Přejít na obsah

Kimiho fiála

Doporučené příspěvky

Takže tohle je moje fialová Oktávka v na slunci krásné fialové barvě Esprit.

Motorizace: 1,9TDI 81kw (zatím bez úprav)

Podvozek: bez úprav

Kola: 6,5/15" (195/65/15) -zimní pneu

- letní jsou v dohlednu :palec:

jinak je to r.v.99 (přihlášeno 27.12.1999 :-D )

výbava SLX

-koupena v docela nehezkém stavu(alespon co se interieru týče-sedačky byly absolutně zaprasené a tak celkově) takže to asi 6hodin usilovné práce docela spravilo :DŠkoda,že již nemám fotky,hned jak jsem ji kupoval,vypadala trošku jinak,jako prasátko :-D

-od koupi už jsem do ní po technické stránce,něco málo i vzhledové něco naházel a pořád to nevypadá,že bych se chystal končit =o

Je to auto,které jsem si víceméně koupil za vlastní peníze ,jelikož je mi teprv 18let a studuji,tak některý věc nejdou ladit hned jak by se líbilo :smich:

Plánů je hodně,od letních kol(16"),přes tonované skla,chip,lakování střechy až po technické dotažení některých částí.

snmek0185.jpg

snmek0179.jpg

snmek0178.jpg

snmek0171.jpg

snmek0170.jpg

snmek0186.jpg

snmek0205.jpg

snmek0204.jpg

snmek0203.jpg

Odkaz ke komentáři

Řikám,je toho hodně, ale co se exterieru týče,tak kola(chci aby lícovali s podbehy,takze musim zvolit vhodné ET vzhledem k šířce ráfku),pak udělat lak,tam kde je to třeba,nalakovat lišty+kliky,černým matným lakem dát brzdiče+fialové lesklé nápisy brzdičů,možná zadní face naraznik do barvy a nebo jen tenhle nalakovat komplet,pak zatonovat a toť asi vše. Interiér to je kapitola sama pro sebe,ten světlý je proste háklivý na nečistoty.

Odkaz ke komentáři
Řikám,je toho hodně, ale co se exterieru týče,tak kola(chci aby lícovali s podbehy,takze musim zvolit vhodné ET vzhledem k šířce ráfku),pak udělat lak,tam kde je to třeba,nalakovat lišty+kliky,černým matným lakem dát brzdiče+fialové lesklé nápisy brzdičů,možná zadní face naraznik do barvy a nebo jen tenhle nalakovat komplet,pak zatonovat a toť asi vše. Interiér to je kapitola sama pro sebe,ten světlý je proste háklivý na nečistoty.

tak to stačí,to jsou dobrý plány :palec: já mám 19''kola s ET 45 a dá se s tím jezdit v pohodě :D taky mám ještě bějaký plány.ale už na to všechno není moc čas a peníze a navíc ted čekám ještě na druhý auto až se mi vrátí z lakovny

Odkaz ke komentáři

Abych pravdu rekl,ve skutečnosti vypadají přesně tak,jak jsem si je velikostne predstavoval... a po dlouhem zkoumání jsem nakonec taky dospel k tomu,že k takto staremu autu,se proste noc nehodí mnohopaprskové disky s loukotěmi až do kraje.Sice to muže vypadat větší to kolo,ale nechci za každou cenu opticky větší disk ,který by mi k autu neseděl. ;)

Odkaz ke komentáři

Tak tě tu vítám..... už sme se pokaly spolu ve vyškově...barva super..jen to chce ještě poladit lakošem...asi to u předchozího majitele neměla lehké

MfM...nemohl sem ho uvítat páč sem neměl pc..takže ani u mě ve vlákně sem nic nedával a nemohl sem ani vítat...

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
já nevím,většina z vás barví kliky,nemáš obavy že přítelkyně prstenama odře to co jsi tak parádně nastříkal.teda pokud přítelkyni(manželce)neotvíráš raději dveře sám. ;)

Originál okty po face je mají taky v barvě,jestli to vydrží ukáže až čas. Prstynkem si je mužu klidně odřít sám,takže ani přítelkyni dveře neotvírám ;) Na druhou strany jsem si všiml,poté co jsem dveře dneska otevřel a zavřel snad stokrát ,že k jejich otevření používám jenom první dva články prstů,takže kontakt kliky s prstýnkem nehrozí,horší je to s mističkama pod klikama,to je fakt,že ty už jsou hodně vydrapkané.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...