pupik Odesláno Srpen 15, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2020 Zdravim,mam dotaz nebo spis prozbu. Jelikož jsem laik a autu nerozumim. Pred cca 3 roky jsem si nechal opravit motor ktery se mi potkal. poslal jsem ho na plataku k Brnu. po navratu a po celkové generalce(pisty,jine kroužky atd.) a namontovaní spotřeba oleje klesla. ale vyskocila jina chyba kterou mam dodnes. pri stani na semaforu mi naskoci chyba motoru a citim vybrace motoru. po nekolika navštevach servisu našli -vypadek spalovani 3 4 valce .vyskouseli vse mozne -přehazovali civky atd.po vymazani chyby jezdim dal bez problemu na německych dalnicich kdy je auto pod plynem.jakmile zastavim na semaforu na volnobeh po chvili naskoci zavada musim zaplynovat aby zmizela. a tak to jde porad dokola. Během těch 3 roku jsem měnil asi 3X civku jinak to líta v pohodě žádný problem ted se zvyšuje spotřeba oleje ....Poradi mi někdo je to otravne pořád na zastaveni plynovat .Díky (omluva za psaní) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 15, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2020 Asi by jsem to řešil s tím kdo to dělal co jiného s tím. Změřil bysem tlaky a podle toho by jsem se rozhodl co s tím dál... Jaká firma to opravovala jestli se smím zeptat ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rayx Odesláno Srpen 15, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2020 Garance je dávno pryč ... stíráky z 06H198151C sady se opět hlásí o slovo ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas F Odesláno Srpen 16, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2020 A jak vypadají 3. a 4. svíčka - elektrody ok, anebo jsou utavené? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.