Jump to content

Octavia RS 230 steel grey

Recommended Posts

Asi nekvalitní 100oktan, bůh ví čím to ředí [emoji16]. Klapky tam na výfuku byly, ale bývalý majitel je vyřezal,takže je výfuk otevřený na stálo. Ale takhle to střílí výhradně ve sportu. Pops and bangs také pouze ve sportu.

Díkes Ozi, zkusím o víkend vzít kameru s přísavkou a něco natočit, protože střílení při řazení je fakt super. Nejideálnější mezi barákama si zastřílet, tam se zvuk hezky projeví. 

Edited by milos0785
  • 5 weeks later...

Aby to tu nebylo je Slunce a duha. Při obhlídce na zvedáku jsem zjistil rez mezi stykem LZ boku a zadního nárazníku. Auto těsně po záruce, takže se uplatňuje záruka na karoserii. Škodovka schválila opravu a lak,uhradí v plné výši. A já vůl čekal,že když si koupím mladý auto bude to OK. UPS...
Dle slov Škodovky,je na vině malá spára mezi blatníkem a narazníkem a vlivem teplot dochází ke tření. Bude se kritické místo dále opatřovat čirou fólií. 9ddbd6d9abd222d4b8d880b2bab1a69e.jpg
e28d827c4bb4d49db1b3f62a647dbfcb.jpg
7875bb5d086676c73363b85bc4b71c9d.jpg

Jojo, to auto vypadá neskutečně dravě 🙂

A prej decentně ztmavil odrazky 😄 Jsem se podíval prvně na foto po ztmavení a říkal jsem si, ty vole, jaké odrazky však tam žádné nejsou 😄

Pak jsem se podíval na foto před a už mi to bylo jasné 😄 Nevím jestli je to tak jen na foto nebo i v reálu, ale ty odrazky s tím difuzorem pěkně splývají 🙂 Což určitě vypadá líp 🙂 

Pánové děkuju za chválu[emoji106]
No odrazky... ta fotka trochu zkresluje a ztmaví odrazky. Každopádně mě čekají i zadní světla a přední mlhovky, ať to ladí.
17.8. Jde na welness opět k Denny’s Detailing care. A během opravy rzi se rozsvítila prohlídka bez výměny oleje, tudíž, rok od poslední prohlídky a to pro mě znamená výměnu oleje. V Lednu nás čeká STK,pak se bude ladit HW [emoji48]
O víkendu jsem se naháněl s Audi S4 B8 a příjemně vyrovnaný souboj. Připojil se k nám i Golf 6 GTI, ale ten zůstal někde vzadu [emoji16]

Škoda

Tak Passat má od pátku nového majitele ! Dva měsíce se prodával a první pořádný zájemce a hned ho vzal.
Jinak na RS mám zatmavené zadní světla a přední mlhovky. Foto mlhovek dodám v týdnu.
Za mě super, na foto je to tmavší než v reálu. b3b81d7786a8800634c7c9363bd21a4f.jpg

Tyjo možná bys měl ještě fajn zadní logo v komplet černé, ale takto jak to máš to zase podtrhuje ty kola.

85F78017-3352-417D-A298-6B3C81374E24.jpeg.b304d7c2f21e6ed08c73c8cce1aa834d.jpeg

Jinak sám asi půl roku váhám že si aktivuju zadní světla spolu s denním svícením, strašně se mi ty světla líbí, ale jak je to vypnuté, tak je to zas krásně decentní ten zadek, takže to pořád nemám 😂

Nad logem jsem uvažoval,ne že ne [emoji4] To vidím tak,že se zítra v práci budu minutku nudit,vlítnu na sklad a objednám je, případně OB díly to jistí. Alespoň se sundají a okolo nich se to pořádně přeleští.
Co se týče zadní světel při denním, špatný to není z hlediska viditelnosti, ale taky to prozatím nechám jak se to narodilo.
Než jsem ty světla zatmavil vážně jsem uvažoval nad tím,že dám světla z FL, ale teď ? Rozhodně nechám tyto.

Takový jeden jezdí po Praze po Jižní spojce, má Octavia 3 RS v kombíku, ale zadní světla FL, a jak jsem ho předjížděl, tak koukám do zpětného a vidím klasická světla, tak jsem si myslel, že jsem asi deb*l, ale ten týden jsem ho potkal ještě jednou a fakt to tak měl 😄 Obojí jsou pěkná, ale k trojce mi sedí víc trojkové a k FL zase ty z FL.. čistě subjektivně.

Ten blatník nechápu u 4 roky starého auta. U dvojkové jsem to nechával opravovat po 11 letech.

Jinak světla (obzvlášť když svítí:palec:) i odrazka super, jen ten výstřední difuzor mi k tomu moc nejde, ale možná by to chtělo posoudit na živo :cool:.

Difuzor je věc úhlu pohledu, má agresivní vzhled,ale jak píše Roman k tomu autu to prostě jde v kombinaci s tím co se ozývá z výfuku a jak to jede.
Já mu přezdívám “Lamač holení”[emoji16]
No blatník jsem nechápal ani já, ale skutečně dle vyjádření Škodovky, za to může vliv tepla a dva materiály které se o sebe třou... Mám opraveno, po celé délce, kde je styk nárazník s bokem nám nalepenou průhlednou fólii, aby to to již neopakovalo.  

Edited by milos0785

Sání od Forge prodáno a dnes dorazilo sání VW R600 dodáno firmou RSR performance.
Měnil jsem sání z důvodu estetiky a dle parametrů, by tohle sání mělo být výkonnější. Každopádně do kabiny je více slyšet tohle sání. Původně hadice měla být černá, ale nabídli mi šedivou,která ladí k barvě RS[emoji4]
420f41e46bed0928df8df8ce23cc1191.jpg