KryštofKoska Odesláno Duben 29, 2020 Sdílet Odesláno Duben 29, 2020 Ahoj všichni 😊 rok zpět jsem měnil čelní sklo a jelikož nebylo pojištěno tak za nejlevnější možné bez senzoru stírání. Dnes jsem se konečně dokopal k výměně relé 192 za 377 ale bohužel mi stěrače stírají i v poloze 0. nevite co by to mohlo byt? Má snad být i jiná pačka? moc děkuji 😊 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Květen 4, 2020 Sdílet Odesláno Květen 4, 2020 Tam bude trochu jiné zapojení. To není jen o relátku.Třeba kouknout do plánu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KryštofKoska Odesláno Srpen 7, 2020 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2020 Vrátil jsem se k tomu teď po dvou měsících a jsem z toho porad mimo. nechápu, jak by mělo byt zapojeni jiné u Dešťoveho senzoru a cyklovače? Podle všeho co jsem pročetl by mělo byt zapojení jenom jedno. Nekdo mi ještě psal, že by to mohlo byt neoriginalnim relé (to zkusím v pondělí) a ještě jeden názor, ze by to mělo jít vyřešit a nastavit přes diagnostiku. dekuju moc za každou pomoc 😊 při nejhorším rozbiju sklo a napálím to na pojišťovnu a daji mi tam zpátky senzor 😂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JakubJ Odesláno Srpen 7, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2020 Ak ti ostal senzor, tak ho môžeš nalepiť vedľa zrkadla. Na aliexpresse sa dá kúpiť gélová podložka pod senzor. Ja to tak mám vyše roka a funguje to. Inak zapojenie by malo byť rovnaké, keď som to dorábal, tak som len vymenil relé a zapojil senzor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KryštofKoska Odesláno Srpen 10, 2020 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2020 Dnes jsem zkusil originální relé 377 z kamosoveho golfa a cyklovač fungoval... ejhle problém byl v tom neoriginalnim relé, které jsem koupil... Na tom co jsem dokupoval(viz foto) vůbec nesedí piny s tím co má kamos v golfu. Zítra píšu do obchodu co mi to prodali za věc 🤷♂️😊 s tím nalepením moc děkuju za nápad! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.