Jump to content

Octavia RS 230 steel grey

Recommended Posts

Zkoušel jste někdo vyměnit blinkry v předních světlech na Octavia 3?[emoji16]
Ne ale vím jak na to musíš udělat díru do světla a pak tam dát speciální zátku [emoji23]. Na druhou stranu to chápu protože mi nikdy v blinkrů žárovka nepraskla. Maximálně se oloupala ale to řeší diadem
V 12. 9. 2020 at 18:00, Roman.semora napsal:

Jo ale kdyz jsem si uvedomil ze mam facelift, hned me to preslo 😂 Jinak kamarad ma nainstalovany nejaky ten US mod a muze si nastavit intenzitu blinkru za jizdy, jakoze mu lehce sviti po celou dobu, nevypada to spatne.

jde o kodování blinkru na us svícení a nastavuje se i intenzita svícen í

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Kola by měla dorazit ve čtvrtek či pátek. Když nedávno Japan racing představil,tenhle model, byla to láska na první pohled, ale bál jsem se kvality...
Model SL01 v rozměrech 8,5x19 ET45 barva matt bronze. Kola jsou Flow Form, díky tomu jsou lehčí a pevnější. Váha samotného kola 8,9kg, což je super. Většina 19” co jsem měl, měla okolo 11kg. Původně měla být barva antracit, ale prodejce mě přemluvil,že k mojí barvě bude takhle kombinace super. A myslím,že to bude zajímavé. 48ab8e80dd262e4f4cb6ae6e99fd4da5.jpg
9234a2fdee9d3e16b8be2b3c2fa8f03a.jpg

Úplně vidím, tu malbu co ti na nich vypálí žulovej obrubník:D.

Né vážně, kola jsou to suprový a přeju ať vydrží co nejdýl takhle krásný. 

Mám zažitý, že jsem po třech letech takovýhle krásný kousek po hezkém výmolu scháněl a to bývá největší slabina těchto aftermarket disků. 

Pojišťovna se pak pěkně kroutila, když měla platit místo jednoho disku 4 protože se nedalo už sehnat..

Já furt koukám po těch kovanejch z Golfa TCR