 roky přičemž u km nájezdu se dá pochybovat o jeho vlivu na motor ale co se týče věku oleje, tak tam bych se toho nebál a klidně to tam necelé dva roky nechal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sas Odesláno Březen 8, 2023 Sdílet Odesláno Březen 8, 2023 zdravim nebudu zakladat nove tema kamos koupil octu combi grren line 1,6 tdi 81kw 6q,jaky olej tam ma byt?prodavajici tomu prd rozumi,rikal mu polosy. 10w40,tod vse ,nejaka norma atd mu nic nerika.dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 8, 2023 Sdílet Odesláno Březen 8, 2023 Boha jeho, tyhle názory z minulého století mě úplně iritují. Ne opravdu vyskozní ani výkonnostní třída nema na typ základového oleje žádný vliv! Pokud tohle řekne automechanik, tak od něj pryč. Doporučený typ oleje je vždy na základě normy výrobce vozu. A to je uvedeno v návodu k vozidlu, pro konkrétní typ motoru. Eventuálně si najdu u svého vysněného výrobce olejů jeho mazací plán. Kde to mají většinou také uvedeno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sas Odesláno Březen 8, 2023 Sdílet Odesláno Březen 8, 2023 to ja vim,prodavajici antitalent a kamos kupujici to sami,pry mu mam zjistit od kupujiciho jakej olej ale ten vi hov.,jsem mu rikal at zajede do skodovky tam mu to vymeni i s filtrem a napisi jaky olej a kolik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.