Přejít na obsah

Molík

Doporučené příspěvky

JasteR : VA turbo uz tam bude jen par dni :)jeho dny jsou secteny :facka: Co se tyce Tb do 2,5 baru, vzhledem jaka je po tom poptavka budu to muset resit, jelikoz muj kontakt todle nema. Kdyz budu vedet ozvu se.

Razty : Hobluje to dobre ale uz sem si zvyknul tak mi to ani neprijde :)at uz je pristi tyden :)

Odkaz ke komentáři
Zde grafik molikovych schopnosti je to ASZ + TDIFUN CHIP + FMIC + KAT OUT, jinak ukončení faze 1 :)uvidime co vydojime z faze 2 .)

175,5 PS a 431 Nm

Moooc pěkné hodnoty!!! :D

Hobliku omlouvam se, zapomněl jsem na srazu vyfotit molika a tak v přehledu fotek molik chybi. Nebylo to schalne, jeste jednou promin!

Odkaz ke komentáři

Spojka je organika, a uz tak podle info pujde pedal asi hodne ztuha ale to mi neva, fakt uz si stavim auto pro zabavu a ne pro kodrcani v kolonach :)Takze uz sem lecco schopen obetovat komfortu :)kazdopadne by mel tendle set zajistit klid i pri techdle slozitejsich upravach :)keramicka spojka, resp lamela ktera vypada jako hvezdice uz je uplne pro fajnsmekry, tam je garantovany presnos 650 Nm :))

Jinak cpe se tam velky hybrid misto klasickeho VA turba, nejake info a foto by mel sem dneska hodit TDIFUN, jelikoz konecne hybridek dorazil ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...