Pavel Praha Odesláno Září 7, 2020 Sdílet Odesláno Září 7, 2020 Zdravím, dnes jsem si všiml, že mi auto vydává divný zvuk, takový jako rachtání, trochu hlasitější, jen při rozjezdu nebo přidávání plynu na jakýkoli stupeň. A hlavně trojka, ale někdy i čtyřka jakoby vynechává. Jen někdy, přidávám plyn a najednou to jako vynechá a zase se chytne a přidá. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Moc díky za jakékoli rady. P. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Září 7, 2020 Sdílet Odesláno Září 7, 2020 (upraveno) Jak je na tom spojka? Když šlápneš na pedál spojky, tak je zvuk slyšet? Upraveno Září 7, 2020 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel Praha Odesláno Září 7, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2020 Spojka je v pohodě, když sešlápnu tak se nic neděje, žádný zvuk, normálně se rozjedu, a pak jak motor zabírá tak to šlo slyšet, ale teď jsem jel asi 5 km a neudělalo to ani jednou, ani zvuk, ani vynechávání, jelo to uplně normálně. Tak jsem z toho blázen... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel Praha Odesláno Září 8, 2020 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2020 Tak jsem teď jel cca 20 km, město, a za celou dobu nic. Auto jelo úplně na pohodu. Tak nevím jestli s tím teda něco je, nebo to byla nějaká slabá chvilka motoru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel Praha Odesláno Listopad 3, 2020 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2020 Tak to budou s největší pravděpodobností vstřikovače. Auto mi přijde celkově o něco málo hlučnější. Mám najeto 180 tisíc a to už si prej o výměnu vstřikovačů říká. Nebo jen o opravu, doufám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
15degren Odesláno Leden 28, 2021 Sdílet Odesláno Leden 28, 2021 Tjn. objednej si rovnou nové originál a zkontroluj si stav filtru jestli tam nejsou špony... oprava se podle mě nemůže vyplatit měl by jsi lepší nové auto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.