Adam Hamara Odesláno Červen 23, 2020 Sdílet Odesláno Červen 23, 2020 Ahoj, včera mi z ničeho nič když jsem nastartoval přestali svítit budiky. kontrolky svítí avšak nesviti osvětlení budiku a ani climatronic. Zkoušel jsem vyměnit přepínač světel jestli to nebude tým ale stejně nesviti. pojistky jsou taky OK prosim o radu dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červen 24, 2020 Sdílet Odesláno Červen 24, 2020 Neodešel ti reostat pro stmívání osvětlení přístrojovky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adam Hamara Odesláno Červenec 3, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2020 V 24. 6. 2020 at 20:21, pavel71 napsal: Neodešel ti reostat pro stmívání osvětlení přístrojovky? Ahoj , myslíš vedle polohy světel ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adam Hamara Odesláno Červenec 3, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2020 V 24. 6. 2020 at 20:21, pavel71 napsal: Neodešel ti reostat pro stmívání osvětlení přístrojovky? Ahoj , myslíš vedle po před 2 minutami, pavel71 napsal: Ano Tak ten tam asi nemám.. mam tak klasicky přepínač světel a pak jenom polohu světel ale nic víc.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červenec 3, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2020 Pokud nemáš tak je dole u otočnýho spínače čudlík bejva zamačklej vymáčkni ho a skus sním otočit jestli to neni jen ztlumený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adam Hamara Odesláno Červenec 3, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2020 před 3 minutami, pavel71 napsal: Pokud nemáš tak je dole u otočnýho spínače čudlík bejva zamačklej vymáčkni ho a skus sním otočit jestli to neni jen ztlumený A co když nemám ani ten čudlik přestože mám klasicky spínač na světla a pak hned vedle toho mám jenom polohu světel.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červenec 3, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2020 Čudlík mèli auta před face ty po face měli normální reostat přímo vedle naklonu světel Vypadalo to jako jedno kolečko ale sou tam dvě jedno pro náklon druhý pro stmívání Skus dat foto přepínače a toho náklonu Pokud to tam neni musel to někdo bud předělat nebo tam neni otočnej spínač co tam má bejt Pokud to však chodilo a ted to nejde hledal bych chybu v tom otočným spínači 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 3, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2020 Byly i verze, ktere nemely moznost menit intenzitu podsviceni, takze tam reostat byt nemusi. Pokud je pojistka opravdu OK, tak bude KO ten vypinac. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adam Hamara Odesláno Červenec 3, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2020 před 37 minutami, pavel71 napsal: Čudlík mèli auta před face ty po face měli normální reostat přímo vedle naklonu světel Vypadalo to jako jedno kolečko ale sou tam dvě jedno pro náklon druhý pro stmívání Skus dat foto přepínače a toho náklonu Pokud to tam neni musel to někdo bud předělat nebo tam neni otočnej spínač co tam má bejt Pokud to však chodilo a ted to nejde hledal bych chybu v tom otočným spínači 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červenec 3, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2020 No neni tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adam Hamara Odesláno Červenec 4, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2020 před 15 hodinami, pavel71 napsal: No neni tam To znamená že když je po facelifte tak by to mněla mít že Jo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jiri44 Odesláno Srpen 31, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2020 No ja bych otočil přepínač na světla pak se hrozně i budiky na palubce😁 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adam Hamara Odesláno Září 2, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2020 V 31. 8. 2020 at 16:13, jiri44 napsal: No ja bych otočil přepínač na světla pak se hrozně i budiky na palubce😁 Někdo je tady vtipný 😉 Tak jsem vyměnil přepínač světel,vyzkoušel jsem vyměnit pojistky a nic..takže už nevím co s tým..pořadí někdo ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Září 2, 2020 Sdílet Odesláno Září 2, 2020 Osvetleni spz ti sviti ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adam Hamara Odesláno Září 2, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2020 před 3 minutami, Patrik77 napsal: Osvetleni spz ti sviti ??? Ahoj cetl jsem ze je to nějak prepojene osvětlení spz a osvětlení budiku..tak som hned kontroloval a nesvitila mi..tak jsem měnil pojistky.spz svítí budiky ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Září 2, 2020 Sdílet Odesláno Září 2, 2020 To by chtělo vyndat budíky a zkusit jiné nebo je zkusit v jiném autě, změřit jestli je ve svorkovnici budíku napětí popř přivést napětí na správné piny jestli budou svítit A taky ! Je tam automatické rozsvěcení světel? Funkční? Nebo namontované a nefunkční? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adam Hamara Odesláno Září 9, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2020 V 2. 9. 2020 at 19:22, Patrik77 napsal: To by chtělo vyndat budíky a zkusit jiné nebo je zkusit v jiném autě, změřit jestli je ve svorkovnici budíku napětí popř přivést napětí na správné piny jestli budou svítit A taky ! Je tam automatické rozsvěcení světel? Funkční? Nebo namontované a nefunkční? Ahoj je tam automatické rozsveceni svetel a je funkční.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Září 10, 2020 Sdílet Odesláno Září 10, 2020 Tak tě asi nepotěším , ale stále to vypadá na spínač 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.