motorpower Odesláno Únor 11, 2020 Sdílet Odesláno Únor 11, 2020 Úpravy jednotek Bosch, měření na zkušebně před i po úpravě, vyhodnocení stavu vozu, DPF atd. Parametr úprav cca do 245PS , točivý moment dle stavu a typu převodovky. Úpravy převodovek DSG aby nepodtáčely a netrápily motor v nízkých otáčkách. Ke každé úpravě bonus v podobě SSoff , a další kódování dle dohody. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HolanVit Odesláno Únor 11, 2020 Sdílet Odesláno Únor 11, 2020 👍perfekní akorát na té fotce je TSI (moje 😁) Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Únor 11, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2020 Foto je jen ilustrační, aby tam něco bylo. Doufám, že nevadí, jak jsme se dohodli dal jsem na FB. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HolanVit Odesláno Únor 11, 2020 Sdílet Odesláno Únor 11, 2020 Jasně že nevadí. Mohl jsem akorát líp umýt 😉. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 6, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2020 Prosím Tě Petře mám dotaz, na stráknách jsem nenašel cenu ani graf u na kolik lze zvednout hodnoty u Scouta 135kW r.v.2016. Jsem zatím kupec čekatel, tak zjišťuju kolik to případně bude stát. A ještě dotaz mimo toto téma byl, motor 2.0 tDi 135 kW i s manuálem, nebo jen DSG? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 6, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2020 Petrovi zavolej, to je jistota, sem moc nechodí. Kdyžtak ti můžu poslat číslo do sz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 7, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2020 Díky, číslo mám, už od něj mám úpravu na Octavia II Scout. A ještě chvíli klidně počkám. Otázka pořízení je cca měsíc a ani potom to nepůjde hned na chip. Ale díky za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.