Gorky5 Odesláno Květen 13, 2020 Sdílet Odesláno Květen 13, 2020 Zdravím, poradíte, kde koupit repasované zadní brzdové třmeny? Například výměnným systémem (staré za repas). Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 13, 2020 Sdílet Odesláno Květen 13, 2020 Neni lepsi koupit novy trmeny nebo si nechat i mechanika zrepasovat svoje? Novy gumicky na pistky koupis za 300 Kc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorky5 Odesláno Květen 13, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2020 Já mám zamrzlý váleček... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 13, 2020 Sdílet Odesláno Květen 13, 2020 Mas zarezly pistky, takze bud koupit novy trmeny https://autodilyplus.cz/autodily/skoda/octavia-i/1.9-tdi-81kw/brzdovy-system/brzdovy-trmen?productId=95232&ga=78&filter[100]=HR https://autodilyplus.cz/autodily/skoda/octavia-i/1.9-tdi-81kw/brzdovy-system/brzdovy-trmen?productId=118099&bn[0]=30&ga=78&filter[100]=HL Nebo pouzit opravnou sadu. Bud jen gumicky https://autodilyplus.cz/autodily/skoda/octavia-i/1.9-tdi-81kw/brzdovy-system/brzdovy-trmen?productId=205699&ga=405 (sada na oba trneny) nebo i s novym pistkem https://autodilyplus.cz/autodily/skoda/octavia-i/1.9-tdi-81kw/brzdovy-system/brzdovy-trmen?productId=2902398&ga=405 (sada na 1 trmen) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorky5 Odesláno Květen 13, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2020 Nemám. Pístky běhají v pohodě, měl jsem je vyndané - promazal. Ale nemůžu zatočit váleček stahovákem. Skoro s ním nehnu. Nedělají se celé třmeny repas? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 13, 2020 Sdílet Odesláno Květen 13, 2020 Osobne repasovanym vecem neverim. 2x jsem daval repasovany rizeni a zadne vic jak 2 roky nevydrzelo. Radsi bych koupil novy trmeny. Dat 3600 Kc za oba novy trmeny neni zase takova hruza a budes aspon vedet, ze vydrzi a budou dlouho fungovat jak maji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorky5 Odesláno Květen 13, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2020 Nemohu ten váleček zatočit pořádně a nevím si s tím rady. Chápu, jen se ptám, jestli nevíte, kde se dají repasované brzdiče sehnat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Květen 13, 2020 Sdílet Odesláno Květen 13, 2020 My tě taky chápeme.Kde se dají sehnat repasované nevím,ale sou to BRZDY,tak opravdu jedině NOVÉ.Když koupíš repas,ušetříš cca.h...o,a jak píše Konny za dva roky to budeš měnit znovu!A jestli máš třmen sundaný bez kapaliny,musí jít lehonce ten píst zatočit.Jestli nejde,tak ho celý vytoč ven a uvidíš co je spatně.A jestli ho máš na autě,otevřít nádobku s kapalinou nasadit přípravek "tomu určený" a musí to jít zatočit.Jestli teda už nejsi na konci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Květen 13, 2020 Sdílet Odesláno Květen 13, 2020 Nešpekuluj. Pokud to nejde i s radami zde od kolegů, tak stopni akci a pořiď si nové třmeny. U repasu by se Ti taky mohlo stát, že se potkáš s překážkou na tvrdo. U repasu ti nikdo nezaručí 100% funkčnost, což je u brzd potřeba prioritně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Květen 14, 2020 Sdílet Odesláno Květen 14, 2020 Už jsem přešel na brzdiče z T5 na kotouče 256mm ze předku a klid. Není tam totiž osička ruční v hliníku. Ani nové origo třmeny dlouho nevydržely,repas nepočítám. A ruční účinost? Kdykoliv zablokuji na asfaltu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
No107064 Odesláno Červen 17, 2020 Sdílet Odesláno Červen 17, 2020 Zdravím, nechtěl jsem zakládat nové téma a tohle mi nejvíc k tomu sedělo. Na podkově viz obrázek, jsou čepy a ten čep, když se zmáčkne, tak sám vyjede. Je tam nějaká pružinka??? Protože jsem měl na zadních brzdách po jednom čepu úplně zatuhlý, že se nehnuly, tak jsem je rozhejbal, ale při vytažení a úplném zastrčení zpět se nevrací. Tak právě jestli tam nepatří nějaká ta pružinka, případně kdyby jo, tak by bylo super, kdyby někdo věděl pod jakým názvem, nebo číslem to dohledat na dílech (případně pokud by to bylo jinak, tak je to na O1RS) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Červen 17, 2020 Sdílet Odesláno Červen 17, 2020 Musis to poradne vycistit a dat cep ponorit do vaazrliny at to chodi. A ty pruchodku zkontrolovat jestli sedi a nejsou dirave, jinak se ti dovnitr zanese bordel a zase zatuhne 🙂 Zadna pruzinka ani nic jineho tam neni 🙂 Vycisti poradne i tu diru, kde se cep strka 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
No107064 Odesláno Červen 17, 2020 Sdílet Odesláno Červen 17, 2020 před 56 minutami, Majkl_ napsal: Musis to poradne vycistit a dat cep ponorit do vaazrliny at to chodi. A ty pruchodku zkontrolovat jestli sedi a nejsou dirave, jinak se ti dovnitr zanese bordel a zase zatuhne 🙂 Zadna pruzinka ani nic jineho tam neni 🙂 Vycisti poradne i tu diru, kde se cep strka 😄 ok, moc díky za radu 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.