Milan hory Odesláno Únor 9, 2020 Sdílet Odesláno Únor 9, 2020 Dobrý den,nemá někdo zkušenost se spojkou na octavii 1.9 TDI,81kw po načipování na 105kw a kroutícího momentu 350nm,po načipování jsem dal celí noví spojkoví set od sachse dvouhmotný setrvašník,lamela,přítlačák a ložisko do ujetí 50o km spojka prokluzovala prý si musí sednou.pak přestala a vše bylo v pořádku až do ujeti cca15000km a cačala prokluzovat při 1800-2000 otáčkách a auto začalo více vybrovat.nemá někdo zkušenost co stím udělat?díky všem a pěkný den. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 9, 2020 Sdílet Odesláno Únor 9, 2020 (upraveno) Záleží na stylu jízdy. Nechci Ti brát iluze. Pokud na to opravdu šlapeš, může být po ní(spálená) Upraveno Únor 9, 2020 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Únor 9, 2020 Sdílet Odesláno Únor 9, 2020 Úprava nebo noha na spojce nebudou OK. Není problém točivý moment, ale jak rychle nastoupí. Rázový nástup během 200 ot. sice každého ohromí, ale spojku bohužel také. Nebo spíš ochromí. Dle přesných hodnot typuji firmu, bez brzdy s certifikátem. Možno upravit tak aby spojka vydržela, nebo přeobložit, či posílit sportovním kitem. Ovšem za cenu nekomfortu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Únor 9, 2020 Sdílet Odesláno Únor 9, 2020 Dej tam jednohmotu z FI ATD a je klid. Dvouhmota od Sachse nic neudrží. Ta neudrží ani serii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milan hory Odesláno Únor 9, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2020 Děkuji,a jakou značku tedy koupit Luk,Valeo nebo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Únor 9, 2020 Sdílet Odesláno Únor 9, 2020 FI má LUK, Ale musíš koupit i setrvačník,ATD má jednohmotu.https://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=10477 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milan hory Odesláno Únor 9, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2020 Díky👍 ještě jedna otázka, nebude to škubat při rozjezdu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 9, 2020 Sdílet Odesláno Únor 9, 2020 Mám čipnuto z 81kw na 112kw a 356nm, dvouhmotu jsem vyměnil za jednohmotu ATD a zbytek spojky mám z VR6 najeto na tím mám skoro 60000km a úplně bez problémů. Odesláno z mého HRY-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milan hory Odesláno Únor 9, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2020 Díky za příspěvek,při rozjezdech to nijak neškube a nehučí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 9, 2020 Sdílet Odesláno Únor 9, 2020 Při normální jízdě nepoznáš rozdíl mezi jednohmotou a dvouhmotou, malinko to skubne při používání tempomatu ale jen malinko, Odesláno z mého HRY-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Únor 10, 2020 Sdílet Odesláno Únor 10, 2020 Menší komfort je , ale řešení dobré. Ovšem platí co jsem psal výše, se špatnou úpravou dostane klika o něco více na prdel. Pokud by jsi spojku zajel se sérií, aby jsi jí nepálil, fungovala by podle mě stejně . stačí cca pár tisíc. A bez práce. Případně rozumnější sw. Nemyslím parametry , ale průběh. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 10, 2020 Sdílet Odesláno Únor 10, 2020 Přesně tak, mám pozvolný náběh výkonu Odesláno z mého HRY-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lavonier Odesláno Únor 12, 2020 Sdílet Odesláno Únor 12, 2020 Dobrý den, mám dotaz mám oktávku r.v 1997. Nejde na startovat, přijela jsem s obchodu, auto chcípla. Poté už nešlo nastartovat, nerozsvítí se kontrolka žhavení. Relé 109 to není, 3x měněno za nové. rozsvití se pouze když se ručně sepne. Myslela jsem, že muže být špatná jednotka, sehnala se nová, nic. Pří zkoušení zda jde do jednotky proud se ukázalo, že ne. Takže to může být elektrinou. Měl někdo podobný problém? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.