Přejít na obsah

Kufor náhodne zamyká

upwell

Doporučené příspěvky

Dobrý deň,

mám problém s mojou octaviou 1 agr rok 1999. Nemám kľúč od kufru tak zamykám centrálom. Avšak kufor raz zamkne, raz nezamkne. Odomkne ale skoro vždy. Skontroloval som káble, vymenil mikrospínač (neskôr zistil že s tým nijak nesúvisí) a vymenil aj motorček centrálu. Problém aj tak pretrváva. Už si neviem rady. Vedeli by ste mi poradiť ako to riešiť? Napichnúť auto na vag a pozrieť tam? Vymeniť celú komfortnú jednotku alebo je aj zvlášť jednotka na centrál? Všetky okná mám v elektrike. Centrál zamkne všetky dvere bez problémov až na kufrové. Predom ďakujem za odpovede

Odkaz ke komentáři
27 minutes ago, Konny said:

Kabely jsi v ktere casti kontroloval a jak? 

Prezrel som konektory, strekol ich so sprejom na kontakty a potom tie káble čo idú z kufrových dverí v harmonike. Harmoniku som z každej strany vyhrnul čo to len išlo a takto pozrel z oboch strán.

24 minutes ago, pavel71 said:

Ďakujem za odkaz, zajtra skúsim tento konektor riadne skontrolovať. Dám vám vedieť ako to išlo.

Odkaz ke komentáři

Kabelaz to chce vytahnout celou ven a na stole poradne prohlednout. Muze byt poskozena i mimo husi krky, takze to takto nemusis videt.

Kdyz jsem kontroloval kabelaz u spolujezdcovych dveri, tak v husim krku byla v poradku, ale po vytazeni jsem zjistil poskozeni asi 15cm uvnitr dveri. To same muze platit u kufrovych dveri. 

Ceka me to taky a budu ji celou vytahovat, at mam jistotu. 

Odkaz ke komentáři
1 minute ago, Konny said:

Kabelaz to chce vytahnout celou ven a na stole poradne prohlednout. Muze byt poskozena i mimo husi krky, takze to takto nemusis videt.

Kdyz jsem kontroloval kabelaz u spolujezdcovych dveri, tak v husim krku byla v poradku, ale po vytazeni jsem zjistil poskozeni asi 15cm uvnitr dveri. To same muze platit u kufrovych dveri. 

Ceka me to taky a budu ji celou vytahovat, at mam jistotu. 

Jasné chápem. Skúsim ešte pozrieť tie dva konektory z linku a ak budu v poriadku tak cez víkend vytiahnem celú kabeláž. Takže nemusím sa báť že to je komfortnou jednotkou? Celkom som začal mať stresy lebo už ma nič iné ani nenapadlo.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...