Přejít na obsah

Octavia RS 230 steel grey


Doporučené příspěvky

Ahoj, po cca 5 letech jsem se vrátil zpět ke slepici. Vystřídal jsem za tu dobu 4 auta, od Audi A6 4F přes Octavia 2.0 TFSI, Audi S3 2.0 TFSI, Volkswagen Passat 2.0 TDI a v pondělí 11.5. jsem dovezl tuhle fešandu. V neděli se objevila v inzerci, ihned v pondělí jsem pánovi psal a volal a dohodli jsme prohlídku na čtvrtek. V úterý a středu byla RS na výměně č.skla a tudíž nebyly prohlídky možné, ve čtvrtek v 8:00 jsem byl u majitele před barákem a už jsem nedal prostor jiným zájemcům. Plácli jsme si ( loktama 😄 ). Pán zařídil veškerou administrativu a v pondělí jsem si vyzvedl připravené, převedené auto( jako kdyby bylo nové, měl jsem to bez starostí). 
Nějaká specifikace. Vyrobená 10/2016 ( salonóvka ), registrace 02/2017. RS 230 tedy 169kW, najeto 153tkm, samosvor, 19" extreme, DSG, memory seats, velká navi, keyless, celokožené sedačky, Apple car play a další blbiny :-) . K autu jsem dostal: R19 extreme vč podložek a zimních pneu, plachtu na auto, BSR krabičku pro přehrání softu.
Bývalý majitel byl pacient a podle toho to dopadlo. Výfuk REMUS, sání, intercooler, zadní difuzor od Maxton design, vstup do turba od firmy FORGE, alu kola Barracuda 8,5x19, Eibach pro kit, křídlo ve folii, soft od BSR Czech 320koní, od novoty jezdí na Millers Oils po 15tkm, komplet brzdy od firmy EBC.
Víc fotek nemám, zatím užívám střílení z výfuku a jízdní vlastnosti :-) 

IMG_5296.JPG

IMG_5295.JPEG

Odkaz ke komentáři

Nemusím černé kola, není to můj šálek kávy [emoji4] náhrada je toto: R3 wheels, model R3H03, 8x19 et43 pneu Hankook

Se střechou nevěš hlavu, ono to dopadne[emoji4] Diff je supr, ale při běžným provozu k prdu. Střílení je šíleně návykový, z kopce režim SPORT a už podřazuju a nechávám bublat a střílet. Mám tam nahrané Pops ang bangs c76bfc742d46a6dc6c04fe88c852cec7.jpg

 

 

Škoda

Odkaz ke komentáři

Díky. Je to po dlouhé době jsem zase koupil auto s pastelovou barvou a jsem nadšen. Jako víc "rare" je žlutá, ale těch je jak šafránu. Dekontaminaci jsem použil PH neutrální čistič od KOCH, používáme ho v práci na přípravu nových aut. 
RS určitě tenhle rok projde kompletním rozleštěním vč. znovu chemické a mechanické dekontaminace. Jen se rozmýšlím, zda dám tuhý vosk nebo keramiku, přeci jen vosk je jednoduší na údržbu a novou aplikaci... 

Odkaz ke komentáři

Já defakto také vždy vosk. Nicméně stejně auta suším společně s detailerem od Auto Finesse kvůli lubrikaci, má v sobě příměs carnaruby, takže supr odvod vody a drží dlouho. Nicméně, teď Auto Finesse vydal novinku , Lavish aktivní pěnu, která přímo obsahuje keramiku a funguje parádně !  Každopádně nemám tak veliký nájezd, aby keramika po měsíci chcípla a detailing mě docela baví(teda na svých 😄 ) , takže uvažuju nad keramikou od Gyonu. 

Odkaz ke komentáři

V neděli první delší trasa 100km tam a pak zpět. Tam 125km/h na tempomat , občas předjíždění a podívat se nad hranici 200km/h s výsledkem 8,1L/100km. Cesta zpět bez tempomatu na sport s manuálním řazením, málo kdy jsem šel pod 120 a výsledek ? 7,5L/100km 😄 , potom v serpentinách zpět na 8,1 tam nešlo odolat.  Na auto co má přes 300koní, jsem nadšený ! 
Jediné - jsem udělil celokoženým sedadlům, po 50km spocený celý záda, když to člověk vychytá s klimou není to tak hrozný, ale přeci...

Upraveno uživatelem milos0785
Odkaz ke komentáři

Header: Je to originál,přímo z Etky ze Škodovky [emoji4]

Roman: Heleď jaká náhoda, zrovna sedím v hospodě, držím klíček v ruce,těším se na cestu domů a říkám si, proč ten spodek nemám stříbrný,když to v práci máme [emoji16] Super drobnost, parádní změna

Chybí blinkry, nástupní prostor, mlhovka, corner.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...