Mahoney Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Tak jsem si po své předchozí OI 1,6 55 kW pořídil něco komfortnějšího. Je to r.v. 2006 Elegance, najeto 62.000 km, moc pěkná a zachovalá. Navíc k ní mám ještě tažný zařízení. Oproti mé staré je tam spousta vychytávek, byl jsem nadšenej ze zabudovanýho Bluetooth, xenony taky moc fajn svítí a vůbec je to takový podařený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 at slouzi!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 toz vytaj mezi nama, gratulace k jinemu auti, tahle barva combikum slusi. Hodnes stastnych km bez nehod a prihod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Pekný kombík... nech slúži k spokojnosti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Přeju ať Ti dlouho vydrží... Nafťáček je na pohodu, to jezdí skoro zadarmo. A zase tam je ten hnusnej držák na mobil... :-)) Já to prostě říkám, že ho příští týden hned demontuju na svojí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Moooc pekna, taky jsem po ni koukal na Skodahome 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mahoney Odesláno Duben 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Jo, jo tam mi ji vyhlídl kamarád, původně jsem šel po OII kombi zlatá sahara co je tady v bazaru, ale vyfoukli mi ji před nosem tak jsem si tuto nemohl nechat ujít. Díky všem za přání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Jojo, o tu zlatou jsem se taky zajimal. No a tady na tu kdyz jsem volal tak mi pan rekl, ze jsi byl prvni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 jedna zlata kratka mozna bude brzo je to 1.9 majitele osobne znam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RemyZero Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Gratuluju k nové oktávě ....mam přesně taky tuhle barvu ISLAND v kombíku ... Je to krasavice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Pěkný mazlík, to je můj sen.... :) Jo a ten držák demontuj, fakt to tam kazí. Jen připomínám, že moje octáva je právě od Mahoneyho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mahoney Odesláno Duben 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Držák na mobil mám v plánu demontovat, ale nejdřív musím zjistit jak a jestli tam zůstanou nějaké díry, tak co mám koupit. Předpokládám, že bude určitě nějaká díra v rámečku, tak ten budu muset asi přikoupit. Má s tím už někdo zkušenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Moooc pekna, taky jsem po ni koukal na Skodahome :D Ať ti slouží a je bez problémů. Gratulace. :) Sousede, tak to ti něvěřím,že bys šel do Okty.... z Báva. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Držák na mobil mám v plánu demontovat, ale nejdřív musím zjistit jak a jestli tam zůstanou nějaké díry, tak co mám koupit. Předpokládám, že bude určitě nějaká díra v rámečku, tak ten budu muset asi přikoupit. Má s tím už někdo zkušenosti? Je třeba vyměnit rámeček rádia a lištu nad přihrádkou u spolujezdce, je v ní výřez viz citace dole. Já si tam nabastlil držák na Nokii. Odmontovat kastlík před spolujezdcem, povolit tu lištu (stříbrná nebo jakou máš), povolit šrouby co jsou tam, pak vycvaknout rámeček kolem rádia a povolit šrouby co drží radio na pravé straně, držák je chycen i pod ním. Rozpojit konektor.Bude třeba nový rámeček kolem rádia a lištu u spolujezdce, obojí je kvůli držáku vyřízlé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Hezká, ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.